Interiør

Design av en liten leilighet i Beijing

Hvis rommene i leiligheten din ikke kan skryte av et stort firkantet område, hvis du trenger å plassere to eller flere funksjonelle soner i ett rom og samtidig ønsker å bevare følelsen av romslighet og frihet, så er designprosjektet til ett Beijing leiligheten kan være nyttig for deg. I mellomstore rom klarte designerne, sammen med eierne av leilighetene, å plassere ikke bare alle nødvendige møbler, men heller ikke begrense seg i innredningen, samtidig som de opprettholder letthet og friskhet i hjemmebildet. Tenk på eksemplet på to rom – en stue og et soverom, hvordan de gjorde det. Stuen er delt inn i to funksjonelle områder – en sittegruppe og en spisestue. La oss først vurdere segmentet rekreasjon med polstrede møbler og en videosone.

Stue interiør

Takket være den snøhvite finishen, høye tak og et stort panoramavindu virker til og med et beskjedent rom romslig. På bakgrunn av hvite vegger vil åpenbart møbler i hvilken som helst farge se fordelaktig ut, men designerne bestemte seg for ikke å risikere det og bruke utelukkende naturlige nyanser når de valgte stykker med polstrede og skapmøbler. Modulær sofa med lett trekk – ikke bare plass til flere personer foran TV -en eller for en samtale, men blir også et soveplass for gjester som overnatter.

Snøhvit dekorasjon av rommet

Ikke bare den snøhvite dekorasjonen av tak og vegger bidrar til visuell utvidelse av rommet, store speil nesten fra hyllen til taket vasker visuelt bort grensene for rommet. Den lyse kledningen på gulvet og de gyldne nyanser i møbler og belysningsarmaturer passer perfekt inn i lyspaletten i rommet, noe som gir interiøret litt elegant.

Beige og gyldne nyanser på en hvit bakgrunn

En ubetinget dekorasjon av dette området er en antikk håndlaget garderobe med blondeutskjæringer. Orientalske motiver er synlige i utformingen av vintagelagringssystemet, som også er relevante i det moderne interiøret i hjemmet..

Antikk utskåret skap

En kompakt spisegruppe ligger bare et skritt unna stuen, som har blitt grunnlaget for spisestuessegmentet. Lett rundt bord med topp laget «marmorert» og stoler av gjennomsiktig plast skapte et utrolig lett, lett, nesten vektløst ensemble.

Spiseområde

Beijing-leiligheten har mange lagringssystemer, hvorav noen er innebygde garderober som tar plass fra gulv til tak. Så spisestuen ligger på bakgrunn av et skap med lysegrå fasader. Dette lagringssystemet er, i tillegg til hovedfunksjonen, et plass-sonende element..

Spisestue interiør

Bildet av spisesegmentet kompletteres av en elegant lysekrone med forgylt ramme og snøhvite nyanser. Åpenbart krever forskjellige funksjonsområder sin egen lyskilde. Og selv om lysekronene i stuen og spisestuen er forskjellige i design, er de forbundet med et identisk materialvalg for basen av strukturen, noe som fører til opprettelsen av et enkelt, harmonisk bilde av hele rommet..

Lette møbler

Leilighetene i Beijing har en vegginnredning, selv om veggenes snøhvite tone fungerer som det mest ideelle bakteppet for kunstverk. Men de små maleriene som er på veggene i en leilighet i Beijing ser veldig imponerende ut, tiltrekker øynene.

Original lysekrone

Deretter går vi videre til soverommet av en beskjeden størrelse. Tydeligvis, for et rom med et så lite område, var den snøhvite veggdekorasjonen og valget av en lyspalett for utførelse av møblene et av få designalternativer. Bredden på rommet tillater ikke posisjonering av sengen med tilgang rundt omkretsene, så foten hviler mot systemet med innebygde garderober.

Soverom interiør

Ikke alle byleiligheter har muligheten til å organisere et omkledningsrom i et eget, om enn lite rom. De fleste eiere av standardleiligheter må utstyre alle lagringssystemer for klær, sko og tilbehør direkte på soverommet. Det eneste man kan gjøre for «lettelse» et monumentalt utseende av lagringssystemer plassert fra tak til gulv er nok – velg et lyst fargevalg for utførelse av fasader.

Snøhvit dekorasjon av soverommet

I den andre enden av rommet er et annet lagringssystem med en unik, uforlignelig design. Et mørkt garderobeskap av liten størrelse er ganske i stand til å bli fokus i et rom og trekke oppmerksomheten til seg selv fra det sentrale møbelet på soverommet – sengen.

Mørke aksenter

Som du vet, er det aldri mye lagringssystemer. Sannsynligvis var dette prinsippet som eierne av Beijing -leiligheten ble veiledet av da de dekorerte boligen. De som arvet en slik sjeldenhet eller klarte å finne den i en antikvitetsbutikk, vil ikke gi opp muligheten til å vise frem et unikt møbel, selv ikke i et helt moderne interiør..

Antikk garderobe

Uvanlig innredning med orientalske motiver pryder fronten av garderoben. Metallutskjæringer ser luksuriøse ut, spesielt mot en mørk bakgrunn.

Original skapdekor

Bildet av et lyst soverom med mørke aksenter kompletteres av en luksuriøs lysekrone med tre nivåer av glassdekorative elementer. Den mørke fargen på hengelampefoten matcher fargepaletten til det antikke skapet.

Luksus lysekrone

Grå fasader på lagringssystemer