Halloween

Halloween-decoratie om te maken zonder de bank te breken – vreselijk gemakkelijke ambachten!

Hoewel het een traditie van buitenlandse oorsprong is, verspreidde Halloween zich snel over Europa en elk jaar overvalt de gekte van de feestdag ons lang voor de datum van 31 oktober. Dit is overigens niet verwonderlijk! Het houden van een Halloweenfeest vergt veel voorbereiding, en het is het beste om op tijd te beginnen om ervoor te zorgen dat het decor en de sfeer die je creëert echt de Halloween-sfeer uitstraalt. Aarzel niet om voldoende tijd te nemen als u van plan bent om een halloween decoratie om te maken met je eigen handen. Wat betreft ideeën en inspiraties daarvoor, je vindt verschillende doe-het-zelf-tutorials en suggesties in de volgende regels. Dus blijf bij ons om ervoor te zorgen dat de gasten je Halloween-feest zeer verrast en doodsbang verlaten..

Meer dan 80 Halloween-decoratie-ideeën om te maken, maar al te eenvoudig en snel

halloween-decoratie om te maken in versierde pompoen, schedel omgevormd tot vaas, halloween kandelaar, feestdecor halloween

Een eenvoudige en originele vleermuismobiel voor je Halloween-feestdecor

Benodigde materialen en gereedschappen:

 • zwart karton (of een voorgesneden kaartmateriaal in de vorm van een hoepel – in dit geval heb je ook zwarte verf en een penseel nodig om de zwarte kleur opnieuw te schilderen)
 • gradenboog
 • naald-
 • borduurgaren in zwarte kleur
 • schaar
 • zwart gekleurd papier
 • regel
 • vleermuis afdrukbare sjabloon

Productie :

 1. Het eerste dat u moet doen, is natuurlijk uw borduurring voorbereiden. Als je er een in de winkel hebt gevonden, schilder hem dan gewoon opnieuw zwart. Als alternatief kunt u ook een gradenboog gebruiken om uw borduurring zelf te maken van zwart gekleurd karton. Knip uit en voila! Om de vleermuissilhouetten te maken, drukt u gewoon de sjabloon af en knipt u de silhouetten uit (we adviseren u om er ongeveer acht uit te knippen).
 2. Knip vervolgens drie borduurgarens van 60 cm lang af. Dit laatste kan natuurlijk variëren, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren. Bind elk van de draden aan de borduurring en verdeel ze min of meer gelijkmatig. Bind tot slot de drie draden aan de uiteinden aan de bovenkant vast.
 3. Knip vervolgens nog een draad van 40 centimeter af en steek deze in de naald. Haal de zoon door het hoofd van de vleermuis en bind hem aan de hoepel. Doe hetzelfde met de rest van de vleermuizen en zorg ervoor dat ze uit elkaar staan. Het enige wat je hoeft te doen is de mobiel op te schorten.

Om het nog interessanter te maken, kunt u hetzelfde doen op een grotere borduurring en deze later aan de eerste bevestigen. U krijgt dus mobiel op twee niveaus.

Idee voor Halloween-decoratie – de mobiel in zijn Halloween-versie met papieren vleermuissilhouetten

Halloween-decoratie om te maken, papieren mobiel gemaakt met een papieren hoepel en papieren vleermuisfiguren

© snoepmaatschappij

Angstaanjagende Halloween-kandelaars gemaakt in glazen potten

Benodigde materialen en gereedschappen:

 • glazen potten
 • onuitwisbare fijne punt
 • acrylverf of spuitverf
 • borstel
 • kaarsen
 • sjablonen om af te drukken

Productie :

 1. Zorg er eerst voor dat het oppervlak van uw glazen potten schoon is, zowel van binnen als van buiten. Breng vervolgens twee lagen verf aan op de binnenkant van de glazen pot en vergeet niet om deze tussen de toepassingen goed te laten drogen. Om dat laatste makkelijker en egaal te maken adviseren wij om te kiezen voor een spuitbus.
 2. Druk de sjabloon af op een stuk vel dat geschikt is voor uw glazen pot. Plaats deze in de glazen pot, zodat deze door het glas heen zichtbaar is. Gebruik een onuitwisbare zwarte kleur om het ontwerp van de sjablonen aan de buitenkant van de glazen pot te traceren. Houd er rekening mee dat de sjabloon alleen als richtlijn dient. Dus als je goed bent in schilderen, aarzel dan niet om deze stap over te slaan om je eigen angstaanjagende tekeningen te maken..
 3. Goed laten drogen en als laatste de kaars erin steken. Ongeduldig om te vinden wat het geeft? Dat is het !

Halloween kandelaar in een glazen pot versierd met een thematisch patroon. Nog een fantastisch idee voor Halloween-decoratie om te maken

DIY halloween deco in glazen pot versierd met oranje verf met halloween tekening in zwart onuitwisbaar

© groothandelpartybenodigdheden

Vijf ideeën om eenvoudig een pompoen te versieren zonder te snijden

Een pompoen versierd met bedwantsen

U zult zien, het is zo eenvoudig als taart! Het enige dat u hoeft te doen, is een behoorlijk aantal push-pins kopen en deze gebruiken op een manier die een patroon creëert dat u leuk vindt. Eenvoudige verticale lijnen, een bloemmotief of waarom niet het hele oppervlak bedekken.

Pompoen versierd met spelden, zoals gouden pailletten – interessant zelfgemaakte halloween-decor

originele pompoendecoratie in goudkleurige pinnen om verschillende patronen te creëren, deco om zelf te doen op Halloween-thema

© kixcereal

Pompoen versierd met verf

Daar heb je verschillende opties. Of je schildert de hele pompoen opnieuw, isoleert delen (met plakband) om schattige geometrische patronen te maken, of je toont schilderkunsten om zelf een patroon te maken. Jack O’Lantern, Mexicaanse schedel, monster of een waar artistiek meesterwerk tekenen, het is aan jou. Vind hieronder enkele voorbeeldige inspiraties !

De pompoen opnieuw geverfd in verschillende patronen en kleuren is een echte kunst! Hier is een mooi idee van Halloween-decoratie om zelf te maken

voorbeeld van halloween-decoratie om te maken, herschilderde pompoen versierd met verf verschillende kleuren en patronen, roostekening, jack o lantern-patroon

Pompoenen snijden

Het snijwerk op pompoen, we houden ervan. Servetten en decoupagepapier zijn de beste keuze. En toch weerhoudt niets je ervan om met een eenvoudig bedrukt papier met thematische patronen (of niet) een soort papier-maché te maken. Een andere zeer populaire decoratie die het super interessant maakte – bloembladen. Hiermee gaan we op dezelfde manier te werk. Dat wil zeggen, we bekleden de plaats waarop we het bloemblad zullen aanbrengen met vernislijm en we bevestigen het door erop te drukken. Laat goed drogen en bedek tenslotte de bovenkant van het bloemblad met een extra laag lijmvernis. Daar ga je … nog meer mooie inspiraties wachten hieronder op je.

Het pompoensnijwerk gemaakt met een servet, decoupagepapier of waarom niet natuurlijke materialen. Nog een mooi idee om je halloweendecoratie te maken

zelfgemaakte halloween deco model decoupage decoupage op pompoen, pompoen decoratie met bloemblaadjes en decoupahe papier

Een eenvoudige viltstifttekening

Als je je zorgen maakt dat je handen besmeurd worden met verf, overweeg dan om onuitwisbare voorwerpen te gebruiken, zodat je je eigen aangepaste ontwerpen kunt maken. Gebruik hiervoor je beste wapen – verbeelding. Daar strekken de grenzen zich uit tot die van uw verbeelding. U kunt net zo goed een eenvoudig patroon maken – stippen, lijnen, bloemen of een uitgebreider ontwerp. We presenteren u opnieuw enkele originele suggesties om u op ideeën te brengen.

Pompoen onuitwisbare tekeningen – een eenvoudig alternatief voor pompoen schilderen. Vind enkele voorbeelden

pompoenmotieven met onuitwisbare stempels, pompoendecoratie met motieven, gelaatstrekken, kalligrafie en driehoeken, onuitwisbare gouden bloemmotieven

Glitter pompoen

Een glitter Halloween is een uitstekende suggestie voor het geval je de festiviteiten een meer elegante dan spookachtige toets wilt geven. Daar doen zich twee hoofdopties aan u voor. Bedek alle pompoenen met glitter of maak opnieuw een paar eenvoudige glitterpatronen. Hoe doen we het? Het is weer onze beste vriend, Varnish Glue, die je hierbij zal helpen. Je hoeft alleen het oppervlak van de pompoen opnieuw in te smeren met lijm (in de volumevorm) en te besprenkelen met glitter die er vanzelf aan zal hechten als hij valt.

Elegante pompoendecoratie in glitter voor een Halloweenfeest in een verfijnde stijl

originele handgemaakte pompoendecoratie-ideeën met kleurrijke glitter op pompoen, hele glitterpompoen of glitterpompoenpatroon

Coole en gemakkelijke Halloween-geesten

Benodigde materialen en gereedschappen:

 • heliumballonnen (of helium-opblaasstation met gewone ballonnen)
 • lintje
 • schaar
 • onuitwisbaar zwart
 • wit vloeipapier (grote vellen)
 • dubbelzijdige tape

Productie :

 1. Blaas de ballonnen op en knoop ze vast met het lint.
 2. Vouw het vel tissuepapier horizontaal doormidden en vouw vervolgens verticaal in drieën. Rond de uiteinden van het papier af met de schaar.
 3. Vouw het papier open en knip het in twee delen langs je eerste vouw. Je gebruikt er een voor elke geest.
 4. Plak een paar stroken afplakband langs het niet-afgeronde gedeelte van het papieren zakdoekje. Op deze manier bevestig je de laatste aan het midden van de bal. Als de hoeveelheid tissuepapier niet genoeg is om de hele ballon te bedekken, knip dan een klein stukje uit en voeg een klein stukje toe om het gat te vullen.
 5. Teken de laatste tijd gelaatstrekken op de ballonnen met een onuitwisbare stempel. alstublieft !

Spookballon als origineel idee om je halloweendecoratie te maken

DIY halloween-deco met ballon versierd met wit vloeipapier om een ​​halloween-spook te maken

© ballontijd

Jack-0′-lantern decoratieve snoeppotten in schilderij – halloween spookhuisdecoratie

recycling glazen pot versierd met oranje verf met zwart onuitwisbaar jack o lantern-ontwerp, snoepopslag en vaas

Angstaanjagende kandelaar om te maken in twee stappen, drie bewegingen

Halloween kandelaar om zelf te maken, kaars in een glas met spinnen erin, angstaanjagende fotolijst

Middenstuk in een herfstachtig bloemstuk rond een paar pompoenen en een lichte guirlande. Huis halloween decor waar we van houden !

Halloween tafel middelpunt idee op stoffen tafelloper, versierd met boeketten van herfstbloemen, decoratieve pompoenen en lichte guirlande, halloween deco idee

Rode was om een ​​illusie van bloed op witte kaarsen te creëren – te creatief idee voor je DIY-halloweendecoratie

zelfgemaakte halloween deco, witte kaars versierd met rode bloedeffect wax, kunstmatige skelethand

pompoen middelpunt, decoratieve pompoen met beweegbare ogen decoratie, glitter, tekeningen, verf en dode bladeren

voorbeeld van een eenvoudig halloween-decohuis om te maken met pompoenen versierd met dieren-, vos-, uil-, wasbeermotief

Geen idee hoe je gerecyclede blikjes een nieuw leven kunt geven? We helpen je een handje met dit charmante idee voor Halloween-decoratie

recycling blikje opnieuw geverfd met verf met natuurlijke pompoenstam en papieren bladeren, pompoenen voor halloween middelpunt

pompoendecoratie glinsterde met glittersterrenpatroon gemaakt met kraag en glitter, originele decoratieve compositie

Halloween-pompoendecoratie-idee versierd met roze verf en tekening van zwarte ogen, angstaanjagende en elegante deco om zelf te doen

Handmatige Halloween-activiteiten met pompoenpompoen opnieuw geverfd in geel met tekening zwarte gelaatstrekken en lichaam in geel, originele trapdecoratie

Pompoenheks die je gasten bij de ingang zou kunnen verwelkomen

heksenpompoen gemaakt van een pompoen met zwarte ogen en een heksenhoed versierd met papieren bloemen

pompoen, pompoenen opnieuw geverfd met verf verschillende kleuren met originele patronen in wit en zwart, halloween decoratie om te maken

originele halloween-activiteiten in pompoen of pompoen versierd met tekeningen van gezichtskenmerken met gekleurde onuitwisbare tekens

En nu een idee voor een Halloween-decoratie voor buiten – angstaanjagende pompoenen en lantaarns in een papieren zak

buiten halloween decoratie om zelf te maken, halloween trap decoratie in pompoenen, pompoenen en kandelaars papieren zak met enge zwart-wit foto's

origineel idee om een ​​pompoen te versieren met kleurrijke pompons gelijmd met een lijmpistool, halloween-decoratie om te maken

DIY halloween-deco, spinnenweb in ijsstokjes opnieuw geverfd in oranje met witte draden en spin in pompon en zwarte pijpenrager

Een tutorial over het maken van je eigen glinsterende decoratieve pompoenen – ja, zo eenvoudig is het !

voorbeeld van handmatige halloween-activiteiten, pompoen versierd met glitter aangebracht op witte lijm

DIY eenvoudige halloween, pompoenemoji in gele verf met kleurrijke papieren gezichtskenmerken

recycling glazen pot versierd met kleurrijke verf met een halloween-patroon, originele halloween kandelaar, eenvoudige halloween-doe-het-zelf

monsterdeur versierd met papieren zakdoekjes en papieren borden, bloempot met pompoenen en pompoenen, halloween-decoratie voor buiten om te maken

DIY easy halloween in halloween slinger van oranje ballonnen met originele jack o lantern patroonstickers, groene pijpreiniger staaf

Halloween kandelaar in glazen pot versierd met verband met beweegbare ogen, imitatie spook, halloween decoratie om te maken

Hol een pompoen uit om er een originele kandelaar van te maken – geweldig alternatief voor de traditionele Jack-o’-lantern

hoe een pompoen te graven om een ​​eenvoudig theelichtje te maken, opnieuw geverfd in paarse verf met LED-kaars

hoe versier je een pompoen met verf, en stippen, driehoeken, onuitwisbare lijnen

zwarte band hoepel halloween krans met decoratieve pompoenen, herfst bloemen en bladeren decoratie

zelfgemaakte halloween deco in gevallen bladeren van vilt gelijmd op een hoepel, buitendeurdecoratie voor halloween

decoratieve goudkleurige schedel met plantendecoratie, omringd door decoratieve pompoenen, kaars en zwarte kunstbloem

Kunstschedel versierd met tekeningen en omgevormd tot vaas voor vetplanten

Mexicaanse schedelontwerpen versierd met vetplanten, originele zelfgemaakte halloween-deco

halloween-ambachten, uitgeholde kunstmatige halloween-pompoenvaas met een glas erin

Een skelet voor je Halloween-middelpunt – een van die enge Halloween-ambachten

origineel halloween-decohuis, rustieke tafel versierd met boeketten bloemen en een doodsskelet

halloween-ambachten, stoffen pan met kattenpatroon versierd met zwarte letters die aan een spijker aan een muur hangen, goudkleurige schedel

Halloween-activiteiten, doe-het-zelf witte pompoen met steel versierd met goudverf met stroken decoupage papieren zakdoekjes

deur versierd met oranje, witte en zwarte waaiers, decoratief skelet, grote bloempotten versierd met pompoenen en pompoenen, buiten halloween decoratie om te maken

voorbeeld van buiten halloween decoratie om te maken, skeletten, enge halloween pompoen jack o lantaarn, zwarte halloween krans en kunstmatige kraaien

De Halloween-deurdecoratie in krans van kleurrijke pompoenen – hier is hoe …

tutorial om een ​​halloween-krans te maken van pompoenen die in verschillende kleuren zijn geverfd om een ​​gele deur te versieren, halloween-decoratie voor buiten om te maken

halloween middelpunt idee in gouden kleur schedel, kunstmatige oranje pompoenen, halloween snoep, zelfgemaakte halloween deco

Kunstmatig spinnenweb houdt van appels. Uitstekende eenvoudige Halloween DIY-suggestie

spookhuis halloween decoratie idee, rode appels met kunstspinnenweb, halloween kandelaars en pompoen

Halloween-pompoen versierd met glitterdriehoeken van verschillende kleuren en stengels versierd met glitter, gemakkelijk en snel DIY

buiten halloween decoratie om te maken, zwarte deur, bloempotten en decoratieve pompoenen en decoratieve pompoenen, papieren schedelpatroon, stoffen bloemenkrans met schedel

recycle glazen pot gedecoreerd met verf in verschillende kleuren met decoratieve houten letters om een ​​opbergplaats te creëren voor bestek, rietjes en zwarte rozen, easy DIY halloween

De laarzen van de heks – halloweendecoratie om van papier te maken

Halloween-decoratie om te maken met gestreepte papieren heksenlaarzen in een bloempot omringd door decoratieve pompoenen

halloween entry deco, houten entree versierd met zwarte vogelkrat, pompoen en zwart-wit fotolijst, spiegel met zwarte lijst en zwarte papieren vleermuis

DIY eenvoudige halloween pompoen versierd met glitter met een kaars erin en een boeket bloemen ernaast

DIY halloween-deco, pompoenen opnieuw geverfd in oranje, rood en wit, met een wimpelslinger, kandelaar en boeket bloemen

zelfgemaakte halloween deco-pompoenen versierd met witte verf met gekleurde lijnen, ballonfeestachtergrond en verjaardagshoed

Slinger van decoratieve minipompoenen om aan de muren van je Halloween-decor te hangen

halloween decoratie om te maken, halloween slinger van decoratieve pompoenen versierd met verschillende patronen geregen op een draad

Halloween-knutsels met pompoen versierd met decoratieve houten letters en opnieuw geverfd in verschillende kleuren

huis halloween deco met schedel tekening frame, witte kaarsen versierd met rode imitatie bloedwas op zwarte kandelaars, zwarte sluiers, pompoenen en decoratieve rozen

DIY halloween kandelaar in glazen pot versierd met verf en jack o lantern patroon met een handvat van metaaldraad

gesneden pompoen met kaars erin in een rotan mand, origineel en gemakkelijk te maken zelfgemaakte halloween deco

Tutorial om een ​​decoratie te maken in opnieuw geverfde takken, silhouetten van houten muizen en pompons met zwarte franjes

tutorial om een ​​zelfgemaakte halloweendecoratie te maken, houten vleermuistak mobiel opnieuw geverfd in zwart, zwarte pompons met franjes op een tak opnieuw geverfd met zwarte verf

herschilderde pompoensandwich in tweeën gedeeld met een roos ertussen, gemakkelijke en snelle halloween-activiteiten

pompoenen met kunstmatige bladeren met teksten op een stapel oude boeken, originele halloween-ambachten

voorbeeld van een doe-het-zelf pompoendecoratie versierd met pailletten stippen, glitterpatroon, originele raamdecoratie Halloween-decoratie voor buiten om pompoenen te maken, een krans van dode bladeren en spinnen die in papier hangen

jack o lantern pompoenpatroon op terracotta pot met oranje deksel en zwart onuitwisbaar ontwerp op pot

jack o lantern patroon, vogelverschrikker op een glazen pot versierd met lichtbruine verf met gelaatstrekken tekening

Kurkenstoppers – nog een materiaal om te recyclen om een ​​ongewoon halloween-huisdecor te maken

pompoenkurkstoppers geschilderd in oranje met groene papieren bladeren in een kurkstengel, origineel idee voor halloween-decoratie

glazen potten versierd met glitter, gelaatstrekken, papieren monstermotief en wiebelige ogen, halloween snoeppotten deco-idee

zwarte vuurpot en een watermeloen omgetoverd tot een heks met een heksenhoed en een heksencape, zelfgemaakte halloween deco

glazen kandelaars versierd met zwart kant met een kaars erin, halloween-decoratie om met je eigen handen te maken

recycling blikjes opnieuw geverfd in blauw met een jack o lantern patroon in zwarte verf met staafjes in deurknoppen en touwtje, halloween decoratie spookhuis

pompoen opnieuw geverfd in wit met gouden glitterstippen op een stapel oude boeken, eenvoudige ideeën voor het decoreren van halloween

halloween bloemenvaas in uitgeholde pompoen met kleine boeketten van witte bloemen en groene bladeren, halloween ambachten

kandelaar en vaas bespoten met rode verf, bloedpatroon, origineel halloween middelpunt om zelf te maken

halloweendecoratie in kunstmatige schedel met oogholtes versierd met vetplant en papieren vleermuisfiguren

Magische ballon, vleermuisballon, Jack-o’-lantern ballon en Frankenstein ballon, de keuze is aan jou

hoe je zelf een halloween-feestdecoratie maakt in kleurrijke ballonnen met jack o lantern-patroon, vleermuis, monster, heks

DIY halloween deco model, houten blokken versierd met monster patroon, mummie, jack o lantern op een houten plank