Ideer

Dekor av blomsterpotter: interessante håndlagde ideer for å dekorere interiøret og landskapet

Selv om potten er dekorert med en blomst, er beholderen der planten ligger også et viktig element i sammensetningen. Prøv å dekorere en blomsterpotte for et interiør eller en hage, overraskende med ideens originalitet, ettersom det er mange verksteder, inkludert innlagt med perler, skallapplikasjoner, penselmaling, samt fasjonable strikker som sikkert vil tilføre sjarmen til motivet..

DIY blomsterpotter dekor – mange ideer fra improviserte midler

Hagebutikker flommer over av potter. Det er mange alternativer:

  • en-farge;
  • murstein rød;
  • med trykk.

I hvert hjem kan du imidlertid enkelt finne gamle potter, som du absolutt bør prøve å gi et nytt liv til. Ikke kast dem! Dette er sløsing med penger og forsettlig forurensning av miljøet. Dra fordel av noen inspirerende ideer om hvordan du oppdaterer blomsterpotten på en enkel og enkel måte fra tilgjengelige verktøy..

Bordmaling

Noen ganger er det nok å male om på grytene for å få et helt nytt element. Hvis du kjøper brettmaling og dekker krukkene med den, kan du oppgradere blomsterbeholderen for å gi den et helt annet utseende. Maling kan dekke hele potten eller bare en del av den, for eksempel i form av en liten firkant, striper eller sirkel.

Bark og tre

Bare forbered noen trebiter og en firkantet krukke. Litt lim på hvert stykke, så får du en ny blomsterpotte. Bark kan brukes i stedet for treelementer. Hvis gryten eller glasset er rundt, bruk mindre skiver.

Pinner

Samle pinner på vårvandringen. Det er nok å justere dem alle til samme høyde, knytte dem med lin tråd og holde seg til gryten. Vær trygg på at effekten vil være fantastisk.

Sjøskjell

Skjell kan brukes i stedet for pinner. Dette er en god idé for minner fra en hyggelig ferie ved sjøen eller havet. Lim skjellene sammen i mønsteret du ønsker, slik at potten ikke er synlig.

Gamle retter i form av en blomsterpotte

Vil du lage uvanlige gryter av enkle retter? Hvorfor ikke plassere planten i en kopp eller dekorativ tekanne som ikke lenger brukes til det tiltenkte formålet? En gammel bøtte eller badekar er en flott dekorasjon for en terrasse.

Krukker som håndverksgryter

Dette er en veldig miljøvennlig løsning. Det blir flere bokser på hvert kjøkken. I stedet for å kaste den, må du male dem med fargerik akrylmaling. Du kan velge flere pastellfarger og lage en romantisk komposisjon. En interessant idé er å bruke metallbokser som kan henges.

Blomsterkruddekor med neglelakk

Hell noen dråper neglelakk i et fat med varmt vann (to eller tre nyanser). Farger blandes litt. Sett gryten forsiktig inn og roter slik at malingen fester seg til overflaten. Dette er en flott dekorasjonside, ettersom den garanterer en fantastisk effekt..

Dekor av blomsterpotter med hyssing, stoff, garn

Når det gjelder valg av innendørs potter, er det flere kriterier å vurdere: materiale, pris og individuell smak. Tross alt burde produktet glede både eiere og gjester. Et utmerket valg for et rom vil være blomsterpotter i en tekstilramme, noe som gir kos til rommet. Dette håndlagde alternativet er veldig rimelig..

Blonder

Alt du trenger er lim og flere typer blonder, som ligger rundt i skapet. En fantastisk hjemmeløsning for terrasser og balkonger. Dekorasjonen er veldig enkel. Du kan velge farget blonder som matcher interiøret eller terrassen din. Hvis blomsterpotten blir stående hjemme, trenger den ikke å festes i tillegg. Hvis du planlegger å sette på en balkong, terrasse eller hage, anbefales det å male stoffet med gjennomsiktig lakk, som vil beskytte blonder og potten mot ugunstige værforhold..

Garn og burlap for pyntedekorasjon

Du kan pakke inn en vanlig gryte eller krukke med hyssing. Dette alternativet ser veldig fint ut. Du kan kjøpe materiale til håndverk i enhver butikk. «Gjør det selv». Et utmerket dekoralternativ ville være burlap, som er enda lettere å jobbe med enn med hyssing..

Blomsterpotte i genser

En genser erme er nok til å lage et varmt potteksel. Denne løsningen varmer interiøret veldig opp, og gir kos.

Blomsterkruddekor: kreativitet for hagen

Hagen, oversvømmet med lyse blomster, er et ideelt sted å slappe av. Takket være gryter og tilbehør kan du enkelt lage en spektakulær komposisjon som vil fange alle forbipasserende. Blomsterkasser i metall i levende, rike farger er den perfekte dekorasjonen for en moderne stil, mens håndmalte keramiske potter er perfekte for provençalske design. Er du interessert i en stor hengekasse eller individuelle blomsterpotter festet til en rekkverk? Det spiller ingen rolle hvilken du velger, i hver versjon vil hagen blomstre med et opptøy av farger. Bland forskjellige farger og materialer, eksperimenter fritt og lag unike dekorasjoner.

Hul murstein og steinheller

Den første ideen er å bruke vanlige byggesteiner. Fyll en beholder med jord og plant blomster i den. Den andre ideen er å bruke asfalteringsplater. 5 stykker er nok til å lage en gryte. Du må bruke godt konstruksjonslim.

Blomsterkruddekor i Provence -stil eller hvordan du raskt elder en blomsterpotte

Komposisjoner i provençalsk stil har hatt uforanderlig popularitet i mange år. Møbler, blomsterdesign, blonder, lavendel og porselenstilbehør har blitt en integrert del av innredningen i mange hjem. Ingenting hindrer deg i å bringe litt fransk sjarm til balkongen. Blomsterpotter kan være et av de ledende elementene i sammensetningen. En versjon av et eldret element som du kan lage selv er best egnet her. Design som simulerer grove skrubbsår eller sprekker er velkommen..

Du vil trenge:

Mesterklasse:

Bruk maling i krem ​​og forskjellige nyanser av naturlig grønt. Du kan bruke dem med en vanlig eller svampebørste. Greens bør påføres i en minimal mengde, da overflødig kan ødelegge effekten.

En gjør-det-selv blomsterpotte er et utmerket valg for original dekorasjon av et grønt hjørne av et hus eller en hage. Det vil være et fantastisk tillegg til interiøret ditt. Terrakottagryter, greske eller romerske kanner og vaser er gode valg for klassiske arrangementer. Kolonialt interiør vil sette pris på mørke trekrukker. Du kan imidlertid gi blomsterpotten et unikt utseende hvis du blir litt kreativ ved å dekorere produktet selv..