Ideer

Lysthus med grill: fasjonable ideer på bildet

For de fleste er en dacha et sted for komfort, avslapning og enhet med naturen. Det er her alle ønsker å flykte fra byens mas, å være i kretsen av slektninger og venner, å sitte med dem ved det store bordet. Noen prøver å la seg rive med naturen og dens naturlige skjønnhet så mye som mulig, tenke på noe hyggelig eller bare drømme. Hvile er en god ting, men hva skal du gjøre når du vil spise? Det tradisjonelle svaret på dette enkle spørsmålet er velsmakende og saftig kebab. Det er stekt kjøtt som bringer deg så nær naturen som mulig, som gjør at en person blir primitiv og distraherer fra alt overflødig.

I dag er det imidlertid få mennesker som ønsker å gå langt inn i skogen eller til elven, se etter det rette stedet slik at det er rent, trygt og praktisk. Det er derfor de fleste tenker på å utstyre en grill i landstedet sitt, og enda bedre et lysthus med grill. Tross alt, her kan du sitte ved et stort familiebord, chatte med venner og familie mens du nyter en varm grill uten å bekymre deg «innfall» natur.

hvitt lukket lysthus med grill lysthus og bærbar grill lysthus på trestøtter lysthus med låsbar grill lysthus med peis og grill lysthus med grill lysthus med ildsted

Velge det optimale designet

Et lysthus med grill kan bygges av helt forskjellige materialer, det viktigste er at det ser organisk ut. Bygningen bør passe inn i landskapet så mye som mulig, uten å forstyrre utformingen. I de fleste tilfeller brukes murstein, metall eller tre som hovedmateriale..

lysthus med moderne grill stort lysthus med grill stort lukket lysthus med grill grill og grilling i lysthuset designer lysthus med grill

Lysthus i tre

Et lysthus med en grill laget av tre passer perfekt inn i ethvert landskap på grunn av sin naturlighet og miljøvennlighet. En slik bygning utfyller stedet, uavhengig av stil, siden tre anses som et allsidig materiale som kan behandles på den måten eieren av territoriet ønsker..

Fordeler med et lysthus i tre:

 • Små kontantkostnader. Kostnaden for tre er ikke veldig høy, verktøyene som kreves for konstruksjon er også i et rimelig prissegment..
 • Riktig bearbeidet trevirke kan vare lenge, samtidig som det garanterer et høyt pålitelighetsnivå.
 • Konstruksjonen av strukturen er ganske enkel og rask.
 • Sparer på fundamentet. Trebygningen er lys nok, noe som betyr at du ikke trenger å bruke på et massivt fundament, en lett versjon vil være nok.

lysthus laget av tre med grill lysthus med grill lysthus med grill i midten av bordet lysthus i tre med grill vakkert lysthus stilig lysthus med grill stilig lysthus i tre med grill

Slitesterkt lysthus i murstein

Hvis en hovedbygging er planlagt i mange år, er det best å bruke en murstein. Det skal imidlertid huskes at du må bruke et fullt og sterkt fundament. Prisen på lysthuset vil være mye dyrere i sammenligning med en trekonstruksjon.

Ulempene er klare, men hva med fordelene? De er også verdt å nevne, for blant dem:

 • Høy grad av brannsikkerhet. I et lysthus med grill er dette ekstremt viktig, fordi en gnist kan treffe overflaten på veggen, i tilfelle av en murbygning er det ingenting å bekymre seg for.
 • Konstruksjonen krever ikke ærbødig vedlikehold eller periodiske reparasjoner, slik det er gjort i mange år.
 • Ved hjelp av stein eller murstein kan du lage ikke bare et lysthus som beskytter mot vinden, men også et lite hus som kan varme selv om vinteren. Naturelskere kan ikke bare slappe av her om sommeren, men også møte vinterferien med en grill i hendene.

lysthus i murstein med grill stort lysthus i murstein to-etasjers lysthus i murstein lukket lysthus i murstein lysthus i murstein med grill

Luksuriøst lysthus i smijern

Et lysthus i smijern er et ganske komplekst, men interessant design i sitt utseende. Det er ikke verdt å engasjere seg i konstruksjonen på egen hånd, siden dette krever spesielle ferdigheter og det er bedre å invitere en profesjonell. Han vil allerede ikke bare kunne bygge en bygning, men også bidra til å levendegjøre alle de originale ideene og ideene. Kostnaden for strukturen vil direkte avhenge av mengden materiale, kompleksiteten i arbeidet og design..

En smidd bygning åpner følgende muligheter for eieren:

 • Du kan lage et lysthus med et originalt design og unikt utseende. Fra det kan du gjøre et ekte høydepunkt i forstadsområdet.
 • For fullstendig harmoni kan du bruke smidde dekorative elementer og tilhørende brazier.
 • Ved å påføre spesielle maling med korrosjonsbeskyttende egenskaper, kan du bevare lysthuset i mange år.
 • Det er en mulighet for kombinasjon, kombinere smidde elementer med tre eller stein.

lysthus laget av rør med grill smijerns lysthus med en stor grill lysthus i smijern smidd med grill smidd med grillovn

Utvalg av grill

Grillingstypen og dens type er best bestemt i de innledende stadiene, før du starter designet av lysthuset. Ofte brukes vanlige bærbare griller i lysthus, men den innebygde vil være mye mer interessant, og selve bygningen vil bli mer funksjonell..

Den innebygde grillen er en enorm struktur laget av stein, metall eller en kombinasjon av begge deler. Ofte har denne typen grill en rekke tilleggskomponenter – en hylle til ved, et bord for å skjære kjøtt, en nisje for retter osv. For å installere en slik struktur, må du legge et grunnlag av høy kvalitet..

For å gjøre grillen tryggere kan du ikke bruke ved, men bruke steiner av vulkansk opprinnelse. En slik brazier kan operere både på gass og elektrisitet. Oppvarmede steiner fungerer som et objekt for overføring av varme, effektiviteten vil være dobbelt så høy som veden. Fordelen ligger i fullstendig fravær av røyk og økonomisk bruk av ressurser. Levetiden til slike steiner er 3 år eller 600 oppvarminger..

Størrelsen på grillen, dens form og eksterne data avhenger bare av smaken til eieren og hans økonomiske potensial. Grillovnen må installeres i den nordlige delen av lysthuset, den innebygde grillen må ha en røykoppsamler og et spesielt rør for å trekke ut røyk.

kombinert lysthus sommerhus lysthus med grill sommerhus lysthus grilling i lysthuset miniatyr lysthus med grill stort lysthus med grill originalt lysthus for å gi originalt lysthus med grill

Gazebo omsorg

For at lysthuset med grill skal tjene i mange år, må det motta rettidig omsorg, nemlig:

 • Åpent lysthus for vintertid «brytes opp» strekkfilm med ventilasjonshull.
 • Lysthuset i tre må ryddes for blader fra trær: hvis bladene blir fuktige, vil de provosere råte av treet, og som et resultat ødeleggelse av strukturen.
 • Metall- og trekonstruksjoner må behandles med spesielle stoffer som kan beskytte materialet mot naturens negative effekter.
 • Tre krever en kitt, siden det over tid kan begynne å sprekke.
 • Om vinteren er det best å ikke lagre noe unødvendig her, ta bærbare ting og ting inn i huset..

Når du hører på en rekke grunnleggende krav, kan du ikke bare ha det hyggelig å grille i naturen i mange år, men også nyte maksimal komfort og hygge..

glasert lysthus med grill åpent lysthus moderne lysthus koselig lysthus med grill koselig sommerhus med grill sort og hvitt lysthus med grill sekskantet lukket lysthus med grill elegant lysthus med grill