Аксесоари и бижута

Сребърният пръстен или тези Модни бижута за мъже

Модни бижута, също за мъже.

Напоследък огърлици, гривни, сребърни пръстени и други са завладели мъжете, превръщайки се в основни аксесоари за ежедневните мъжки тоалети. Дълго стигматизирани, с лавици или просто ограничени до чисто практическа роля, мъжки бижута, Подобно на тези от „bijouxenvogue“, сега се изискват като задължителни в акомпанимента на тоалет, украсявайки го с личен привкус и внасяйки допълнителна нотка на мъжественост ден след ден, по фин начин или дори отново. вече не се претендира.

По този начин публиката, обичаща бижутата, се разшири, игнорирайки, както много други модни елементи, клишета на класа или маниери, като най-накрая позволи на мъжките бижута да получат популярното място, което няма. Защото, ако скъпоценните камъни и великолепието са украсявали тялото или роклята на мъжете в определени моменти през последните хилядолетия, те са били прерогатив на най -висшите социални класи, управители или аристократи. Египтяните, римляните или западните кралски особи, силата, която притежава всеки от тях, може да се измери с носените орнаменти, с техния размер или състав. Ако древната ексцентричност постепенно е отстъпила място на дискретност, препоръчана от религиозните догми, пръстенът с печат е един от последните следи от мъжки декоративни бижута..

Мъжка сребърна гривна или пръстен, тези бижута, популярни сред мъжете

фото модни бижута за мъже в сребро и кожа с колиета и пръстени

Модни бижута, пръстени днес заемат важно място в носенето на аксесоари за мъже. Сред тях сребърните модели заемат гордо място и обикновено са предпочитани при покупка. По -дискретно от златото, но не по -малко лишено от елегантност и престиж, сребърни пръстени предлагат качеството на благородния метал и трезвостта, която винаги му се придава.

Сребърният пръстен, задължителен за днешния човек

фотомодели на модерен сребърен пръстен kenzo като модни бижута за мъже

От финес на сватбения пръстен до пръстена с печат, сребърният пръстен сега се адаптира към всеки вкус и всички личности. От обикновения пръстен до кованото парче, има множество стилове, еволюиращи мъжкия бижу от символичната му роля до ролята на моден аксесоар сам по себе си. По този начин естетиката е присадена към ролята на принадлежност към пръстена и големи марки като Kenzo са разбрали това, предлагайки оригинални продукти, съсредоточени върху дизайна и мъжкия имидж, скъп за марката..

Пръстени или гривни, тези мъжки сребърни бижута са по -модерни от всякога

изображение на мъжки бижута с гривни и сребърен пръстен като модни модни аксесоари

Следователно мъжките бижута вече не са синоним на сила или на това, че ме видях на място. Сега той се носи в името на фината естетика и стил, не с цел да впечатли, а просто да се поглезите с модно бижу, което сте избрали в съответствие със себе си и собствените си вкусове, в крайна сметка. Също толкова като нежния пол. Защото ако тоалетите и дори прическите вече не са достатъчни, за да се откроят, бижуто и създадената с него интимна връзка остават един от последните укрепления срещу стереотипите за стилове и тоалети. По този начин бижуто придружава човека възможно най -близо и чрез присъствието си, продължава да представлява носителя не като герб, а като пълноценен човек.

Елегантността на масивни сребърни бижута да се открояват

мъжка снимка с плътен сребърен пръстен и гривни като модерни елегантни бижута с костюм и официално облекло