Ideer

Gulvvaser: vakker DIY -dekor

Selvfølgelig spiller dekorasjon hovedrollen i utformingen av lokalene. Men samtidig, ikke undervurder viktigheten av innredning. Tross alt, med sin hjelp, kan du fokusere på den valgte stilen, gi komfort til et bestemt rom eller bare fylle ut det tomme rommet. Dekorative produkter fra vår egen produksjon ser spesielt originale ut i rommet. For eksempel vil store DIY gulvvaser hjelpe deg med å vise din individualitet og smakssans i dekorasjon..

45

42 48

28 32

62 33

53 56 63

Gulvvaser: regler for valg og innredning

Uansett om du kjøper et ferdig produkt eller vil lage det selv, er det viktig å forstå klart hvilken stil du trenger å følge. Tross alt skal rommet være så harmonisk som mulig. Og dette oppnås ikke bare ved valg av møbler, men også ved en passende dekorativ design..

61

3 43

dekor-vazy-svoimi-rukami-31 Hvis du holder deg til minimalisme, vil den mest vellykkede løsningen være en vase med lakoniske former med minimal dekorasjon. Når det gjelder fargeskjemaet, bør det holdes tilbake. Klassiske hvite, svarte og røde farger vil være de mest passende i dette tilfellet. Men hvis du har kjøpt en gjennomsiktig vase, bør du ikke bli opprørt. Tross alt kan den males med akrylmaling..

31 34 40

Ikke alle mennesker liker den klassiske stilen i interiøret. Men hvis du liker det, vet du sannsynligvis at innredningen ikke bare kan være med et mønster, men også så lakonisk som mulig. Velg derfor en vase som vil fremheve rommet ditt eller huset som helhet..

6 29 tretti

Det er umulig å ikke nevne jugendstilen. Dette er en ganske interessant retning som blir mer og mer populær. I dette tilfellet kan du trygt velge en vase av tre eller metallfinish. Denne designen ser fantastisk vakker ut, men samtidig behersket..

7 12 1. 3 fjorten 65

Avantgarde-elskere vet at denne stilen forutsetter tilstedeværelse av gjenstander med en uvanlig form i rommet. Se nærmere på de originale designervasene. Ofte presenteres slike alternativer i spesialforretninger. Hvis du ønsker det, kan du til og med gjøre en enkel glassvase til en innredning som passer perfekt inn i et slikt rom. Det er nok bare å male det med lyse farger inne eller ute. Men i dette tilfellet er det viktig å la den stå i en dag til den tørker helt..

100

DIY gulvvaseinnredning

Selvfølgelig skiller gulvvaser seg fra vanlige i størrelse. Dette er ofte ganske store varer. Derfor kan det være vanskelig å lage dem selv. I dette tilfellet anbefaler vi at du tar mer hensyn til innredningen. Dette krever ikke mindre innsats og fantasi. Men vær trygg på at resultatet virkelig er verdt det..

5 57 58 60 69 70 71

Den enkleste måten å dekorere en vase på er kanskje å male den med akryl. Dette vil også kreve lakk, børster og tape eller sjablonger. Før arbeidet er det avgjørende å beskytte arbeidsflaten, så vi anbefaler å legge papir eller en avis på den. Først da kan du begynne å jobbe..

Først må du male vasen hvit. Dette lar deg lage en slags bakgrunn der tegningen eller innredningen vil skille seg mye lysere ut. To eller tre strøk kan påføres etter behov. Du må også vente til den tørker for ikke å ødelegge all flekken. Påfør deretter en sjablong på vasen eller lim båndet i vertikale linjer. Mal mellomrommet med en kontrastmaling. Etter at sjablongen eller tapen kan fjernes, får du en virkelig stilig og original vase.

101

Nylig har miljøinnredning blitt ganske populært. Absolutt alle kan lage en vase i denne stilen. For å gjøre dette trenger du bare å forberede jevne kutt av grener. Slip dem for å unngå grovhet. Etter det må du lime dem på vasen i tilfeldig rekkefølge. Enig, prosessen er ganske enkel, men resultatet er verdt..

2 25

Den ganske uvanlige utformingen av en gulvvase ser alltid fordelaktig ut. I dette tilfellet anbefaler vi å bruke mynter. Selvfølgelig må du først forberede vasen. Det vil si, male den i en passende nyanse og vent til den tørker helt. Først da kan du gå videre til neste trinn. Ved hjelp av en liten mengde varmt lim fikser vi myntene på overflaten av vasen og lager små innrykk.

102 51 52

Faktisk kan du bruke speilstykker, små trebiter, mosaikker, skjell og mer til dette. Alt avhenger av fantasien din og viljen til å eksperimentere..

ti 27 39 46 54

Hvis du leter etter et enkelt alternativ for å dekorere en vase, kan du bruke hyssing eller ikke for stramt tau som dekor. Bare pakk en vase med den og fest den med lim. Til tross for enkel utførelse, tiltrekker slike produkter alltid oppmerksomhet og reiser spørsmål fra gjestene..

åtte ni 23 24 59

I den kalde årstiden ser temainnredningen flott ut. For å gjøre dette kan du bruke en unødvendig strikket genser. Avhengig av størrelsen på vasen, klipp av ermet eller en annen del av genseren. Om nødvendig kan du sy deler sammen. Resultatet er en veldig vakker, koselig innredning for en gjør-det-selv gulvvase..

elleve 26

Forresten, det er slett ikke nødvendig å dekorere vasen utenfor. Fyll et gjennomsiktig produkt med sand, skjell, forskjellige kvister, småstein eller til og med perler, vinkorker. Hvert av alternativene ser originale ut på sin egen måte. Ofte plasseres pinner, kunstige blomster eller bomullskvister i slike vaser. Du kan også dekorere komposisjonen med en krans. I vintersesongen ser denne innendørs innredningen utrolig vakker ut..

49 50 55

Gulvvase i interiøret

1 4 15 16 17 atten 19 tjue 21 22 35 36 37 38 41 44

Absolutt alle kan lage en gulvvase med egne hender. Dette krever ikke spesielle ferdigheter, erfaring eller kunnskap. La deg inspirere av ideer, se på ulike workshops og prøv det. Dette er den eneste måten å skape noe virkelig verdt..