Деко

Декорацията на метални стени: изразете личния си стил с тези превъзходни произведения на изкуството

Искате ли да сублимирате стените на вашия дом с ново и изненадващо докосване? Ако не харесвате стикери за стена, които станаха много популярни напоследък, имаме друго предложение за вас. Става въпрос за декорация на метални стени – великолепна идея, която ви дава неограничени възможности за персонализиране на вашите стени. Тези иновативни аксесоари несъмнено ще подобрят външния вид на вашия дом, като същевременно ще разкрият вашата индивидуалност. В тази статия ще намерите полезни съвети за позициониране на декорация на метална стена и нейното координиране с други произведения на изкуството във вашия дом..

Открийте великолепието на металното изкуство

хол със сива табуретка бяла масичка за кафе

Какво е декорация на стена от метал и защо да я изберете ?

Както подсказва името, това е a произведение на изкуството, направено от метал, че най -често висим на стената. Тези произведения на изкуството могат да бъдат направени от материали като желязо, калай, мед, месинг, олово, бронз, сребро и злато. Причината да обичаме изкуството от метални стени е, че то има физическо присъствие. В допълнение, той предлага и интензивна двуизмерна текстура. Благодарение на многото си разновидности, металната декорация се вписва много добре в селски интериор, индустриални и функционални пространства и дори с модерен дизайн, който съчетава различни стилове..

Между другото, изкуството от метални стени може да бъде част от декорацията на всеки дом

декорация за стена на оригами с глава на елен до модерен фотьойл сканди

Защо е важно да координирате декорацията на метални стени и как да го направите ?

Обикновено за всяка стена има определено място, където изкуството може да бъде прикрепено. И това местоположение варира в зависимост от мебелите в стаята. Например, ако диванът е поставен пред стената, по -добре е декорацията на стената ви да е центрирана отгоре и на повече или по -малко равно разстояние между мебелите и тавана. Освен това е важно също така да координирате размера на вашето метално произведение на изкуството с размерите на стената. Съхранявайте малките копия за тесни стени и обратно. Относно асоциацията с други произведения на изкуството, препоръчваме ви да закачите само едно голямо парче на стената. Това не само ще направи изявление за стил, но и ще създаде фокусна точка и ще помогне да се избегне претрупан вид..

Произведение на изкуството трябва да се слее с пространството по адекватен начин

метална декорация за стена във формата на женска глава и жълто кресло

Как да окачите вашата метална декорация за стена ?

Всъщност тази задача изисква известно внимание. Това се дължи главно на това, че металният декор обикновено е по -тежък от другите видове стенно изкуство. Затова започнете, като маркирате мястото, където искате да прикрепите декорацията на стената си с молив. Не забравяйте да се уверите, че висящият инструмент може да издържи тежестта на избраното произведение на изкуството. За да закрепите детайла на точното място, трябва да определите височината на точката на закачане. След това с помощта на бормашина фиксирайте винта в стената.

Планирайте достатъчно дължина за модели, които играят ролята на табла

украса за стена с черна мандала над легло между две растения, декорация за стена от метал

Какво ви е необходимо, за да окачите декорацията на стената си ?

Можете да избирате от богат избор от окачен хардуер за монтаж на метални стени. Закачалките за трион например са подходящо решение. Други инструменти, които можете да използвате, са пирони – най -често срещаната и лесна практика за монтиране на предмети на стената. Вече съществуват инструменти с магнитно окачване за чист и дискретен монтаж. Можете дори да изберете велкро висящи ленти. Те предотвратяват всякакви повреди или лепкави остатъци.

Сега от вас зависи да изберете вида метална декорация, който ви подхожда най -много

пирони върху бяла повърхност и черна отвертка