Хобита

Колоездене, спътник за спортни и забавни ваканции

Празниците се римуват за мнозина с безделие, релаксация и преди всичко почивка. С други думи, основните физически усилия ще бъдат за тях на няколко дълбочини в морето или в плувния басейн, разположен наблизо. Обратно, група ентусиазирани физически ентусиасти не смятат да комбинират отпуска с мързел, а напротив, да използват своето временно свободно време и откриването на нови пейзажи в полза на ежедневните си усилия. За което говорим спортни празници в правилния и дисциплиниран смисъл на термина, или само за да поддържате форма чрез игриви физически дейности, спортът ви позволява да подобрите престоя си и да споделите прекрасни моменти със семейството или приятелите си, давайки утеха след всички по -забележими усилия.

Големите спортни събития през лятото са истински източник на мотивация за спортни и забавни ваканции.

колаж от лога на големи спортни събития на 2018 г. със Световното първенство в Русия, Ролан Гарос, турне по Франция и олимпийски игри в Южна Корея

Великите спортисти винаги са били мечтата на малки и големи. Лятото е сезон на големи спортни събития, това е и сезонът на зараждащите се призвания, както и този на временни страсти, през които всеки ще мечтае да бъде шампион. От своя страна годишните фенове на тениса ще побързат да резервират общинския съд за ежедневната си бекхенд сесия, моторът ще излезе от гаража за няколко километра с оглед на спринтьорите в жълта фланелка и топката, никога наистина далечна, ще стане най -ценното притежание на младите хора в квартала. Освен рекордните продажби на нови телевизори и пакети бира, Френската футболна федерация записа след победата на сините увеличение с 200 000 нови лицензополучатели..

Спортните празници до голяма степен се подсилват от подвизите и победите на любимите ни шампиони

колаж монтаж на победи по време на спортни събития на 2018 г. с kylian mbappé rafael nadal perrine laffont

Докато най -активните не е задължително да чакат голямото си лятно събитие, за да упражнят редовната си дейност, празниците са моментът да се възобновят или да се вземат добри решения за всички останали. Изобилието от свободно време и хубавото време следователно са идеалната комбинация, за да се впуснете най -накрая в излет, полезен за тялото и душата..

Колоездене, идеалният спътник за здравословна и спокойна почивка

снимка на планинско колоездене по спускане в стил планински велосипед като лятна спортна ваканция

Празниците са възможност да отделите време. Дните стават все по -дълги и забързаното темпо през останалата част от годината има тенденция да се забавя, което позволява ежедневните удоволствия да бъдат напълно оценени. Практичен и екологичен, велосипедът е представен като идеален спътник за празниците. Независимо дали става въпрос за посещение на квартала от различна гледна точка или за изследване на нови хоризонти, велосипедът изглежда е ежедневният рефлекс на изместване, пристигнал веднъж до вашата дестинация и колата настрана. Лесен за транспортиране до дясното пристанище, велосипедът лесно намира своето място сред багажа с помощта на подходящ носител за велосипеди, като тези, предлагани на сайт на производителя на оборудване Rameder.

Сгънат или транспортиран благодарение на стойка за велосипеди, велосипедът винаги намира място, където да ви придружи

снимка на велосипеди за двойки, които отиват на спортна ваканция край езеро

Синоним на свобода и романтика, велосипедът остава транспортно средство номер 1 за почиващите. Независимо дали става дума за плаж, за пазар или за разходка по селските пътища, малката кралица традиционно сама символизира лятото. В допълнение към осигуряването на доза здравословна физическа активност, колоезденето ви позволява да откривате региони от нова гледна точка. Следвайки от красиви колоездачни пътеки специално оборудвани като изброените от Франция Vélo Tourisme, открийте нашата територия, която определено няма недостиг на съкровища за изследване.

Празниците и колоезденето вървят ръка за ръка като спорт и удоволствие

снимка на планински велосипед на плажа за спортни и релаксиращи почивки с ежедневна лека физическа активност