Interiør

Bakgrunnsdesign 2020: de beste løsningene for et vakkert og funksjonelt interiør

Bakgrunn, ikke bare går ikke av moten, er en av hovedtrendene i 2020. Ved å bruke dem på vegger eller tak kan du enkelt endre karakteren på interiøret. For dristige ordninger er det best å velge bakgrunnsbilder i stort format som ligner malerier, eller modeller dekorert med rike blomster-, geometriske eller art deco -mønstre. I naturlig og minimalistisk interiør er tapeter i nøytrale farger eller med ombre -effekt godt egnet. Hvilke trendy bakgrunnsbilder 2020 kommer garantert til å vises i de siste tilbudene fra produsenter? Hva skal de være preget av?

Bakgrunn til soverommet: design 2020 stort format

Blant tapetprodusentens forslag for 2020 er det mange alternativer i stort format som kalles veggmalerier. I motsetning til fotomalerier som har vært populære i mange år, er modeller med håndreproduksjoner, spesielt akvarellmalerier, for eksempel med sjangerscener eller natur, populære i den nåværende sesongen. Denne kategorien vil også være veldig fasjonabel og vil bli inspirert av den japanske filosofien om wabi-sabi, som etterligner en skadet vegg, for eksempel med gips som faller av, flekker eller slitt maling..

Fasjonabelt tapetdesign 2020 i stil med 50- og 60 -årene. – geometriske mønstre

Ifølge interiørdesignere er bruk av en ordnet struktur av geometriske mønstre i arrangementene ganske passende. I 2020 vil tapetprodusenter definitivt tilby modeller inspirert av stilen fra midten av midten av århundret og derfor midten av 1900-tallet. Hvilke trendy tapetdesign 2020 er verdt å vurdere? Sammen med intrikate mønstre i pastellfarger, vil det blant de nye produktene også være bakgrunnsbilder i enkle mønstre basert på sirkler eller kurver, i sterke og veldig fasjonable farger hentet fra en tidligere æra..

Vurder alternativer i farger som sennepsgul, terrakotta -oransje, marineblå, olivengrønn, jadegrønn og sjokoladebrun eller varmgrå. Blant treffene i 2020 vil det også være monokrome bakgrunnsbilder med geometriske mønstre, for eksempel gjentagende eller asymmetriske mønstre. Svart -hvitt tapet vil være et spesielt godt valg for folk som ønsker å livne opp et interiør uten nødvendigvis å legge farge til det..

Blomster og blader – Floral Wallpaper for 2020

Blomstertapeter har vært i interiøret i flere sesonger. Har produsenter i denne kategorien forberedt nye varer i 2020? Definitivt ja, ettersom bildene beveger seg bort fra gammeldags viktorianske intrikate plantemønstre til fordel for store og sterke dekorasjoner med blomster eller blader i spissen. Interessant nok forlater de stadig oftere blomstertapeter i sterke mørke farger til fordel for pastellfarger..

På tapetet 2020 kan du finne spesielt trendy nyanser av gul (for eksempel sennep, hvitkalket), rosa (pulverformig) og grønn (mynte, salvie). Blant forslagene, sammen med trendy blomster av peon eller bananblad, vil det primært være ville blomster som søte erter, syriner, bregner, valmuer og til og med tistler. På høyden av populariteten vil det også være mønstre som viser duetter av planter og dyr. Derfor mangler det i samlingene for 2020 tapeter med kolibrier, papegøyer, påfugler eller flamingoer blant eksotisk vegetasjon, så vel som med sommerfugler som flyr i blomster..

Naturinspirasjon – tapet i nøytrale toner

For de som ikke liker glamour, mettede farger og rike mønstre, har tapetprodusenter utarbeidet et stort utvalg av delikate, nøytrale alternativer. Fasjonable bakgrunnsbilder i lyse og lyse farger, for eksempel bleket grønt, varmgrått, glitrende sølv i himmelblå, lys korall eller brun i fargen kaffe med melk.

Fasjonable 2020 bakgrunnsbilder i nøytrale farger vil i de fleste tilfeller være blottet for rike mønstre. For å unngå kjedsomhet vil de imidlertid bli dekorert med en subtil tekstur inspirert av naturlige materialer. I 2020 vil butikkene sikkert ha tapeter med tekstur av rotting, marmor, jaspis, åkesten, tre, korall eller semsket skinn. Blant de nøytrale bakgrunnsbilder i pastellfarger i samlingene for 2020, vil det absolutt ikke være mangel på modeller med et gjentatt mønster og tekstur av sprekker, riper eller skraper, samt flekker..

2020 tapet med metallisk glans

Metallbommen vil følge interiørdesignere i 2020 i nesten alle interiører. På badet finner du det på flisene, på kjøkkenet og i stuen, arbeidsrommet eller soverommet – på tapetet. Fasjonable bakgrunnsbilder til stuen eller til soverommet 2020 er modeller som etterligner metalloverflater, for eksempel et ark eller en plate laget av kobber, messing eller gull. I den kommende sesongen, sammen med varmfargede metaller, vil det sikkert være tinn. Mer og mer populær i 2020 vil være bruk av tapet med blomster, flerkonvekse mønstre, beriket med elementer malt med blank, gull eller messingmaling..

En annen måte å velge metalliske elementer på tapetet på veggen er å bruke art deco -mote. Alle kjente tapetprodusenter i sine forslag for 2020 har utarbeidet tapeter med glitrende mønstre i stil på 20-tallet på XX-tallet. Trendy tapet for vegger 2020 inkluderer modeller med mørk (for eksempel mørkeblå, mørkegrønn, svart) eller lys (for eksempel kremaktig, beige eller lysegrønn) bakgrunn med attraktive, komplekse, men symmetriske og repeterbare geometriske mønstre.

3D veggmaleri Bakgrunnstrender 2020

I 2020 dukker det ofte opp tredimensjonale bakgrunnsbilder, det vil si 3D, blant trendene innen veggdekor. I forslagene fra produsentene kan man ikke bare finne naturfresker i stort format, men også skildre virkelige og tredimensjonale rom eller objekter, for eksempel dører eller vinduer. Blant de nye bakgrunnsbilder for 2020 vises hovedsakelig geometriske 3D -bakgrunnsbilder. Med riktig bruk av farger, former, spill av lys og skygge, ser det ut til at en flat overflate blir konveks når den påføres vegger. Denne typen innredning brukes best i et romslig rom og bare på en vegg, for eksempel i stua ved sofaen, i spisestuen ved bordet eller på soverommet bak sengegavlen..

Terrazzo – Bakgrunn med imitert mosaikkgulv: nytt design 2020

Terrazzo vil følge deg innen interiørdesign i 2020. Folk som ikke ønsker å investere i dette ikke den billigste veggdekorasjonen eller enkelt ønsker å endre interiøret i fremtiden, kan velge tapet med terrazzomønster. Hvilke terrazzomønstre vil dominere sesongen 2020? De fleste produsenter tilbyr alternativer i lyse pastellfarger. En nøytral bakgrunn, for eksempel beige eller varmgrå, gir glimrende visning av trykte, små, fargede steiner – rosa, hvit, mørk grå, oransje, blå eller grønn.

Det er mange interessante alternativer som venter på deg i tapetkategorien i 2020. Velg etter din smak for å dekorere ethvert rom i huset på en interessant måte.

Bilde 007