Interiør

DIY kranser – estetisk tiltalende, original og økonomisk

Enhver håndlaget er nå på toppen av sin popularitet. Det er ikke bare lønnsomt å lage kreative dekorative elementer for hjemmet ditt med egne hender, men også stilig, moderne, i ånden til de siste trendene. Samtidig er det ikke nødvendig å ha spesielle ferdigheter, sjeldne materialer eller spesialverktøy – de fleste dekorideer er enkle å utføre og krever ikke store utgifter. For å implementere noen ideer, vil det også være mulig å kvitte seg med unødvendige ting eller kaste husholdningsartikler som bare tar plass på hyllene. En av de enkleste, raskeste, men samtidig effektive måtene å dekorere hjemmet på, er å lage kranser. Her er 100 ideer for å lage et bredt utvalg av kranser til forskjellige anledninger – bli inspirert!

DIY blomsterkrans

Papirkranser

Papirkranser er den enkleste, billigste og raskeste måten å transformere et mellomrom på. En krans av papir kan fungere som et aksentelement i interiøret, sone et rom inn i funksjonelle segmenter eller markere et bestemt sted, angi et bestemt tema eller en stil for romdesign, eller bare fungere som et dekorativt element.

Präget papir

Girlander av forskjellige design

I lilla toner

Volumetrisk geometri

Den enkleste måten å lage en papirkrans er flat. Emner laget av papir (formen du trenger) sys ganske enkelt på en skrivemaskin eller limes til hyssing, tykk tråd eller tape. Hvis du håndterer en slik krans forsiktig, kan den brukes mer enn en gang..

Flat krans

Blonder av papir

Fargerikt papir

Elementær håndlaget

Papirfrynser er enkle å lage, men det ser veldig elegant og festlig ut. Bare bruk den dobbeltsidige kanten for ekstra puffiness..

Borddekorasjon til godbiter

Lett å produsere

Lett å utføre

I pastellfarger

Papirkanter

Tynt papir er flott for enkle, lette dekoralternativer. Slike kranser er bokstavelig talt vektløse, de svinger fra ethvert luftpust, og skaper en atmosfære av romslighet, luftighet, letthet i rommet. Tykt papir er egnet for mer komplekse produkter med en sterk base.

Flate elementer

Flerfargede elefanter

Gylden krans

Store kranser med papirelementer har alltid et veldig festlig og jevn høytidelig utseende. Det vil absolutt kreve litt arbeid for å gi papiret volum, men resultatet vil være verdt innsatsen. Du kan bruke både vanlig farget papir (oftest dobbeltsidig) og bølgepapp, crepe, papp, folie. Du kan snøre volumetriske elementer på et tynt bånd, hyssing, hvilken som helst hyssing. Jo tettere papiret og jo større dekorelementene er, desto sterkere bør grunnen for strenging være..

Rainbow krans

Papirblomster

Volumetrisk krans

Volumetrisk innredning

Kransen blir voluminøs hvis vanlige papiremner brettes eller brettes.

Volumetriske hjerter

Grovt papir

Papirfjær

Sonering med kranser

Familiebilder kan også brukes til papirkranser. Et slikt dekorativt element kan bli både en eksklusiv gave og en fantastisk dekorasjon av et rom (ikke bare for en ferie).

Garland med foto

Girlander av stoff og tråd

Girlander av forskjellige typer tekstiler er absolutt mer holdbare enn papirprodukter. Hvis du har rester av unødvendig stoff i forskjellige farger hjemme, kan du med noen ferdigheter, tålmodighet og fritid lage ekte mesterverk av dekorative håndlagde.

Garland av stoff

Stoff eikenøtter

Vanlige stoffflagg

Trekantede flagg

Stoffvotter

For eksempel har det i det siste blitt veldig populært å lage dekorative elementer av farget filt. Fordelen med dette materialet er at det ikke trenger behandling, det er tett og holder formen godt, det selges i alle håndverksbutikker og til og med i skrivesakeravdelinger..

Følte krans

Følte hjerter

Fargerike fugler

DIY krans

Tulle er ikke mindre populær. Den holder formen perfekt og er ideell for å lage tredimensjonale dekorelementer. Girlander er store og jevne «myk».

Tyllkrans

Tyllkrans

Bånd er en egen type materiale som ofte brukes til å lage et bredt utvalg av kranser. Den enkleste måten er å knytte små bånd i forskjellige farger på et tau eller en annen base..

Garland av bånd

Flerfargede bånd

Bånd og stoffstykker

Nyttig avhending av rester

Delikate nyanser

Hvis du vet hvordan du skal strikke og du fortsatt har tråder i forskjellige farger, er den beste måten å kvitte seg med slike rester å lage en slitesterk krans. Ikke bare gjenbruk av slitesterke kranser med strikkede elementer blir fordelen med dette håndlaget, men også originaliteten til designet, de mange utførelsesalternativene.

Blonder til krans

Strikkede ballonger

Strikkede kaniner

For strikkeelskere

Levende fargekombinasjon

Strikkede sløyfer

Flerfargede pom-poms, som er enkle å lage selv for barn, kan være et utmerket grunnlag for å lage en krans for de som har samlet mange gjenværende tråder for strikking..

Flerfargede pom-poms

Vi avhender de gjenværende trådene

Vi lager fra improviserte midler

Hvem sa at du trenger mye penger for håndlagde klasser? Du kan lage vakre dekorative elementer for hjemmet ditt fra improviserte midler. Det vil fortsatt være noen kostnader – for medfølgende materialer og, selvfølgelig, tiden din. Men minutter og timer brukt på en hyggelig aktivitet kan ikke betraktes som en kostnad. Så, fra det du kan lage originale papirkranser:

  • gamle aviser;
  • blader;
  • reklame plakater;
  • hefter;
  • unødvendige kart og atlasser;
  • spillekort som har nådd slutten av livet;
  • bøker som bare er egnet for levering av papiravfall;
  • knapper, perler, perler.

Garland av gamle notater

Andre liv av gammelt papir

For det nye året fra gamle bøker

Vi resirkulerer avfallspapir

Fra gamle bøker

Fra gamle atlasser og kart

Avis kraner

Krans av knapper

Plastikk testikler fra barnehager er enkle å gjøre til fugler eller dyr. Du trenger bare farget papir og hyssing for å lage den originale kransen. Det er lett å lage kranser av papirkopp eller cupcakeholdere. De selges i sett med store mengder, er rimelige, men samtidig kan de være lyse, ha en originaltegning..

Fancy kranser

Vi bruker midlene for hånden

Vi bruker midlene for hånden

Og engangsplater av plast kan enkelt gjøres om til etterligning av fotballballer..

Baller fra engangstallerkener

Tematiske dekorasjoner

Den enkleste måten å dekorere ethvert rom for enhver ferie er ved hjelp av kranser. De kan lages ganske raskt, brukes mer enn en gang og flyttes på nytt avhengig av ønsket effekt. Kransen tar mye plass, så ethvert mellomrom forvandles umiddelbart hvis du dekorerer det på en så enkel måte. En feststemning, et snev av et bestemt tema for feiringen eller særegenhetene ved å holde et arrangement er lettest å organisere ved hjelp av kranser. Vel, hvorfor kjøpe noe du kan gjøre med egne hender, og til og med fra improviserte midler.

Ukomplisert krans

Følte kaktus

Papirpalmer

Nyttår og jul

Nyttårsgarlander er en dekorasjon kjent fra barndommen, som mange lagde så snart de lærte å bruke saks. Papir- og stoffflagg, kjeder laget av papp eller skinnende folie, kutt ut snøfnugg og juletrær – alt utstyr til vinterferien vil bli brukt.

Blank krans

Snøfnugg for kranser

Gull og sølv

Gylne stjerner

Vintertema

Julekrans

Kjeglene som samles om sommeren kan brukes til å lage kranser om vinteren. Det er nok å rengjøre arbeidsstykkene (kjeglene) eller male endene «grener» fremtidige juletrær med hvit eller sølvmaling (du kan bruke gouache, akrylmaling og til og med hvitt lim).

Bruk av kjegler

Stilig og økonomisk

For nyttårsferie

En krans av kjegler

Til en barnefest

Den kanskje vanligste bruken av kranser for å dekorere et rom er et barnefest. Ikke nødvendigvis en bursdag, noen feiring der barn er til stede, jeg vil arrangere det spesielt elegant, festlig og variert. Du kan dekorere området med den såkalte godteribaren (et bord med godbiter og drikke), med kranser, plassen over bordet der barna skal sitte eller et sted hvor gaver skal brettes. Og rett og slett kranser strukket over rommet eller håndlagde dekorative elementer som dekorerer veggene vil være en utmerket grunn til en festlig stemning.

Blomster og marihøner

Krans iskrem

Candy bar dekorasjon

Garland av caps

Fra små fargede sylindere (tykt farget papir eller farget papp) kan du lage dynamitt (et snev av festens eksplosive natur) eller lys – dette er allerede en tilknytning til stearinlys til en kake.

Ved å kombinere papir med stoff eller trådprodukter, kan du lage originale dekoralternativer. For eksempel papirkaniner med haler i form av pomponger, som er enkle å lage selv for et barn. Hestehaler kan lages av bomullsull ved ganske enkelt å rulle det til klumper..

Kaniner med haler

Fargerike kaniner

Harer fra aviser

Valentinsdag

På Valentinsdag er det vanlig å gi håndlagde valentines. Men du kan gå videre og arrangere et helt område for feiring, dekorere et sted nær bordet der en romantisk middag vil finne sted, dekorere sengens hode eller et annet sted i huset som er praktisk å dekorere. Selvfølgelig vil kransens hovedmotiv for elskernes ferie være bruk av hjerter og alle nyanser av rødt. Bruken av kjærlighetstemaer for å dekorere et rom trenger forresten ikke være knyttet til noen høytider. Interiøret i et jenterom i romantisk stil, slike dekorelementer kan dekorere hele året..

Enkel krans til Valentinsdag

Enkel innredning

Fra papir …

Trykte hjerter

Kombinert teknikk

Papirhjerter

Fra filt …

Følte hjerter

DIY stoff

Universelt alternativ

Uansett hvilken ferie du skal feire – fødselsdagen til et familiemedlem eller kjæledyr, et jubileum eller en nasjonal helligdag, eller kanskje bare en av slektningene kom tilbake etter et langt fravær og en fest blir forberedt til hans ære – det er mange universelle alternativer for utførelse av kranser for enhver anledning. Disse kan være mellomstore baller, trukket på et tau eller tett tråd …

Fargerike ballonger

Eller et blomsterarrangement, relevant når som helst på året og på en ferie. Videre kan blomster lages av forskjellige materialer. Bruk kvister eller kvister til basen, og sammensetningen din vil være nærmere naturen.

Garland-liana

Grønt som dekor

Blomster som pynt

En vinn-vinn

Universal hvit versjon

Blomsterdekorasjon