Аксесоари и бижута

Как мога да намеря по -евтин часовник?

Фен ли сте на луксозните часовници или обичате да събирате тези аксесоари? Дали часовникът е съществен елемент в ежедневието ви? Не можете да излезете, без да имате такъв с вас? Мъжете, жените или децата всъщност могат да намерят модели, които винаги искат да бъдат по -ефективни, дизайнерски или оригинални. Освен използването и функционалния аспект, сега той има все по-търсени естетически и специални характеристики, които са полезни в ежедневието, както е случаят със свързани часовници. Но с течение на времето той може да се износва като всеки друг предмет. И може да имате желание да го замените. Някои също предпочитат да имат колекция у дома, за да могат да съответстват на часовника си според външния си вид на деня.!

И така, къде трябва да си купите часовника, особено ако искате да правите добър бизнес? Имаме няколко съвета за вас. Техники, които ви позволяват да получите моделите по ваш избор, без да нарушавате банката. И без да се прави компромис с качеството !

Купуването на часовника ви в интернет: гарантирани спестявания !

Днес продаваме почти всичко в интернет. И дори можете да намерите луксозни часовници там. Ще имате достъп до много широк избор, по -голям от асортимента, предлаган в магазина. Всъщност пространството не е толкова ограничено. Купувачът също може да разгледа каталога само с няколко кликвания и да направи избор на любимите си продукти.

Ще има нещо за всички бюджети. Освен това можете да отделите време за сравнение, преди да пазарувате. Това е лесно благодарение на търсачките. Две или три кликвания са достатъчни, за да имате списък с онлайн дистрибутори и достъп до техните продукти.

Разбира се, трябва да отидете на сайтове за дистрибутори на часовници специализирани и надеждни. Това намалява риска от срещане на фалшификати. Тези платформи наистина могат да гарантират автентичността на своите продукти. На тези специализирани онлайн платформи ще намерите всички видове часовници за мъже и жени, от най -класическите модели, лукс или спорт, дори реколта, с по -специално джобни часовници, с най -модерните модели като напр свързани часовници, часовници с докосване… през традиционни модели швейцарски часовници, кварцови часовници, хронографи, механични, и т.н..

Що се отнася до часовниците, интернет може би е мястото за изгодни сделки

Двойка, която се държи, показва мъжки ръце и нокти в червено

Кой модел да изберем от многото възможности, предлагани на пазара ?

Освен че е полезен за разказване на времето, часовникът е бижу, което допълва нашето облекло. За да го изберете, трябва да вземете предвид неговия стил. Имате ли доста шикозен ежедневен вид? Изберете модел с гривна от кожа или метал. За спортен стил часовниците с гумена каишка ще свършат работа.

Обърнете внимание и на размера, този на гривната, както и този на циферблата. За да останете стилни, независимо от вашия стил, моделът не трябва да бъде нито твърде малък, нито твърде голям.

И накрая, опциите, интегрирани в часовника, могат да направят разликата и да представляват критерий за избор. Някои модели имат например a GPS, хронометър или пулсомер. Тези функции са ежедневен бонус. Свързаните часовници предлагат най -обширните опции в този контекст..

Преминете към достъпни марки

Искате ли качество, но нямате бюджет за луксозен часовник? Търсите стилен модел като часовници от висок клас, но на ниска цена? Има алтернативи за това.

Първият се среща сред марки, които предлагат модели, почти идентични с луксозните часовници. Няма въпрос за фалшифициране. Но по -скоро модел, чийто външен вид е подобен на този на часовниците, продавани от луксозни марки. Те очевидно са по-евтини от моделите от висок клас.

Вторият вариант е да купувате от марки, които предлагат модели на намалени цени. Разбира се, те нямат признание и известност на луксозните марки, но са в състояние да ви предоставят качествени парчета, толкова елегантни и устойчиви, колкото луксозните часовници..

И накрая, друга алтернатива, ако ви е грижа за определена марка: купете модел от начално ниво. Всъщност някои луксозни марки предлагат различни парчета за различни цели. От една страна, имате луксозните часовници, които се продават за няколко хиляди евро. В същото време има продукти, предназначени за малки бюджети.

Винаги можете да отидете за качество на достъпна цена

мъж в костюм, който регулира часовника около дръжката си

Френски марки VS швейцарски марки

Когато става въпрос за луксозни, качествени и елегантни часовници, мнозина естествено мислят за Швейцария. По -специално за марки като емблематичният Rolex или дори Tissot, Frédérique Constant, Alpina, Rado… Заслуга, която със сигурност не може да бъде отнета от Швейцарската конфедерация. Историята свидетелства за това. Близо три века последните доминираха в часовниковата индустрия, особено в луксозния сектор..

И така, къде са трицветните марки? Могат ли да се противопоставят на известността на швейцарските марки? ?

Ноу-хау има. Освен това, Франция е един от основните износители на часовникови продукти в света. Френските компании отдавна се занимават с производството на компоненти и гривни. Те доставят страни като Швейцария. Някои от тях дори предлагат следпродажбено обслужване за швейцарски луксозни марки.

Но френската часовникова индустрия е изостанала от развитието на кварца. Следователно от 70 -те години на миналия век той допринася с по -малък дял за френската икономика. През последните години обаче сме свидетели на възраждане. Все повече занаятчии започват да се обличат на пазара за часовници „Made in France“.

Разбира се, тези структури все още имат да свършат работа, преди да могат да се приспособят към швейцарските марки. Но има красиви парчета, които могат да задоволят нуждите на любителите, дори и най -взискателните..

Промоции за часовници съществуват !

Както всички други модни артикули и парчета, часовниците също могат да отговарят на условията за промоции и отстъпки. Може би не всеки ден, но има такива.

Въпросът сега е как да намерите тези промоционални оферти. Повечето се случват в редица, на общи или специализирани сайтове за продажби. Ще намерите часовници на разумни цени за мъже, жени или деца..

Това не са непременно артикули втора употреба. Някои платформи предлагат изключително Нови продукти. За да ги направят достъпни за всички, те не се колебаят да настроят няколко дни промоция.

Купете употребяван часовник, добра или лоша идея ?

Нуждаете се от пари или искате да промените, различни причини карат собствениците да се разделят с часовниците си. Ако искате да се поглезите с луксозен модел на намалена цена, тогава можете да се обърнете към пазара втора употреба. Той предлага както класически модели, така и часовници от висок клас..

Те са 40 до 50% по -евтино от новите продукти. Ще бъдат необходими обаче някои предпазни мерки, за да не бъдете хванати..

Информирайте се преди покупката

Наличието на цялата информация за модела, избран и предложен за продажба, избягва неприятните изненади след сделката. Научете повече на официалния уебсайт на марката или на специализирани сайтове. Запишете цялата информация относно модела: работа, движение, вид гривна и др. Без да забравяме да вземем предвид цената за нов модел.

Така можете да получите представа за сумата за втора ръка 

жена слага часовник със златни елементи на дръжката

Проверете състоянието на часовника

Цената на часовника ще зависи от състоянието, в което се намира. Необходимо е също така да се предвиди ремонт според неговото използване. В този случай е важно да се прави разлика между част в много добро състояние или в добро състояние.

В първия часовникът беше използван много малко или добре поддържан. Следователно след придобиването няма да се налага да правите големи ремонти. Достатъчно е да се извърши леко полиране. Понякога ще трябва да се смени само гривната.

Говорим за средно състояние, ако часовникът вече е носен няколко пъти или е бил лошо поддържан. След това е необходимо да се подготвите за цялостен ремонт. Може да се наложи да полирате кутията и механизма, да прегледате уплътнението и да смените каишката.

Преди да финализирате покупката, не забравяйте да проверите състоянието на часовника. Препоръчително е също такаизбягвайте счупени или блокирани части, чийто ремонт може да бъде сложен.

Купете от професионалист или физическо лице ?

Купуването от физическо лице ви дава достъп на по -достъпна цена. Трябва обаче да сте перфектен ценител избягвайте фалшификати.

Всъщност е повече от всякога от съществено значение да разгледате внимателно частта, за да се уверите, че тя е в добро работно състояние. Огледайте ръцете и бутоните, механизма, както и гривната.

По същия начин трябва да изискваме частите, които идентифицират и проследяват часовника : фактура, сертификат за произход със сериен номер, марка и модел, сертификат за ремонт, ако има такъв. Трябва също да отбележите самоличността на дистрибутора. Не се колебайте да поискате документ за самоличност (лична карта, шофьорска книжка, паспорт) и да запазите копие.

Ако продажбата приключи, всеки трябва да има доказателство за плащане. Ако се съмнявате обаче, можете да помолите професионалист да разгледа частта, преди да купите.

Разбира се, купуването от професионалист избягва тези различни операции. Всъщност последният е пряко отговорен заудостоверете часовника и го поправете, ако е необходимо. Следователно продуктът, предлаган за продажба, е в перфектно състояние. Дилърът може дори да ви предложи гаранция. Но в замяна цената ще бъде по -висока.

жена в спортно облекло гледа часовника на преносимата си дръжка в ръка