Gezondheid

Hoe krijg je een mooie huid in 5 stappen

Het hebben van een mooie, stralende, onberispelijke huid begint met het dagelijks aanleren van goede schoonheidsgewoonten. Aangevallen door vele externe factoren, begint de huid van het gezicht zijn glans te verliezen. Een effectieve gezichtsverzorgingsroutine is daarom essentieel om puistjes te voorkomen en te reageren op huidproblemen. Reiniging, hydratatie, bescherming tegen de zon, ontdek deze kleine essentiële gebaren om dagelijks te gebruiken om een ​​gezonde glans terug te krijgen.

Een mooie, vlekkeloze huid hebben is mogelijk met de juiste schoonheidsgebaren

de belangrijkste stappen van een huidverzorgingsroutine om elke dag een mooie huid te hebben, diepe reiniging van de huid

Een mooie huid begint van binnenuit:

Een gevarieerde en evenwichtige voeding speelt een sleutelrol in onze missie voor een mooie huid. En dit is niet zonder reden – de conditie van de huid is slechts een weerspiegeling van innerlijke gezondheid. Om puistjes en irritatie te voorkomen, probeer bewerkte voedingsmiddelen, suikerhoudende dranken, snelle suikers, zout en cafeïne te beperken of te elimineren. Gezond eten betekent ook het consumeren van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamines, sporenelementen en antioxidanten die de huid van binnenuit voeden. Tot de belangrijkste sporenelementen voor de huid behoren zink, silicium en selenium. Wanneer de inname van deze voedingsstoffen onvoldoende is of er tekortkomingen zijn, kan het nemen van voedingssupplementen ons ook helpen een gezonde huid te behouden. Meer weten over de verschillende manieren om de huid van binnen te voeden? De website guideusupplément.fr biedt uitgebreide, diepgaande gidsen voor superfoods, vitamines en mineralen die essentieel zijn voor een geweldige huid, en meer dan alleen.

Voed de huid van binnenuit

tips voor een stralende huid, vitamines en voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede huidgezondheid

Make-up verwijderen en reinigen

Elke gezichtsverzorgingsroutine begint met het goed reinigen van de huid. Terwijl ‘s ochtends spoelen met warm water voldoende is om talg te verwijderen, is het essentieel om ‘s avonds met de juiste zorg schoon te maken. Zorg ervoor dat u make-up verwijdert voordat u gaat schoonmaken. Micellair water is een uitstekende makeup verwijderaar met meerdere eigenschappen die reinigende, hydraterende en verstevigende verzorging combineert. Om de huid grondig te reinigen en de onzuiverheden die zich gedurende de dag hebben opgehoopt te verwijderen, kunt u ook kiezen voor de dubbele reiniging. Deze zachte methode bestaat uit twee stappen: eerst breng je een reinigingsolie aan, daarna verwijder je onzuiverheden met een milde reinigingsmelk of -gel. Een goede reiniging kan niet zonder exfoliatie van de huid. Dit is een belangrijke stap in het verwijderen van dode cellen, het stimuleren van celregeneratie en het herstellen van de uitstraling van de teint. Het minimaal één keer per week exfoliëren van het gezicht bevordert ook de aanmaak van elastine en collageen. Kies voor een gevoelige en acne-gevoelige huid een chemische exfoliatie met een gel- of crèmeformule die zacht reinigt.

Stel een dagelijkse huidverzorgingsroutine op die voldoet aan uw specifieke huidbehoeften

gezichtsverzorgingsroutine in een paar eenvoudige stappen, huidreiniging en aanbrengen van een gezichtsserum

Het gezichtsserum 

Om iets verder te gaan in je dagelijkse routine, gebruiken we gezichtsserum. ‘s Ochtends of ‘s avonds aangebracht op een gereinigde huid, optimaliseert het serum de effectiviteit van de andere gebruikte huidverzorgingsproducten. Dankzij de verschillende actieve ingrediënten is het inderdaad mogelijk om een ​​zeer specifiek huidprobleem aan te pakken, zoals een gebrek aan uitstraling, pigmentvlekken. Er is dus een serum voor elke behoefte van jouw huid.

Hydratatie 

We kunnen niet anders dan dat onthouden. Een mooie, stralende huid kan niet zonder een vochtinbrengende crème. Het aanbrengen van een vochtinbrengende crème die geschikt is voor uw huid is daarom essentieel. Het fungeert ook als een eerste beschermende film tegen externe stressoren. Kies in de zomer voor dagverzorging verrijkt met SPF om de huid te behandelen en tegelijkertijd te beschermen tegen UV-stralen. Houd rekening met de aard van uw huid voordat u een vochtinbrengende crème kiest. Kies voor een vette huid voor een lichte formule met actieve ingrediënten die talg reguleren.

Wij zorgen voor de binnenkant om mooi te zijn van buiten

essentiële verzorgingsproducten voor een mooie, vlekkeloze huid, toepassing van het juiste gezichtsserum

Zonnescherm 

De huid beschermen tegen schadelijke zonnestralen is essentieel om haar jeugdigheid en uitstraling langer te behouden. Maar hoe kies je bescherming tegen de zon tussen de vele zonneproducten die de beautymarkt overspoelen? Voordat u uw zonnebrandcrème kiest, is het belangrijk om rekening te houden met uw fototype (lichte, donkere of donkere huid) maar ook met de UV-index van het weer. Op het strand is het ook belangrijk om de applicatie om de twee uur te vernieuwen.

Bescherming tegen de zon – een belangrijke stap om te onthouden voor een mooie huid

welke zonnebrandcrème te kiezen in de zomer, tips om de huid van het gezicht te beschermen tegen de zon, gezichtsverzorgingsroutine in de zomer

Je mooi en goed voelen over jezelf – dit is de schoonheidsmissie van elke vrouw

gezichtsverzorgingsroutine voor een mooie huid met een stralende teint, kies een vochtinbrengende crème volgens uw huidtype