Ideer

Grå gang: lyse og mørke arrangementer for enhver smak

En grå inngangsparti er den perfekte løsningen for leiligheter innredet i forskjellige stiler, for eksempel moderne eller glamorøs. Representativt rom bør være et varsel om det som regjerer i resten av lokalene. Les denne artikkelen for å finne ut hvordan du kan dekorere en grå gang, hvilket gulv du skal velge, hvilket tilbehør du skal ta hensyn til og hvilke farger som skal utfylle arrangementet?

Grå gang: det som er på veggene?

En grå gang vil se bra ut med tapetbelagte vegger. Vær spesielt oppmerksom på finishens motstand mot smuss for denne kledningen. Vinyltapeter som er dekket med et tynt lag PVC -film fungerer godt. Dermed vil kontakt med en regn-våt jakke ikke påvirke utseendet, og rengjøring vil være effektivt..

Hvis gangen er ganske romslig, kan du bruke konveks veggbekledning. Murstein, som oftest er produsert i rødt eller hvitt, er perfekt. Du kan male et slikt etterbehandlingsmateriale uten problemer. En kombinasjon av hvite vegger med grå murstein er også godt egnet – dette er en ideell løsning for et skandinavisk oppsett..

Grå gang: foto med valg av passende gulv

Grå vegger i gangen kan kombineres med gulvet i forskjellige farger. Vær oppmerksom ikke bare på utseendet på gulvet, men også på kvaliteten. Sand på støvler eller høyhælte sandaler kan raskt skade noen gulvbekledning.

En grå gang kan avsluttes med fliser, for eksempel hvit. En lys fargekombinasjon fungerer godt på et lite mellomrom. Vurder slipeklassen av porselen steintøy – denne parameteren kalles PEI. For en gang er fliser merket som klasse 4 eller 5. De beste. Hvis det bor barn eller eldre i huset ditt, ta vare på deres sikkerhet. Velg fliser som ikke vil gli. Denne parameteren kalles R9-R13.

Ikke glem også gulvlister. Velg fra samme samling som flisene for et harmonisk utseende. Gulvlister gjør at du kan unngå å treffe veggen med en mopp ved et uhell mens du rengjør gulvet..

Et grått gulv i en gang kan etterligne betong, som passer godt med askevegger. Bare velg den riktige keramiske flisen. Porselen steintøy kan også etterligne tre. Hvis du ikke vil bruke naturlige råvarer, velger du fliser.

Interiør i grå gang med tregulv

Når du skal dekorere en grå gang, er det definitivt verdt å tenke på et tregulv. Denne løsningen kan være den beste når det gjelder estetikk, hvis korridoren kobles til stuen, og hele rommet er lite. Når du ser etter tresorten for gangen, vær oppmerksom på eksotiske arter som er mer holdbare og motstandsdyktige mot fuktighet. Husk å beskytte gulvbelegget, f.eks. Med polyuretanlakk.

 Gang i gråtoner: hva slags møbler er egnet?

Den grå gangen er bakteppet for de forskjellige nyanser av møbler. Du kan velge den klassiske løsningen i form av en smal trekonsoll. Hvis du har litt mer plass til sonering, velger du en mørk kommode med uvanlig fresing. En komfortabel benk i samme nyanse vil gjøre..

En grå gang vil også se bra ut med hvit maskinvare. Dette er en fantastisk løsning for et mindre rom som ikke får naturlig lys. Ved å bruke hvite møbler kan du livne opp plassen ved å velge fargerike og mønstrede benkputer som gjør det lettere for deg å ta på deg skoene..

Leter du etter et møbel som utfører flere funksjoner samtidig? På markedet finner du interessante løsninger i form av skap koblet til benker ved hjelp av en vegg, som allerede har et klesstativ og et speil. Dette settet er ideelt hvis den grå gangen ikke er for romslig og du vil at den skal forbli funksjonell..

Den grå korridoren skal ikke virke trist. Hvis du liker dristige arrangementer, velg en intens farge på gangen, for eksempel gul for møbler. Denne solfylte beliggenheten i en moderne stil er ideell for en liten leilighet som trenger belysning..

Grå garderobe i gangen

Grå garderober for gangen er et fantastisk dekorativt element i rommet. Det omhyggelige håndverket og smakfulle utformingen av disse møblene vil tilfredsstille selv de mest krevende menneskene. Grå skap kjennetegnes ved sitt uvanlige utseende. Dette fargevalget passer perfekt inn i de siste interiørtrendene, hvor gråtoner og marengs råder. Denne fargen er egnet for både moderne løsninger og de der klassisk dekorert interiør er å foretrekke..

Grå gang: design med tillegg

Når du skal dekorere en gang i gråtoner, ikke glem tilbehør. Med deres hjelp vil du understreke stilen til hele huset. Velg små tillegg som du kan passe på kommoden din. En vase med blomster, en statuett hentet fra en tur – disse elementene lar deg diversifisere gangen i grått. Et stort speil i en uvanlig design vil også fungere godt. Med sin hjelp vil du ikke bare dekorere den grå gangen, men også optisk øke plassen..

Prøv å velge funksjonelt tilbehør som fungerer som dekorasjon samtidig. En uvanlig hengende lampe, en original lampe eller en interessant henger – hver av disse elementene vil gjøre den grå gangen mye mer interessant. Du kan også henge et magnetbrett i gangen, som du kan feste de vakreste bildene av familie og venner, noe som gir arrangementet en personlig stil..

Grå gangen: hvilke stiler kan brukes i den?

Den grå gangen kan dekoreres i forskjellige stiler. En av dem er skandinavisk. Det er nok å påføre et lyst gulvbelegg, for eksempel i form av en sildebensparkett. Grå vegger i gangen kan også varieres ved å påføre hvit murstein på en av dem..

Den grå gangen kan dekoreres i industriell stil. Åpningslamper, rød murstein på en av veggene og tremøbler lar deg komme nærmere interiøret kjent som amerikanske loft..

Den grå fargen på gangen vil skape et moderne og minimalistisk interiør. Bruk hvite møbler i stedet for tremøbler. Kast benken, og installer i stedet en gjennomsiktig stol i gangen.

Grå og hvit gang: hvordan gi den en glamorøs stil?

Glamorøs stil er først og fremst forbundet med glitter, men en hvit og grå gang kan være det perfekte bakteppet for det. Bruk et vanlig asketapet på veggene. Hvite og gipslister kan også brukes for å gi plassen et elegant utseende..

Den grå gangen er en moderne løsning som kombinerer både praktisk og skjønnhet.