Ideer

Sving med egne hender. Swing for en sommerbolig: gjør-det-selv lyseste ideer

En sommerhytte trenger ikke å skaffes utelukkende for dyrking av avlinger. Tross alt er dette et flott sted å slappe av med hele familien. Enig, alle liker friluftsliv, hvor du kan grille, spille aktive spill, ligge på en hengekøye og bare se på den klare himmelen. Men ikke glem underholdning for barn. Derfor foreslår vi at de lager en original swing med egne hender. Det er ganske enkelt, det viktigste er å beregne vekten riktig og lage den mest pålitelige strukturen..

1 17 atten3944 67 68 6943 31

Swing for barn: de mest populære typene

Hvis du planlegger å lage en barnesving, bør du først og fremst tenke på sikkerheten deres. De skal være så pålitelige og komfortable som mulig. Derfor er det veldig viktig å ta hensyn til barnets alder. Takket være dette kan du definitivt gjøre et passende alternativ. Vi anbefaler også å forstå mer detaljert de mest populære swingtypene. De er hovedsakelig klassifisert i henhold til materialet som brukes til å lage.

32 35 38 40 60 6174 62 63 65

Swing i tre

Den klassiske versjonen som oftest brukes er en tresving. Dette materialet har ganske mange fordeler. Selvfølgelig er slike strukturer veldig holdbare, miljøvennlige og har også et attraktivt utseende. Det skal bemerkes at dette materialet har en ganske lang levetid. Videre kan den økes ved å bruke en spesiell impregnering.

31. 319 tjue 4166 ni1655 56 57 59

Sving i plast

Det er plastsvinget som oftest er kjøpt eller laget for små barn. De er lyse, fargerike og veldig lyse. Takket være dette er det en ren glede å bruke dem. Imidlertid har slike produkter sine ulemper. De falmer ganske raskt under solen og tåler ikke kulde. Derfor må de fjernes og rengjøres innendørs i høst-vintersesongen..

åtte 25 26

Metal swing

De mest holdbare, holdbare og pålitelige metallkonstruksjonene kan med rette kalles. De ser veldig vakre ut og har en imponerende vekt. Men samtidig er det dette som gjør dem sterkere og sterkere i bruk. Derfor, før du installerer dem, må du tenke nøye over hvor egnet dette eller det aktuelle stedet i hagen er for dette..

6 7 64

Det er også flere typer sving avhengig av konstruksjonstype..

Hengende huske

Suspenderte strukturer er blant de mest populære. Det er de som oftest kan sees hjemme eller på landet. Dette er ikke overraskende, fordi deres montering ikke krever spesielle ferdigheter og dyre verktøy. Det viktigste er å finne et sterkt tre eller tverrstang, få det mest holdbare tauet, samt et brett for å sitte. Hvis du ønsker det, kan du lage ryggen for svingen fra det samme brettet.

37 22ti 1546

Rammesving

En rammesving er best for barn. De er ganske holdbare og derfor trygge selv for de minste. I tillegg kan de trygt flyttes til forskjellige soner i sommerhuset. Men samtidig er de ganske tunge. Derfor anbefaler vi fortsatt at du tenker mer nøye på stedet for installasjon, og tar hensyn til retningen til solstrålene..

2 fjorten

DIY tresving

Som nevnt ovenfor er den enkleste versjonen av en barnesving en hengende struktur uten ramme. Det kan gjøres selv uten spesielle ferdigheter. Bare gjenta den trinnvise mesterklassen som presenteres på bildet.

47

For arbeid trenger du følgende materialer:

 • rulett;
 • sittegruppe i ønsket størrelse;
 • metall kjede;
 • primer;
 • børste eller rulle;
 • bore;
 • 2 kroker;
 • nippers;
 • maling på tre;
 • nøtter;
 • karbiner;
 • løsemiddel;
 • blyant;
 • sag;
 • filler.

I dette tilfellet foreslår vi å bruke et treparkett. Du kan kjøpe den i hver jernvarehandel. Men hvis du nylig har utført reparasjoner, kan du trygt bruke unødvendig trim. Velg en lengde som ikke er for lang, slik at den er ideell for barnet. Om ønskelig kan du lage en litt større versjon. Da passer den både for barn og voksne..

48

Den mest optimale lengden vil være 50 cm. Vi måler den med et målebånd og skjærer den av. Vi merker også sidene av brettet og lager hull til krokene. Det er best å bruke et målebånd for dette, slik at merkene er i samme avstand..

4950

Treplaten trenger ikke å behandles, men husk at den i dette tilfellet ikke vil ha lang holdbarhet. Materialet mørkner ganske raskt, og over tid kan insekter starte i det. Derfor foreslår vi å behandle hele overflaten med en antiseptisk primer. For å tørke helt må den stå i minst et døgn. Først da påfører vi maling i vår favoritt nyanse. I dette tilfellet brukes hvitt. Om nødvendig gjør vi det i to lag og lar det tørke helt..51

Vi setter kroker inn i hullene som er forberedt på forhånd og fikser dem med skiver. Vi fester også en karabinkrok og setter hovedkjederingen inn i den. På dette stadiet må du bestemme hvor lang strukturen skal være. For å gjøre dette, bruk et målebånd, med tanke på at den optimale avstanden fra bakken er minst 50 cm.

52

Ved hjelp av en tang, kutt av den overskytende delen av kjeden på hvert segment. Vi fester dem til setet med karabinkroker. For større pålitelighet kan du i tillegg bruke et tau eller et sterkt tau..

53

Vi fikser svingen på et tre og sørg for å sjekke styrken før vi lar barn sykle på det. Husk at sikkerhet kommer først!

54

Swing for en sommerbolig: de lyseste og mest uvanlige ideene

Det er slett ikke nødvendig å bruke et trebord som sete. Det kan til og med være et dekk, skateboard, barnestol, forsendelsespaller og andre unødvendige gjenstander egnet for dette formålet. Denne løsningen ser spesielt original ut. Vær trygg på at hvert barn vil sette pris på dette designet.1224 33 tretti72 73 71 702723 36 542142 45 58Som du kan se, er det ganske enkelt å lage en enkel konstruksjon. Når det gjelder mer komplekse svinger, anbefaler vi fortsatt å kjøpe et passende alternativ i en spesialbutikk eller kontakte en profesjonell for å få hjelp..