Гигантският плюш за много меко деконфинментиране

Отвъд материалните и икономически последици, общото ограничение, с което Франция се сблъсква в продължение на почти два месеца, не беше без последствия за морала както на възрастните, така и на децата. Нарушавайки ежедневните навици, ограничаването изостри отношенията между хората и семейството, действайки като тест за способността на всеки да живее истински заедно. Страшно за някои, успокояващо и удобно за други, повече или по -малко относителната разпуснатост все пак трябва да отбележи постепенно връщане към нормалното. Или когато мечки и плюшени мечки най -накрая излязат от бърлогите си.

Децата със сигурност бяха най -разстроени в техния ритъм на живот. Въпреки тяхната адаптивност, ежедневните навици, които управляват и структурират живота на най -малките, са драстично променени. Принудени да прережат кабела в някакъв момент в името на социализацията и независимостта, децата изведнъж трябваше да преосмислят своето опознаване на света в това специално време, сега съсредоточено върху малкото им семейство. Далеч от приятелите и учителя си, малките ученици със сигурност са виждали този известен шнур да се заварява много от тях след цели седмици, прекарани в пашкул, затворен в себе си. Сценарий, който беше невъобразим само преди 3 месеца, но емоционално лишен от интерес.

Ръка за помощ за плавно завръщане в реалността

Гигантската пухкава играчка, която ще помогне да се преодолее деконфинментацията и да се върне на училище

Гигантският плюш, за да даде смелост

Цели дни, прекарани с татко и / или майка, мечтата на много малки, изведнъж се сбъдват. Въпреки че тези засилени връзки са благодат по отношение на изграждането на връзки, те могат да направят връщането към реалността малко по -проблематично. В резултат на това, ако се очаква от много, особено от по -възрастните, завръщането в училище може да изглежда като нова почивка за децата, като този първи старт на детската градина. С оглед на възстановяването, което със сигурност ще настъпи скоро, следователно е моментът за постепенна ресоциализация, тази, която позволява да се удължи тази връзка, свързана с родителите и която през последните седмици непрекъснато се скъсява. Преход, който би могъл да бъде подпомогнат от намесата на трета страна, подходящо наречена doudou, или по -добре, гигантски плюш. Независимо дали служи като ежедневен спътник у дома или се превръща в нова забележителност на растящо мъниче, гигантското мече или еднорог ще може да играе ролята на посредник между скъпите си родители и външния свят.

Гигантска мека играчка с еднорог или динозавър, която да придружава най -малките в деконфинментация

или купете евтино гигантско плюшено животно, за да възнаградите детето, което смело се връща в училище

Внасянето на нов плюш в живота на дете, готово да се върне в училище, може да бъде жизненоважна част от отклоняването на вниманието от внезапното възобновяване на ежедневното отчуждение. Бързо превръщайки се в новия любим спътник на мъника, плюшът с размери XXL ще се превърне в новия ежедневен еталон, оставяйки донякъде другите му меки приятели, които го придружаваха през целия затвор. Ново пристигане, което в този случай съвпада с ново заминаване, това към училище.

Успокойте, докато създавате ново внимание

или намерете гигантско плюшено животно като придружител, за да се върнете към нормалния живот след задържането

Ако за тази година не се планира връщане в училище, новият спътник под формата на розов еднорог или гигантска синя мека играчка с динозавър, ще задържи вниманието на малко дете, което е станало твърде зависимо от новите изключителни връзки, създадени по време на задържането. . С размер, еквивалентен на този на детето, или дори по -голям, гигантският плюш е успокояващ и се превръща в новия партньор в играта. Уверен и защитник на нощите благодарение на внушителната си конструкция, никакъв страх няма да го разтрие.

В гигантските си размери плюшът е истински остров на мекота, в допълнение към това, че се превръща в идеална игра и мечтателен спътник. Големият му размер служи и като декорация, а успокояващите му пастелни цветове внасят нотка на благополучие в стаите на най-малките..

Еднорогът, звездата на гигантските пухкави играчки

или купете евтина розова гигантска плюшена играчка за еднорог за деца по време на задържане