decoratie

Waarom kiezen voor microcement in uw renovatieproject?

Het gebruik van microcement in uw renovatieproject betekent de beslissing nemen om de constructie esthetischer, moderner en gemakkelijker schoon te maken en te desinfecteren. Dit wonder dat microcement tot stand brengt, is te danken aan zijn textuur die zo fijn is dat het ruimte laat voor de schoonheid van alles wat het bedekt.

Microcement is een ambachtelijke verbinding die het resultaat is van een cellulaire modificatie van klassiek cement. Het bestaat uit dit poeder en vloeibare hars. De zeer kleine moleculen geven het een groot vermogen tot adhesie.

Wat is microcement? ?

welke vloerbedekking betoneffect microcement voorbeeld van interieurdecoratie minimalistische stijl

Microcement en gewaxt beton, wat een verschil?

Gezien zijn hechtingsvermogen, zijn subtiele textuur, zijn verminderde dikte (2 tot 3 mm), zorgt microcement voor een enorme besparing van tijd, energie en geld tijdens het aanbrengen. Het wordt gebruikt om uw muren, vloeren, meubels, badkuipen, gootstenen, tegels onberispelijk te coaten voor een onberispelijke afwerking. Het kan echter alleen worden toegepast door een professional wiens expertise is bewezen.

Zo gezien en als je de eigenschappen kent van de gewaxt beton, je zult geen verschil zien, behalve in de delicatesse van het materiaal.

Microcement bestaat, zoals het meeste zogenaamde gewaxte beton, uit cement, toeslagstoffen, pigmenten en hars..

Microcement is eigenlijk een soort gewaxt beton. Het is een hoogwaardige en esthetische decoratieve coating van vloeren, wanden en meubels. Tegelijkertijd robuust en dun, licht en uniform, bedekt het effectief zelfs plafonds en werkbladen.

Microcement en gewaxt beton – wat een verschil ?

ideeën voor woonkamer witte klapstoelen in microcement witte muren voorbeeld van interieurontwerp.jfif

De voordelen van het gebruik van microcement bij uw renovatie

Als u zich aangetrokken voelt tot microcement en dit wilt betrekken bij uw renovatieproject, is uw eerste actie om contact op te nemen met een gecertificeerde professional in deze coating die alle installatietechnieken beheerst. Een mislukte finish zal moeilijk in te halen zijn. Een expert zal beginnen met het analyseren van het uiterlijk en de structuur van elk te renoveren oppervlak. Hij weet hoe hij de basis moet voorbereiden en hoe hij de componenten van het materiaal moet mengen voordat hij wordt aangebracht.

Er zijn veel redenen om microcement te gebruiken in uw gebouwdecoratie.

Waarom microcement gebruiken in je interieur ?

woonkamer inrichting met grijze muren grijze bank en houten meubelen parket hout voorbeeld interieur loft chic

De lichtheid van microcement is zodanig dat het slechts 2-3 mm dik is, waardoor het zo veelzijdig is dat het ook je houten meubels kan bedekken.

De weerstand van microcement  wordt gemeten door zijn vermogen om vrijwel geen sporen van schaafwonden weer te geven die het verkeer op de grond kunnen achterlaten. Het is ook bestand tegen vocht, waardoor het een ideale kandidaat is om helderheid in uw badkamer te brengen. Toch zal het nodig zijn om wat meer aan de antislip eigenschap te werken.

De esthetiek van het microciment wordt bereikt in het licht dat door de behandelde ruimte wordt verkregen, zodra de installatie is voltooid. De mogelijkheid om het continu en onbeperkt toe te passen, geeft een groots effect aan gerenoveerde interieurs.

De vlamvertragende, waterdichte en aseptische capaciteiten van microcement maak er een materiaal van dat je dagelijkse veiligheid garandeert.

De besparingen van microcement  kan worden beschouwd als een van de meest voordelige eigenschappen. Naast de betaalbare kosten, vereist het geen grote werken. Dit houdt in dat er ook geen grote kosten zijn om te betalen voor de toepassing ervan.

Lichtheid, weerstand, esthetiek … microcement heeft veel voordelen

grijze muren in woonkamer met houten parketvloer gestapelde stenen groene planten microcement deco