Храна

Избор на прибори за маса за декорация на маса на върха на летните тенденции

Без съмнение сърцето на кухнята е някъде около масата за хранене. Тази зона за хранене за цялото семейство, за уютна закуска или забавна вечеря. Затова едва ли е изненадващо, че днес нашето декоративно приключение се върти точно около масата. Но как всъщност да го влеете с успокояваща нотка в пълна хармония с усещането за лекота и безделие, характерно за лятото? За това нищо не може да бъде по -лесно от това да играете със съвременни съдове за хранене с прости форми, чисти линии и естествени цветове! Нуждаете се от инсо? След това увеличете мащабните решения, включително Прибори за хранене Degrenne е този, който печели сърцата ни.

Изненадайте близките си с декорация на маса в пълна хармония с летния сезон

идея как да украсите маса обяд среща семейна салфетка цветни шарки бяла посуда

Чаши кафе / чай – водещите модели на 2021 г.

За повечето от нас един страхотен ден започва с тиха сутрин с чаша кафе / чай в ръка. Така че, за да променим настроението в кулинарния кът, трябва да обновим нашата колекция от любими чаши. По този въпрос, в последно време, има силно преобладаване на земни нюанси в интериорния дизайн. Базалт, градски бетон, кехлибар, теракота, белезникаво … Чашите в автентични цветове ще добавят минималистичен и елегантен аспект към декора, като същевременно ни изпращат мислено обратно към природата. От другата страна, ние също се натъкваме на меките акценти в прахово розово, нефритово зелено, бледо жълто, което ще полира интериора с деликатен привкус на позитивност и радост..

Попълнете колекцията си чаши за кафе с вдъхновени от природата модели в земни цветове

маса за закуска букет от цветя сива ваза халба пръстен цвят цвят чай кръгла чиния модерен сервиз

Купи и чинии в модерния дух

Кокосовите купички в смърчово зелено или прованс охра са друг ключов елемент, който да интегрирате във вашето лятно кулинарно кътче. Независимо дали става въпрос за приготвяне на здравословна купа за смутита или студена супа, тези меки нюанси ще ни отведат на въображаема разходка сред зелените полета или пред фасадите на провансалски къщи..

Сервирайте вкусната си закуска в любимата си купа

как да сервираме закуска смути купа декорация венчелистчета цветя купа теракота дървена дъска

Що се отнася до чиниите, порцелановите десертни модели с графични орнаменти в бяло и тъмно синьо ще вдъхнат освежаващо средиземноморско усещане в пространството. За разлика от това, плоските плочи с тъмен цвят с матово покритие са съвременно и популярно решение днес. Тъмните акценти ще внесат изискана нотка в декора, независимо от стила, който вече е установен. Искате ли да отидете още по -далеч в това интригуващо и оригинално изобразяване? Така че не се колебайте да изберете артистичен дизайн с фина декорация като движение на четката или петна от мастило, което се оказва идеалният акцент за кулинарно представяне..

Внесете средиземноморски вкус в декорацията на масата, като изберете синьо -бяла дизайнерска посуда

бяла покривка клонки билки букет от цветя кръгла чиния бели и сини модели декорация на маса

Гама съдове, специално проектирани за най -малките

Въпреки вездесъщото присъствие на опростен и естествен дизайн в съвременните тенденции в декорирането, все пак можем да си позволим леко отклонение в полза на усмивката на нашите малки деца. Така ние се насочваме към детски съдове за хранене. Помислете за чиниите с игрив дизайн и шарки, винаги вдъхновени от природата (зеленчуци, плодове, животни). Ако, от друга страна, изберете класически цветен модел (например мръснобял), който е деликатно сублимиран от забавен дизайн, той ще се слее естествено с останалата декорация на масата..

Накарайте вашите малки деца да се усмихнат, като им сервирате храна в забавни ястия

детски прибори за хранене животински мотиви декорация на маса зелена хартия лист кухненски продукти degrenne декорация на маса в горната част