Interiør

En moderne tolkning av rustikk stil i en privat hytte

Vi inviterer deg til å gjøre deg kjent med utsiden og interiøret i en moderne hytte, dekorert med rustikke elementer. Den opprinnelige måten å integrere gjenstandene i landlige liv, etterbehandlingsalternativer og møbler, gjorde det mulig å skape et helt unikt bilde av hjemmet – koselig og samtidig ikke -trivielt, komfortabelt og kreativt på samme tid. Mange byboere mangler et snev av landsbyliv i sine egne lokaler, elementer av landlig design vevd inn i lerretet med moderne møbler, progressiv teknologi og original innredning.

Utsiden av hytta og landskapsarbeid på gårdsplassen

Fasaden til et privat hus er laget i den mest nøytrale av alle mulige fargevalg – i grått. Og hvis bygningens ytre ikke er forskjellig i originalitet eller lysstyrke, så utspilt et kalejdoskop av friluftslivsmuligheter seg i bakgården til en privat husholdning. Steinfliser, som er lagt ut det meste av gårdsplassen, «fortynnes» grønne områder i blomsterbed, hageplanter og potter, samt små plenområder.

Husets fasade

Et utendørs spisestue mot en grønn hekk – hvilken bedre måte å organisere en familiemiddag eller lunsj med venner? Sammenleggbare trestoler er veldig mobile og kan i regnvær enkelt og raskt fjernes til bod eller garasje.

Lunsjgruppe

Uteserveringen er presentert i nesten alle gråtoner. Hagemøbler med metallramme og myke seter og rygg er et pålitelig, holdbart, men samtidig enkelt alternativ for å arrangere et rekreasjonsområde med komfort og hygge. Originale dekorartikler og levende planter utfyller bildet av et sted å slappe av i luften, fylt med nøytralitet og enkelhet, omgitt av et behagelig og praktisk skall.

Friluftslivsområde

Interiøret i de interne lokalene til en privat husholdning

Interiøret i denne hytta inneholder mange tilsynelatende paradoksale kombinasjoner av moderne og gammelt, urbant og landlig, glemt og trendy. En kombinasjon av forskjellige designideer og metoder for å dekorere boareal er bokstavelig talt tilstede i alt – fra etterbehandling av overflater i rom til å dekorere og dekorere personlige rom med tekstiler.

Hytte interiør

Stue

Stuen er et romslig rom med lav takhøyde, men store vinduer og glassdører som åpner ut mot bakgården. Fargeskjemaet til lokalene for hele familien og mottakelse av gjester representeres hovedsakelig av naturlige toner i det beige og brune spekteret av nyanser. Rolige pastellfarger, treaktige toner og mindre flekker av mørke eller lyse farger bidrar til en avslappende, nøytral atmosfære. Og komfortable polstrede møbler, presentert i forskjellige modeller og modifikasjoner, lar deg bo komfortabelt i det myke området i stuen.

Stue

En stor hjørnesofa med lyst trekk og mange pynteputer gjør at du komfortabelt kan ta imot flere personer samtidig, mens den er plassert på en slik måte at den ikke bruker mye nyttig stue. En puffholder i nærheten kan tjene både som salongbord og som sittegruppe.

Hjørnesofa

Bruken av forskjellige metoder og teknikker for etterbehandling av overflater i stuen lar deg lage et unikt og unikt interiør i rommet – umalt og malt tre, murstein og pussede vegger, bevisst lagrede overflater – overflod av etterbehandlingsmetoder skader ikke øye, fordi de alle er laget i samme spektrumfargeløsninger og er strukturert og av høy kvalitet nær hverandre.

Peis

Kjøkken

I kjøkkenrommet ser vi de allerede kjente metodene for overflatebehandling – trebekledning med umalt tak og gulvplater og murverk, som en måte å gi rommet litt brutalitet og motiver for landlige liv under moderne forhold. Avvisningen av bruken av den øvre delen av kjøkkenskap til fordel for åpne hyller, gjorde det mulig å skape et lettere og mer friskt bilde av kjøkkenrommet med lav takhøyde. Bruken av naturlige materialer ikke bare for etterbehandling av noen overflater på kjøkkenet, men også for å lage møbelsett, dekorere vindu- og døråpninger – gjorde det mulig å gjenskape ånden i landsbylivet, som harmonisk passer til moderne husholdningsapparater og kjøkkenutstyr.

Kjøkken

Bordplaten på det originale øybordet, som ligger i midten av kjøkkenrommet, kan tjene både som et sted for korte måltider og som en arbeidsstasjon som en skjæreflate. Fullfør bildet av et lite funksjonelt segment med et par originale, men praktiske stoler med metallramme, tre og flettelementer..

Murverk på kjøkkenet

Soverom

Ikke overraskende er selv private leiligheter innredet med en ganske brutal dekorasjonsmetode – en kombinasjon av murverk, pussede overflater og tregulv. Til «skadebegrensning» møbler i sove- og avslapningsområdet, omgitt av en så original veggdekorasjon, ble brukt en himmelseng, rikt dekorert med tekstiler. Den grove overflaten av naturlig lin på utsiden av baldakinen og den berøringsvennlige bomullen med et trykk på innsiden av køya danner sammen en original, men behagelig allianse.

Soverom

Bruken av en baldakin med gardiner og lambrequins lar deg lage et koselig sted å sove, en slags kokong på soverommet. I et slikt miljø er søvn sterkere og hvile roligere..

Himmelseng

Bruken av kister som nattbord, utskårne rammer for speil og elegante modeller av lysarmaturer gjorde et anstendig følge for en soveplass..

Original kantstein

Det andre soverommet ligger i et loftsrom med hvelvet tak. Men den sterke fasen i taket forstyrrer ikke utformingen av rommet for å sove og hvile – høyden på rommet er mer enn tilstrekkelig. Og igjen ser vi bruken av treoverflater, lyse og til og med snøhvite nyanser for å dekorere rommet, noe som ikke bare gjør det mulig å visuelt utvide rommet, men også å skape en fredelig atmosfære som er gunstig for en sterk verdighet og stille hvile.

Loftsrom

Midtpunktet i ethvert soverom er sengen. For å trekke enda mer oppmerksomhet til soveplassen, er sengegavlen dekorert på en spesiell måte med gamle speil, og plassen nær sengen er dekorert med nattbord. Veggdekor og små lamper, designet i samme stil som resten av møblene og dekorative elementer i interiøret.

Originalt hodegjerde

Ytterligere og utilitaristiske lokaler

For å komme til andre etasje må du klatre i den opprinnelig utformede trappen, ved basen som det også er mange interessante ting. Og det handler ikke bare om effektiv bruk av plass under trappene for organisering av lagringssystemer. Og for eksempel om et sted å slappe av, lese eller til og med spise med en myk hjørnesofa, et lite bord og et par komfortable stoler med rygg.

Under trappene

Selv i mellomrommene mellom etasjer og nær trapper har designere funnet en mulighet til å gjøre interiøret unikt ved å bruke forskjellige metoder for etterbehandling og dekorering av overflater. Murverk, sammen med treoverflater, ser veldig organisk ut på grunn av den nøyaktige passformen i fargepalettens spekter.

Uvanlig finish

I det indre av et stort bad ser vi bruken av alle de samme designteknikkene for å skape et miljø nær naturen, landlige liv og rustikke motiver – bruk av tre ikke bare for innredning av et rom, men også for etterbehandling av overflater. Selvfølgelig er tre et materiale som reagerer sterkt på fuktighet, så dusjrommet er flislagt med marmorfliser på veggene og mosaikk på gulv og tak..

Baderom

Et annet bad er innredet på lignende måte, med den eneste forskjellen at dette rommet har et badekar, som også fungerer som et brett for dusjområdet. Kombinasjonen av etterbehandlingsmaterialer, sanitærutstyr og råvarer for produksjon av møbler, harmonisk i materialkvalitet og kontrastfarger, gjorde det mulig å lage et originalt interiør i et moderne bad i rustikk stil..

Bad dusj

På det siste badet er rustikke motiver mindre synlige, hovedsakelig på grunn av etterbehandling av nesten alle overflater i rommet med keramiske fliser. På bakgrunn av grålige vegger ser tremøbler av møbler og gyldne elementer av rammer for speil og lysarmaturer enda lysere og mer attraktive ut.

Grå vegger