doe-het-zelf

Zeg ja tegen wonderen door het idee van scrapbooking te omarmen. 127 foto’s van sprookjesprojecten

Je fotografeert graag de kostbare momenten in je leven… Of gewoon alles wat je ontroert, imponeert en inspireert. Waarschuwing! De kans is groot dat je voor altijd een passie voor fotografie zult hebben. Maar goed, dat geeft niet, want kunst – het voelt altijd goed. Als u echter niet creatief en gemotiveerd genoeg bent, kunt u eindigen met een enorme verzameling digitale foto’s die nutteloos zijn. Aan de andere kant, als je een doe-het-zelver hebt, is hier een supercool voorstel om je foto’s tot leven te brengen – scrapbooking. Laten we samen op zoek gaan naar de beste manier om uw onvergetelijke herinneringen uit te nodigen in de inrichting van uw huis. Wacht niet om de inspiratie op te doen die je nodig hebt om je te vinden scrapbooking idee favoriet omdat zoals we zeggen:

“Een foto is een fractie van een seconde hartfalen. “

Scrapbooken is een erg populaire en echt creatieve hobby. Heb je er ooit van gedroomd om het talent te hebben om uitstekend te tekenen om al het moois te recreëren dat in je verbeelding en in de wereld om je heen draait? Hé, nou, het is al mogelijk en bovendien in 3D-versie! Dankzij scrapbooking-kunst kun je je eigen kleine universum bouwen van papier, stof en elk ander soort decoratief materiaal door je persoonlijke foto’s te integreren. De magische scrapbooking-technieken stellen ons in staat om een ​​uniek, zelfs ongelooflijk en magisch album of kaart te maken, terwijl we onze sterkste herinneringen materialiseren met behulp van onze afgedrukte foto’s. Bijzondere creaties overtreffen vaak onze verwachtingen, ook al zijn we nog maar een beginner. Kun je niet wachten om te genieten van deze activiteit? Stroop onze mouwen op en laten we beginnen!

Het vinden van je favoriete scrapbook-idee is liefde op het eerste gezicht!

scrapbooking bijvoorbeeld, maak een fotocollage met zijn reisfoto's, gekleurd papier met papieren bloemen en scrapbooking letters

—–

Stap 1. Kies het thema

Als je de uitdrukking ‘onbeperkte mogelijkheden’ hebt gehoord, gaat die term volledig op voor meesterwerken op het gebied van scrapbooking. Het is nog steeds goed om een ​​paar ideeën in gedachten te hebben voordat u aan uw project begint, om tijdens de voltooiing niet in chaos te vervallen. De eerste stap is het kiezen van een thema: huwelijk, gezin, vriendschap, vakantie etc. Zodra je het onderwerp hebt gekozen, print je één, twee persoonlijke foto’s (om een ​​verrassingskaart te maken) of meerdere (om een ​​album te maken).

Nog een tip: wanneer u uw foto’s naar uw computer downloadt, denk er dan aan om ze in verschillende mappen in te delen op basis van de gelegenheid, de datum waarop ze zijn genomen, enz. Op deze manier heb je een goede organisatie van je collecties en kun je gemakkelijk een thematische decoratie maken met persoonlijke foto’s.

Scrapbookkunst is een geweldige manier om een ​​vleugje magie aan ons leven toe te voegen

maak een fotoalbum, bruiloft fotoalbum scrapbooking pagina, scrapbooking decoratie met papieren bloemen en kant

Stap 2. Bereid je basisuitrusting voor

Als het gaat om scrapbooking, zijn er veel materialen die kunnen worden gebruikt. Het assortiment benodigdheden dat zowel online als in speciaalzaken verkrijgbaar is, is zo breed dat het soms gebeurt dat we verdwalen te midden van al deze kleine wonderen die ons te hulp komen. In het begin kun je eenvoudige materialen gebruiken zoals: een schaar, een vel wit karton (om een ​​kaart of poster te maken) of een fotoalbum om te personaliseren, uw afgedrukte foto’s, een papiersnijder, decoratief plakband. Voor meer gepassioneerde mensen, gespecialiseerde sites zoals scrapmalin, schroot fee enzovoort. bieden een breed scala aan producten voor scrapbooking.

Neem uw exemplaar van het fotoalbum om te personaliseren en wacht niet om uw fantasie de vrije loop te laten

scrapbooking fotoalbum, omslag van gerecycled papier met veelkleurige decoratie met vliegende ballonnen en beige lint

Stap 3. Zoek inspiratie, tutorials en ideeën

Als dit de eerste keer is dat je een scrapbookproject realiseert, raden we je aan om te beginnen met een minder gecompliceerde creatie, bijvoorbeeld een enkele themapagina of een poster om aan de muur te hangen. Kies een onderwerp dat je diep interesseert – een speciale gelegenheid of je meest onvergetelijke laatste reis. Zo werk je makkelijker en met passie. Aarzel niet om op internet te zoeken naar inspirerende ideeën, er zijn er veel. Bovendien moet je soms even naar een model kijken en dan… komt de inspiratie ineens. Voor avontuurlijke geesten is het volgende artikel een bron die je moet zien.

Scrapbookprojecten vertellen onze verhalen op een prachtige manier

scrapbooking voorbeeld, meisjesnotitieboekje met foto's en notities, pastelroze notitieboekomslag met wit potlood

Stap 4. De belangrijkste elementen in een pagina of een scrapbookalbum

Bij scrapbooking zet persoonlijke verbeelding de toon. Het is oké, we hebben het allemaal door. Maar achteraf kan het geen kwaad om een ​​paar aanwijzingen te volgen om uw plan op een meer doordachte en stijlvolle manier op te bouwen. Laten we beginnen met het bepalen van het aantal foto’s dat op een albumpagina wordt gebruikt (2.3 is de ideale variant). Dan voeg je notities, titels in verschillende lettertypen toe, zeker als het een reisdagboek is waar je je avonturen wilt vertellen. Voor een “baby’s eerste jaar”-album specificeren we de data van speciale momenten. Op de verjaardagsverrassingskaart, Valentijnsdag kun je de kwaliteiten van de geliefde vermelden, kranten- en tijdschriftknipsels plakken met inspirerende woorden en hartelijke groeten.

Scrapbooken is de kunst van eindeloos spelen met foto’s, stickers, krantenknipsels, woorden en kleuren

papierkunst, zelfgemaakte kinderverrassing met foto's en papier, wit vel met stickers in roze blauw en wit

Stap 5. Beheers eenvoudige technieken met behulp van de volgende tutorials en tips

Om een ​​pro te worden in scrapbooking, heb je natuurlijk geduld en oefening nodig. Om je enthousiasme op te krikken, bieden we je enkele gemakkelijk te leren scrapbooking-ideeën en tips:

 • droogbloemen of stoffen bloemen
 • toetsen
 • randen getekend of gemaakt met plakband
 • aquarel verven
 • verfraaiingselementen

De scrapbooking.com Youtube kanaal is een bron van inspiratie en onuitputtelijke voorraad scrapbooking technieken. De site createkeepsakes biedt ons dit bestand in pdf-formaat met verschillende patronen voor het organiseren van scrapbookpagina’s.

Enkele essentiële tips om uw projecten te laten knallen

scrapbooking materiaal, ideeën welke versieringen te kiezen voor een scrapbooking album of fotokaart

Scrapbooking idee nummer 1. Mini fotoalbum geïnspireerd op een houten huis sterren en raketten

Benodigde materialen:

 • 22 houten stokken voor handwerk
 • 5 vellen kraftpapier (15 x 10 cm)
 • een vel kraftpapier (15,5 x 10 cm) voor de omslag
 • dubbele papieren voor het decoreren van de binnenpagina’s
 • een klein touwtje
 • kleine papieren bloemen
 • een beetje lijm
 • afbeeldingen

Te volgen stappen:

 1. Vouw het vel voor de omslag dubbel.
 2. Lijm 16 stokjes op het vel (8 aan de rechterkant en 8 aan de linkerkant). Als je stokken niet geverfd zijn, kun je ze gemakkelijk wat glans geven met acrylverf.
 3. Plaats een horizontale stok ongeveer 2 cm van de bovenrand van het rechter “hek”. Doe hetzelfde voor de rechteronderrand.
 4. Herhaal de vorige stap aan de linkerkant van de deken.
 5. Lijm een ​​stokje diagonaal tussen de twee stokjes aan de rechterkant en daarna nog een stokje aan de linkerkant.
 6. Om het hek te versieren kun je zelfklevende stickers gebruiken, je eigen kleine papieren bloemen maken etc..
 7. Vouw de andere vellen dubbel. Om het binnengedeelte te maken, voeg je de 5 vellen van 15 x 10 cm samen zoals getoond op foto nummer 6 van de onderstaande tutorial.
 8. Gebruik vervolgens het dubbele papier om de albumbladen te versieren. Als je die verouderde papierlook wilt nabootsen, werkt de techniek met een beetje vlam en warmte prima..
 9. De laatste stap is om de foto’s in het album te plakken en de pagina’s naar wens te versieren.

Prachtig mini-albumsjabloon met groene omslag en vintage designpagina’s

maak een fotoalbum, te volgen stappen om een ​​scrapbookalbum te maken met een groene houten omslag en papieren bloemen

Dit zijn alle tools die je nodig hebt om te genieten van je wonderbaarlijke creaties

gepersonaliseerde cadeaus, gids met foto's om een ​​gepersonaliseerd album te maken in gerecycled papier en groene ijslolly's

Een, twee, drie, vier… Stap voor stap bouwen we aan ons groene huis

gepersonaliseerd fotoboek, tutorial voor het maken van een omslag voor een doe-het-zelf fotoalbum, gerecycled papier dubbelgevouwen met groen geverfde houten stokjes

De omslag van het gepersonaliseerde album in uitvoering…

fotoalbum maken, stappen om een ​​diy fotoalbumhoes te maken, hoe houten stokjes op papier te monteren

Laten we een veelkleurige papieren slinger toevoegen in een miniversie om ons groene hek nieuw leven in te blazen

kleuterschool handmatige activiteit, kleine papieren decoratie in de vorm van een veelkleurige slinger op het groene houten hek

Het interieur van het sprookjesalbum moet samenkomen bij … een draaiende voordeur!

gepersonaliseerd fotoalbum, hoe maak je de binnenkant van het doe-het-zelf-album met gerecycled papier, stap te volgen om een ​​scrapbooking-album te maken

Het zijn de persoonlijke foto’s die de vergrotende toets in dit doe-het-zelf-project geven

scrapbooking fotoalbum, verouderde pagina's van het gepersonaliseerde album versierd met dubbel papier met bloempatronen en letters

Meer magisch dan echt…

creatieve hobby, hoe maak je een klein fotoalbum, mini-scrapbooking in groen houten omslag en verouderde pagina

Scrapbooking idee nummer 2. Mini reisdagboek punkprojecten

Wij hebben nodig:

 • een klein notitieboekje met een natuurlijk landschapsthema
 • vellen scrapbookpapier
 • plakband
 • potloden
 • scrapbooking versieringen, postzegels, stickers etc..

Hoe het project uit te voeren:

In dit geval gebruiken we een notitieboekje dat klaar is, zodat het scrapbooken veel gemakkelijker zal zijn. Om dit te doen, plakt u gewoon een paar foto’s op de pagina’s van het notitieboek. Daarna moet je gewoon spelen met de beschikbare materialen – postzegels of reisstickers toevoegen. Als je oude kranten of tijdschriften in huis hebt, knip dan een paar inspirerende woorden uit en plak ze in je gepersonaliseerde notitieboekje. Plakband doet ook wonderen! Nog een idee: pak een blanco vel papier en begin kleuren te mengen om een ​​abstract ontwerp te maken. Knip vervolgens kleine hartjes, sterren of bloemen van je eigen creatie uit en je kunt ze gebruiken om het notitieboekje van de avonturier te verfraaien.

“Geluk is geen bestemming, maar een manier om te reizen. “

gepersonaliseerde kalender, scrapbookmateriaal om een ​​reisdagboek te maken met foto's en zelfklevende hartjes

Op het gebied van scrapbookingmaterialen – meer is beter!

scrapbooking materiaal, hartvormige en plantvormige stickers, scrapbooking versieringen in verschillende kleuren

Creativiteit vindt altijd zijn weg om ons te verrassen

scrapbooking voorbeeld, kleine papieruitsparingen met hartjes en vogels om op de pagina's van het scrapbooking album te plakken

Eeuwige herinneringen … het is zo gemakkelijk en leuk

gepersonaliseerd fotoalbum, reisdagboek met kleurrijke pagina's met natuurlijke foto's en zelfklevende stickers

Scrapbooking idee nummer 3. Liefdesnotitieboekje voor Valentijnsdag

De magische hulpmiddelen:

 • een knutseldagboek zoals de modellen hier
 • hartvormige stickers
 • plakband
 • enkele persoonlijke foto’s
 • pennen en stiften
 • een paar scharen

Hoe de magie gebeurt:

Om iemand die ons dierbaar is echt te raken, is het beste alternatief voor het perfecte cadeau een gepersonaliseerd item. Om uw liefdesdagboek te maken, hoeft u alleen maar enkele foto’s van uw meest onvergetelijke momenten af ​​te drukken. Versier de pagina’s en de omslag met kleine glitterharten en lieve woordjes. Vergeet niet om enkele speciale opmerkingen, wensen of de datums die uw relatie markeerden toe te voegen.

Kijk voor meer leuke ideeën op de blog Urban Outfitters.

Gepersonaliseerde Valentijnsdag notitieboekje om je wederhelft te verrassen met een origineel en sentimenteel cadeau

cadeau-idee, tutorial om een ​​valentijnsdagboek te maken met foto's en rode hartjes, materialen voor scrapbooking

Glamoureuze dingen om te gebruiken in dit project

scrapbookmateriaal, gereedschap om je gepersonaliseerde album te maken, roze camera met witte schaar

We beginnen met de omslag door een foto te kiezen die het hart doet kapseizen

gepersonaliseerd fotoboek, gepersonaliseerd cadeau voor Valentijnsdag, materialen om een ​​paar fotoalbums te maken

scrapbooktechniek om kleine glitterharten, roze camera en verschillende kleurpotloden te maken

Laten we een paar romantische woorden toevoegen of gewoon … oprecht 

zelfstudie over scrapbooking, de te volgen stappen om een ​​fotoalbum te maken voor Sint-Valentijn, notitieboek van gerecycled papier

maak een fotoalbum, rode trui en roze manicure, dagboek met gerecycled papier en rode glitterharten

Uitstekende tutorial voor het maken van een mini-album zonder speciaal scrapbookmateriaal te gebruiken

De te volgen stappen om een ​​totaal smakelijke creatie te maken

Verschillende technieken en ideeën voor scrapbooking

Dit superleuke en schattige idee, samen met nog veel meer, kun je vinden op de website van paigetaylorevans

scrapbooking techniek om een ​​decoratie te maken met zijn foto's, roze laken met zonnen in stof sneden en meisjesfoto's

Ultra geweldige video om meteen te proberen

Girly decoratie om pep en humor toe te voegen aan de meisjeskamer

glamoureuze en mode-decoratie, scrapbookpagina met roze letters en fotolandschapssneeuw, scrapbooking-versiering in goud en roze

Verschillende patronen om te weten hoe u uw foto’s op de pagina’s van het gepersonaliseerde album kunt rangschikken

scrapbooking-techniek, patronen om te weten hoe u de pagina's van uw scrapbooking-fotoalbum kunt ordenen

Inspiratie voor moeders die dol zijn op hun kleine meisjes

scrapbookpaginasjabloon, doe-letters in rode en roze stof, handmatige activiteit met kinderfoto en bloemen in papier en stof

gepersonaliseerde cadeaus, scrapbooking kaart met avonturenboodschap met natuurfoto en inspirerende letters in geel en wit

gepersonaliseerde kalender, gemaakt van papieren hart en franje met zelfklevende stickers en papieren vlinders

scrapbooking fotoalbum, scrapbooking pagina met pastel roze en snoep roze blad met vlinders en knopen decoratie

Verras je dierbaren door ze een DIY ansichtkaart te sturen van je onvergetelijke vakantie

gepersonaliseerde wenskaart, scrapbookpagina met familiefoto's, decoratie met vakantiefoto en blauw en geel plakband

gepersonaliseerd fotoalbum, hoe maak je een scrapbookpagina in rood vel met decoratie in knopen en plakband

scrapbooking-idee, notitieboekje met blanco pagina's en notities, scrapbooking-versieringen met postzegels

scrapbooking voorbeeld, beige en groen papier met zwarte plakband decoratie en wit en zwarte familiefoto

gepersonaliseerde geschenken, maak een verrassingskaart met foto- en gekleurd papier, papieren scrapbookingversieringen

hoe maak je een reisdagboek, scrapbookpagina in gerecycled papier met plakband en vakantiefoto

Ideaal scrapbookproject voor herfstdagen en … koffiefans!

scrapbooking voorbeeld, grijs papier met papieren koffiebekers in neutrale kleuren en inspirerende letters

handgemaakte cadeau voor haar geliefde, bruiloft thema scrapbooking pagina met witte en zwarte foto's en tekeningen

handmatige activiteit kleuterschool, maak een gepersonaliseerd notitieboekje met een houten omslag en een foto van een olifant

gepersonaliseerd fotoboek, reisdagboek met zwarte pagina's met kantversiering en gele pompons

maak een fotoalbum, scrapbooking-idee met zwarte pagina's met glitterletters in groen en geel papieren hart

De bohemien geest nodigt zichzelf zelfs uit in onze creatieve projecten

scrapbooking voorbeeld, bohemian style scrapbooking pagina met papieren versieringen en inspirerende letters

kleuterschool handmatige activiteit, gepersonaliseerde kartonnen dozen met dieren- of bloemmotief met decoratie in knopen en postzegels

gepersonaliseerd fotoboek, voorbeeld van een scrapbook album met een roze omslag en transparante pagina's met inspirerende woorden

Lekker, lekker en zoet…

gepersonaliseerde cadeaus, maak een scrapbooking kaart, witte papieren kaart met decoratie in gele en roze verf

gepersonaliseerd fotoboek, scrapbookpagina met decoratie in vellen papier en acrylverf

scrapbooking techniek om versieringen te maken, decoratie voor een gepersonaliseerd fotoalbum

scrapbooking materiaal, idee hoe je versieringen kunt maken voor scrapbooking pagina's uit een fotoalbum

Als we liefhebben, vliegt zijn hart tussen de wolken

scrapbooking fotoalbum, zwarte potloodtekening met gasballonontwerp met rode harten die in 3D-effectpapier vliegen

scrapbooking voorbeeld, scrapbooking pagina met witte en zwarte foto en notities in zwarte letters, idee hoe je een scrapbooking pagina maakt

gepersonaliseerde ansichtkaart, hoe maak je een decoratie met een familiefoto, scrapbooking op gerecycled papier met veelkleurige letters

scrapbooking fotoalbum met vakantieherinneringen, techniek om een ​​persoonlijk album met familiefoto's te maken

Een notitieboekje vol zoetheid en liefde dat je baby zal waarderen als hij niet meer klein is

scrapbooking voorbeeld, baby fotoalbum met gepersonaliseerde witte pagina's in goochelaar design met roze auto tekening

kleuterschool handmatige activiteit, baby collage op een blanco pagina met plakband en gekleurd papier

maak een fotoalbum, scrapbookpagina met foto in wit en zwart versierd met plakband in verschillende kleuren

gepersonaliseerde ansichtkaart, scrapbookpagina op gerecycled papier met rode hartjes en vintage fotolijst

scrapbookvoorbeeld voor Pasen, gepersonaliseerde albumpagina met kinderfoto en decoratie in groene en roze knopen

Scrapbooking ansichtkaart om je grootouders hartelijk te bedanken

handmatige activiteiten, voorbeeld van scrapbooking op gerecycled papier met familiefoto's en papierversiering

gepersonaliseerde ansichtkaart, foto op beige papier met zwarte stippen met inspirerende letters en papieren figuren

kleuterschool handmatige activiteit, hoe maak je een scrapbookpagina met grijs papier en wit-zwarte foto

Alle kostbare momenten van het eerste jaar in deze magische wereld

gepersonaliseerd fotoboek, sjabloon voor het ordenen van foto's in een gepersonaliseerd babyalbum

handgemaakt cadeau voor haar geliefde, scrapbook-idee met kleurrijk papier en inspirerende corts

Enkele projecten om de recepten van zijn culinaire meesterwerken niet te vergeten

cadeau-idee, diy receptenboek met roze omslag met decoratie in groen en geel theeserviesontwerp

voorbeeld scrapbooking, boek met kookrecepten met pagina's van gerecycled papier en rode en zwarte omslag

creatieve hobby, scrapbookpaginasjabloon in een boek met kookrecepten, rood papier met recept in zwarte letters

papierkunst, hoe maak je een kookboek, voedselontwerp scrapbooking omslagversiering

Perfect verrassingscadeau voor de start van het schooljaar

kleuterschool handmatige activiteit, verrassing voor het nieuwe schooljaar met foto's en stickers

voorbeeld scrapbooking, gepersonaliseerde pagina met kinderfoto en veelkleurige papieren letters met schattige stickers

creatieve vrije tijd, digitale scrapbookpagina in rood en zwart, collage met zwart-wit foto en rode letters

Creatieve notebookpagina’s die op een uitstekende manier overeenkomen met natuurlijke kleuren

scrapbooking materiaal, hoe maak je een notitieboekje met foto's en persoonlijke notities, notitieboekje met witte pagina's en zwarte letters

cadeau-idee, oranje scrapbookpagina met kinderfoto's met Halloween-thema, scrapbookingfoto's en notities

handmatige activiteit kleuterschool, maak een scrapbookproject met gekleurd papier en afgedrukte foto's van moeder en kind

Verjaardagskaart als geen ander!

cadeau idee, hoe maak je een diy kaart, witte kartonnen scrapbooking kaart met gekleurd papier en stickers

voorbeeld scrapbooking, geboortekaartje meisje in wit en roze met stoffen bloemen en zwarte linten

cadeau-idee, maak een gepersonaliseerde kerstkaart op wit papier met decoratief lint in rood en groen

gepersonaliseerde ansichtkaart, gestreepte scrapbookingkaart in wit en groen met foto's van kinderen en kerstmannen

scrapbooking-idee om je beste vriend te verrassen, maak een gepersonaliseerde pagina met foto's en papercuts

We hebben lol…

scrapbookingmateriaal, decoreren met familiefoto's, vakantiefoto's organiseren met papieren decor

scrapbooktechniek om gepersonaliseerde ansichtkaarten van papier en plakband te versieren

kleuterschool handmatige activiteit, maak een lichtblauwe papieren ansichtkaart met touw en 3D roze vlinder

Scrapbookingcreatie voor onze trouwe metgezellen

creatieve vrije tijd, huisdier ontwerp scrapbooking idee, scrapbooking pagina met hondenpoot en bot stickers

decoratie om te maken met persoonlijke foto's, dierentuinposter met kinderfoto's en groene bladeren

scrapbookingmateriaal, hoe maak je een gepersonaliseerde pagina met foto van huisdieren en stickers

Scrapbooking-idee met reisthema

gepersonaliseerd fotoalbum, hoe u uw reisfoto's organiseert, reisboeken in Italië met foto's en bonnen

scrapbooking materiaal, reisdagboek met wereldkaart foto's en notities, bloempotten met kleine groene cactussen

maak een fotoalbum, een scrapbookproject in beige papier met zwarte fotolijsten en witte kanten decoratie

maak een fotoalbum, versier scrapbookpagina's met plakband en zelfklevende stickers

handmatige activiteit kleuterschool, maak een gepersonaliseerde pagina met familiefoto's en inspirerende zinnen

cadeau-idee, gepersonaliseerde ansichtkaart in groen papier met vlinders en bloemen in stof en veelkleurig papier

maak een fotoalbum, een roze scrapbookpagina met gouden stippen van papier en een familiefoto voor kinderen

Door een roze bril

papierkunst, collage op papier met foto's en plakband, handmatige activiteit om een ​​papieren decoratie te maken

techniek voor het maken van scrapbooking-versieringen in stof en papier, veelkleurige vlinders en bloemen

Cadeau om liefde te tonen

scrapbooking-idee voor beste vrienden, gepersonaliseerde ansichtkaart met oranje ontwerp en bloempatronen

hoe maak je een gepersonaliseerd fotoalbum met roze omslag en witte letters, hoe maak je een doe-het-zelf notitieboek

maak een fotoalbum, een gepersonaliseerde albumpaginasjabloon met foto's en stickers met reisthema

De kerstsfeer op de omslag van een doe-het-zelf fotoalbum

gepersonaliseerd fotoalbum, beige notitieboekomslag gedecoreerd in rood papier met kerstdesign met hertenfoto

handmatige activiteit om een ​​gepersonaliseerd trouwalbum te maken, materialen om te gebruiken voor een bruiloft scrapbooking

gepersonaliseerde trouwalbumsjabloon, vintage omslagfotoalbum met bloemmotief en lichtroze parels

Een foto maar zoveel herinneringen…

gepersonaliseerde ansichtkaart, scrapbookpagina met grijze achtergrond met kleine hartjes en illustraties van toeristische bezienswaardigheden

maak een fotoalbum, reisalbum omslag met gouden letters en gekleurd papier, idee voor het maken van je reisdagboek

hoe verras je je beste vriend met een origineel cadeau, maak een scrapbook cadeau

Superleuke en originele omslagen om het project te verfraaien: gepersonaliseerd fotoalbum

voorbeeld scrapbooking omslag, handgemaakt kleurrijk papieren fotoalbum en scrapbooking versieringen

scrapbooking fotoalbum, unieke fotoalbum sjabloon in oud papier en stoffen bloemen, vintage design scrapbooking project

Inspirerend reisdagboek

reisdagboeksjabloon, voorbeeldpagina's in fotoalbum met reisthema met foto en notities

gepersonaliseerd geboortecadeau, kinderalbum met illustraties en tekeningen in kleur gedrukt

creatieve hobby, hoe maak je een doe-het-zelf cadeau met foto's en plakband, scrapbookpagina met eenvoudig ontwerp

maak een mode-reisnotitieboekje, bijvoorbeeld scrapbooking met een wit en zwart notitieboekje met groene omslag

Glamoureus ontwerp voor scrapbooking, ideaal voor het inrichten van uw thuiskantoorruimte

scrapbooking voorbeeld, white paper art met veelkleurige letters en persoonlijke foto, collage met inspirerende letters

scrapbooking materiaal, posters en gedrukte ontwerpen om uw album of scrapbooking ansichtkaart te versieren

gepersonaliseerde ansichtkaart, reisfoto geplakt op zwart papier en versierd met postzegels

Mooi contrast tussen de wit-zwarte foto’s en het zonnige, zomerse decor

cadeau-idee, maak een ansichtkaart met foto en veelkleurige scrapbooking-versiering op een aquarelblauw vel

eenvoudig scrapbookvoorbeeld met inspirerende foto en stickers, creatieve pagina in roze en oranje papier

hoe maak je een gepersonaliseerd fotoalbum met gekleurde pagina's, plakband en stickers voor scrapbooking

Decoratieve creaties in plakband en tandenstokers

scrapbooktechniek met papier en tandenstokers, maak eenvoudige scrapbooking-versieringen

handgemaakt cadeau voor haar geliefde, gepersonaliseerd fotoalbum met trouwontwerp met omslag van gerecycled papier

scrapbooking voorbeeld, materiaal om een ​​gepersonaliseerd reisalbum te maken in gerecycled papier en plakband

Er zijn veel objecten die kunnen worden gebruikt als decoratief scrapbookmateriaal

scrapbooking-idee, eenvoudig te maken scrapbooking-verfraaiingstechniek met stof en papier

welke tools je moet gebruiken om gemakkelijk scrapbooking te maken, maak je gepersonaliseerde fotoalbum met stof en papier

gepersonaliseerde diy-albumsjabloon met gerecyclede pagina's en zelfklevende stickers, materialen voor handmatige activiteit

scrapbooking versieringen in meerdere kleuren, hoe maak je een scrapbook of gepersonaliseerde kaart

Leuke collage voor kleurrijke lentedagen

perfect voorbeeld van scrapbooking in papier en fotobloemen, gemakkelijke verfraaiing voor succesvol scrapbooking

scrapbooking fotoalbum, inspiratiepagina met persoonlijke foto en woorden, scrapbooking materialen in blauw en roze

Onuitputtelijke bron van verfraaiing van scrapbooking

handmatige activiteit voor volwassenen en kinderen, stickers voor scrapbooking met reisontwerp en toeristische sites

voorbeeld van een gepersonaliseerd fotoalbum voor vakantieherinneringen, materialen om een ​​scrapbookalbum te maken

Scrapbooking-idee in roze en blauw

gepersonaliseerde fotoalbumsjabloon met doe-het-zelf houten omslag geschilderd in lichtblauw en hartversieringen

voorbeeld scrapbooking, materialen om een ​​gepersonaliseerd album te maken met een houten en groene omslag, handmatige activiteit voor vrouwen