architectuur

Utopische architectuur – een ander gezichtspunt

Vind de utopische architectuur en de verschillende architecten van de wereld, nieuwe trends. Als je nieuwsgierig bent en in de toekomst wilt kijken, dan is dit jouw plek!

Hier ziet u The Arc, gemaakt door de Russische architect Alexander Remizov en ontworpen op basis van de internationale ervaring die is opgedaan met het UIA-werkprogramma “Disaster Relief Architecture” en volgens het concept van een bioklimatisch huis met onafhankelijke bronnen voor levensondersteuning zonder enige andere energiebron. De structurele sterkte wordt verzekerd door het samendrukkende gedrag van de houten bogen en de trekvaste staalkabels. Het frame is bedekt met een speciale ethyltetrafluorethyleenfilm. Er is een sterke plaat die zeer transparant, zelfreinigend, recyclebaar, duurzamer, zuiniger en lichter is dan glas. Het gebouw maakt een uniek energiesysteem. De vorm van het koppel helpt bij het creëren van wervellucht aan het buitenoppervlak rond het middenlager. De vorm helpt agglomeratie van verwarmde lucht in het bovenste gedeelte. Ook warmte uit de omgeving – buitenlucht, water of bodem – wordt gebruikt. Het gebouw kan extra energie produceren om aangrenzende huizen en groen transport van stroom te voorzien.

utopische architectuur

Bioklimatische gebouwen met a utopische architectuur hebben veel groene ruimte en de planten zijn gekozen op basis van de principes van compatibiliteit en verlichting van de efficiëntie van zuurstofproductie, evenals met het oog op het creëren van een uitnodigende en comfortabele ruimte. Er is altijd voldoende doordringend licht voor planten en om binnenruimtes te verlichten.

utopische-architectuur-voor-een-stad

Identieke kenmerken zijn te vinden in allerlei soorten utopische architectuur – het idee om een ​​huis en een bioklimatische wereld te bouwen met veel planten en levende energie.

unieke-utopische-architectuur

utopische-architectuur-groen

Deze-libel-van-staal-en-glas-is-niet-een-architect-utopia-Het-is-een-prototype-van-verticale-boerderij-named-den

 Dit is het interieurontwerp van het toekomstige huis, Marché Dauhine, door Matti Suuronen in 1968 ontworpen als vakantiehuis. Het nieuwste ontwerp van ongeveer 3 meter hoog en 8 8 in diameter is uniek en voldoet aan alle verwachtingen van de maker van een huis dat gemakkelijk te vervoeren en te onderhouden is. Het meubilair is in dezelfde futuristische stijl en is het werk van Verver Panton. Het huis is gemaakt van polyester plastic en glasvezel.

cool-stoel-architectuur-utopisch

cool-vila-design

Papa barba – utopische architectuur

ontwerp-van-huis-architectuur-utopisch

Interieur van futuro huis in utopische architectuur

futuristisch-design-du-saon

DE’ utopische architectuur komt overeen met het stijgende water en mogelijke klimatologische rampen. Daarom vinden we veel identieke elementen bij verschillende architecten.

drijvende-stad-architectuur-utopisch

drijvende-stad-architectuur-utopisch

futuristisch-interieur-design-utopische-architectuur

Zeeschelp – utopische architectuur

de-grote-zeeschelp-utopische-architectuur

De ecologische en zelfvoorzienende drijvende stad van Vincent Callebaut – Belgisch architect. 2010 project

lilypad-een-drijvende-en-ecologische-utopische-architectuur-stad

huis-barbapapa

futuristische-huis-utopische-architectuur

Masdar, Abu Dadi utopische architectuur

Masdar-Abu Dabi-utopische-architectuur

OT-MED http://www.otmed.fr

monaco1-utopische-architectuur

Physalia-vincent-Callebaut-architectuur-boot

a-hotel-architectuur-utopische-

uniek-ontwerp-voor-utopische-architectuur

unieke-soumarin-huis-architectuur-utopisch

We hopen dat je onze ideeën voor de utopische architectuur en je hebt een aantal interessante dingen voor je gevonden!