Interiør

Blå og lyseblå farger i interiøret

For interiør, hvis eiere vil bli temperamentsfull natur, er blå og blå farger ideelle. Rom innredet med slike nyanser vil bidra til å oppnå fred og ro. Følelsesmessige mennesker, hvis element er ild, vil føle seg mest komfortable i slike rom..

Mørkeblått interiør

Blå vegger

Du kan dekorere veggene i blått når rommet er på solsiden og ikke er skyggelagt av trær. Denne fargen i seg selv er veldig kald, og hvis du maler veggene eller limer over dem med blått tapet, så vil det se dystert ut med mangel på sollys.

Blå vegger

Blå vegger

Blått, avhengig av intensiteten, kan brukes til å dekorere vegger både i et solfylt rom og i en skyggelagt. Siden denne fargen er rolig nok, må rommene, hvis vegger er planlagt å bli laget i blå nyanser, deretter fylles med møbler eller dekor i lyse farger for å unngå falming av interiøret..

Blå vegger

Møbler og dekor i blått

Hvis rommet sørger for arrangement av møbler eller dekorartikler i blå farger, bør veggene være laget i ganske rolige farger. Siden mørke møbler mot bakgrunnen av mørke vegger kan gjøre interiøret unødvendig kaldt og til og med dystert.

Blå møbler

Blå møbler og dekor

For at interiøret med møbler og innredning skal se harmonisk ut, er det nødvendig at veggene i rommet har en mer mettet nyanse. Et slikt trekk vil gjøre rommet mer uttrykksfullt og bidra til å unngå miljøets visuelle blidhet..

Blå møbler

Farger som matcher blått og cyan

Det er farger og nyanser som både blått og cyan er like godt kombinert med. Disse inkluderer:

  • hvit (og alle nyanser);
  • grå (avhengig av metning);
  • sølv;
  • gull.

Blå med hvitt

Hvis vi snakker om andre farger, må du være mer forsiktig med valget. Så med blått kan en harmonisk kombinasjon oppnås ved å legge pastellfarger til interiøret. Og for en tandem med blått, bør du velge mer intense nyanser. Det samme kan sies om valg av farger for treinteriørelementer. Hvitt og lyst tre passer godt til blått, og mørke, mettede farger passer godt til blått..

Mørkeblå

Med tanke på alle særegenhetene ved arrangementet av disse to nyanser, kan du lage et utsøkt interiør fra romantisk delikat til elegant klassiker. Nedenfor er eksempler på bruk av blått og cyan i innemiljøer.

Blå og lyseblå i stua

Blå vegger og grønn sofa

Interiøret i stuen er designet i kontrastfarger. Ved å blande så forskjellige stiler og former av gjenstander, er det laget et unikt originalt bilde, som harmonisk kombinerer høyteknologisk stil, blå vegger og en klassisk grønn sofa..

Country og blått

Landstil, der den blå sofaen, lenestolen, bordet, puter, gardiner og andre dekorelementer harmonerer perfekt med hvite vegger og sitrongule gjenstander.

Blå og grå

Interiøret er designet i rolige pastellfarger, der hvite, grå og blå veggfarger er godt kombinert. Bare noen få dekorative detaljer fortynner all denne roen, takket være at rommet blir enda mer sofistikert..

Mørkeblå vegger

Den viktigste fengende aksenten i denne stuen er veggene malt i blått. Resten av elementene, møbler og innredning, vil fylle plassen, noe som gjør den behagelig å bruke. På grunn av at møblene er laget i beroligende farger, er det ingen visuell resonans og interiøret ser ganske harmonisk ut.

Blå puter

Et rom i dempede farger er fylt med dekorelementer som er litt mer uttalt i fargeintensitet. Dette skaper en spesiell atmosfære av ro, noe som er viktig for en romslig familiestue..

Blått og lyseblått på soverommet

På soverommet er det for mange mennesker veldig viktig å kjenne på himmelen, dette bidrar til raskere avslapning og tilpasning til avslappende søvn. Hva blir denne himmelen i rommet – det er opp til eieren å bestemme.

Mørkeblått soverom

Fargen på nattehimmelen vegger ekko fargen på sengeteppet, og skaper en gåtefull setting. I et slikt rom vil det være lett å sovne selv på den mest solrike dagen, og blendingsgardiner vil hjelpe med dette..

Mykt blått soverom

Et stykke lys, mørk blå himmel fyller rommet med ekstraordinær ømhet og ro. Denne løsningen passer for romantiske mennesker..

Nattby på en blå vegg

For de som ikke har nok små biter av himmel som fyller soverommet med fargen på vegger eller gardiner, kan du supplere interiøret med utsikt over byen om natten..

Et soverom fylt med lys

Generelt vil interiøret på soverommene, laget i blå og lyseblå farger, tillate innbyggerne å føle letthet og bekymringsløshet..

Mørkeblå på soverommet

Gulvbelegget, laget i hvitt, lar deg forestille deg at dette ikke er et gulv, men en sky og vil gjøre oppholdet ditt i dette rommet enda enklere og morsommere..

Klarblått på soverommet

Blått og blått på kjøkken og bad

For de fleste er det blått og lyseblått de forbinder med vann. Det er med denne fargen barna hennes angir i tegningene sine. Kanskje setter dette sitt preg på underbevisstheten til de som velger disse fargene til kjøkkenet eller badet..

Blå kjøkken

I tillegg til egenskapene som blått har på et følelsesmessig nivå, har det også en håndgripelig fordel i forhold til mange andre nyanser. Det er ganske praktisk i drift.

Blå kjøkkenmøbler

Faktisk er det i rom der overflater må komme i kontakt med vann, som følge av at flekker og flekker forblir, kan blå bli en uunnværlig assistent for vertinnen.

Blått kjøkken

Hvitt og blått kjøkken

Blått bad