Interiør

Designprosjekt for et fantastisk trehus ved innsjøen

Nylig er det ikke ofte mulig å se designprosjekter av landsteder dekorert i ren landlig stil. Som regel inkluderer den moderne stilen i rommet bare elementer av landlig stil. Men det er sjeldne og «klassisk» herregårder, der bokstavelig talt alle rommene er dekorert med naturlige materialer. Overfloden av tre og stein i dekorasjon og som materiale for produksjon av møbler kan dekorartikler få hodet til å snurre. Det er synd at bildene ikke er i stand til å formidle lukten av tre, som er tilstede i rom dekorert med naturlig materiale, uansett hvor lang tid det har gått.

Hus ved sjøen

Et utrolig pittoresk sted ble valgt for byggingen av et ganske romslig herskapshus i to etasjer. Den overbygde terrassen til huset gir en fantastisk utsikt over innsjøen, og den lokale naturen forbløffer med en overflod av grøntområder nesten hele året. Ikke overraskende er hjemmet i landlig stil kledd i tre som hviler på et steinunderlag..

Landsted laget av tre og stein

Temaet for steinfundamentet ble videreført ved utsmykningen av verandaen. Huset har flere innganger, og overalt er det en identisk finish på plassen ved siden av dørene. Det komplekse landskapet på stedet rundt boligeierskapet overrasker med det rene utseendet. Dette er et levende eksempel på hvordan du ikke kan forsøke å undertvinge naturen til dine skjønnhetsideer forgjeves, men tilpasse deg det eksisterende landskapet og dets funksjoner – plasser trinn på skråningen, legg hagestier laget av stor stein der jordfuktigheten er laveste, og i skyggen av flerårige trær og busker for å plante blomster som er redde for lys.

Lysthus og uteplass

På områdets område er det et lysthus, som mer ligner en trehytte laget av et ekte furuskoghus. Det ble besluttet å plassere en liten uteplass ved siden av den – hagemøbler og kurvmøbler for avslappende avslapning og en steinherd i sentrum.

Bygningens fasade

Det er mange rustikke elementer i utformingen av både utsiden og interiøret i herskapshuset ved innsjøen. Stor, praktisk talt ubehandlet stein brukes ikke bare som byggemateriale, men også som dekorasjon. Lysstyrke og kontrast til fasaden på bygningen er gitt av de rødmalte trerekkene på terrassene og en romslig veranda.

Røde utskårne skodder

For harmonien i bygningens ytre utseende ble de utskårne skodder også malt i en lys rød, intens farge. De utskårne skodder ser luksuriøse ut mot det lyse trepanelet.

Sjøutsikt

På terrassen

På den åpne terrassen med utsikt over innsjøen er det et sittehjørne. Det er ikke overraskende at stoler og bord av tre brukes som utemøbler. Umalte, lakkerte møbler gjenspeiler den naturlige skyggen av tre, og gir naturlig varme til atmosfæren på terrassen. Veggmonterte gatelamper er plassert rundt omkretsen av hele bygningen, slik at du kan se solnedgangen fra terrassene uten å bekymre deg for en trygg retur til huset..

Stue

Det er rett og slett umulig å forestille seg et slikt landsted i landlig stil uten en romslig stue med peis. Gulv-til-tak-plassen, fullstendig foret med tre, utstråler utrolig varme. Belysningssystemet på forskjellige nivåer gir mykhet til belysningen og romantikken i miljøet. I stua, som i alle husholdninger, er det mange kunstverk på veggene, nesten alle er utstyrt med individuell belysning.

Peis

En peis med stein med smijernsgitter og alle de nødvendige egenskapene som minner om livet på landet har blitt oppmerksomhetsfokus, som det passer seg for en familiehjørne.

Kjøkken-spisestue

I første etasje er det også et romslig kjøkken kombinert med spisestue. Det er ikke overraskende at ikke bare systemet med kjøkkenskap, men også hele dekorasjonen av rommet er laget av lakkert tre, bare små søyler som er møtt med stein, fortynner treets dominans i dette kjøkkenet og spisestuen. Til tross for kjøkkenets rustikke utseende, er arbeidsområdet utstyrt med alle moderne apparater som er nødvendige for komfortabelt arbeid på kjøkkenet..

Verksted

På trehusets nedre plan er det også en liten stue-verksted, designet for kreativitet. Det er utrolig, men trommesettet passer perfekt inn i landets interiør med bordlamper laget av hjortetak og pelsskinn på veggene..

Soverom

Det er et soverom i andre etasje. Og igjen befinner vi oss i treets rike, selv med rustikke elementer. Dette rommet beskrives best som «soverom i jakthytten». Etter en aktiv dag i naturen er det sannsynligvis en utrolig glede å sovne i et slikt soverom..

Baderom

Ved siden av soverommet er det et stort bad, selvfølgelig, med treverk. Kombinasjonen av varme tretoner med mørkegrønne benkeplater rundt vasken gir rommet et snev av luksus og adel..

Badekar ved vinduet

Det originale badekaret ligger ved vinduet (heldigvis lar rommet deg plassere det hvor som helst), du kan ligge i varmt skum og beundre utsikten over naturen.