Interiør

Grønn farge i interiøret

Ifølge fargeterapeuter har grønn farge en positiv effekt på den psykologiske tilstanden til mennesker som befinner seg i omgivelsene. Denne naturlige fargen som stadig omgir oss, gleder øyet med sine mange nyanser som kombineres fantastisk med andre farger, så den er veldig egnet for å skape et varmt, beroligende miljø. Interiøret i stuer i grønne toner er godt egnet for byboere, der det er konstant mangel på det, og det er en overmettelse av fargerike lyse skilt og fargerike annonser, noe som er irriterende, selv på et underbevisst nivå. Uten å innse dette blir folk nervøse og utålmodige, så en salong i en grønn tone kan bidra til å lindre spenning..

De fleste mennesker, når de lager et interiør i grønne toner, foretrekker sine lyse, friske nyanser, fordi du på denne måten kan få glede og minne deg selv om vårens forestående ankomst. Og med begynnelsen av denne fantastiske perioden på året, vil et slikt interiør være i harmoni med naturen. Likevel bør man ikke glemme at det bør være en velvalgt kombinasjon av grønt med andre toner. Vær oppmerksom på hvordan dette best kan gjøres.

Grønn farge i interiøret i stua

I det indre av stuen er det bedre å bruke fragmenter av grønt, ellers vil det være for beroligende og til og med søvnig, noe som er helt upassende for å ta imot gjester. Du kan kjøpe grønne polstrede møbler, men i dette tilfellet bør stueoverflatene være mer nøytrale. Du kan også kjøpe grønne gardiner, en vase eller teppe på gulvet..

La oss starte vår anmeldelse med de mest milde tonene. Ta en nærmere titt på det indre av dette rommet. Kontrasten skaper et lysegrønt veggfragment, men harmonien opprettholdes av gulv og innredning, noe som bidrar til å jevne overgangen fra en farge til en annen..

Stue - vegg og teppe grønt

I naturen er det ikke så ofte funnet en sammensetning bestående av blått og grønt, hovedsakelig i blomstrende planter, men knapt noen som undersøker en blomst, vil si at den ikke ser mot bakgrunnen av blader. Legg merke til den lignende harmonien, der myke toner i forskjellige farger utfyller designet..

Stue. Kombinasjon av salat og blått Stue grønn

Går videre til mørkere toner. Dette arrangementet bidrar til en seriøs samtale, fordi den rike grønne paletten aktiverer vital energi, oppfrisker og holder tonen..

Stue i grønne toner

Farger på møbler

Vær oppmerksom på hvordan denne eller den delen av polstrede møbler ikke bare passer godt inn i interiøret, men også er en integrert del av det..

Sofa og lenestoler grønne Stoler grønne i det hvite rommet Lenestoler er grønne Møbler grønt

I det neste rommet er kontrasten mellom hvitt og grønt tydelig uttalt, men likevel oppstår ikke følelsen av ubehag, snarere det motsatte – et slikt design fanger øyet. Dette ble lettere ved å legge til rødt og dets nyanser..

Stol og gardiner er grønne

En interessant tilnærming til å legge til salatfarge er vist i et mørkt rom. Møblene mykes opp av mange lyse innredningsdetaljer.

Grønne polstrede møbler

Kjøkkeninterier

For mange husmødre er kjøkkenet ikke bare et rom der det tilberedes mat, derfor legges det stor vekt på utformingen av dette rommet. Det er hyggelig å snakke og bare slappe av i et koselig og komfortabelt kjøkken. Tilstedeværelsen av grønt på kjøkkenet vil gjøre mottakelsen enda mer behagelig, fordi denne fargen ikke disponerer for å haste. Om morgenen er det veldig oppmuntrende å se lysegrønne nyanser foran deg..

Mange kvinner elsker kjøkkenet sitt så mye at de nesten flytter inn i det, utstyrer det med alt du trenger og enda mer enn du trenger å ha på kjøkkenet. Som regel brukes ikke mørke toner og en overflod av grønt i dette rommet. Vi kan heller si at kjøkkenet ikke er grønt, men elementene på kjøkkenet. I noen tilfeller er møbler dekorert med grønne innlegg..

Grønt kjøkken Kjøkken. Kombinasjon av salat og appelsin Grønt kjøkken

I et annet tilfelle er et fragment av veggen malt grønt, og helhetsbildet kompletteres med dekor.

Kjøkken med grønn vegg Grønt kjøkken Grønt kjøkken

Baderom

Bad med grønn vegg Grønn vegg på badet

Green har funnet veien inn i alle rom, og toalettet er intet unntak. For å få dette rommet til å se attraktivt ut. Det er bedre å ikke gjøre det helt grønt, men å velge en nyanse for en av veggene. Du kan også plassere et mykt grønt teppe på gulvet. Hvis toalettet ditt er lite, så bruk lyse nyanser det «vil utvide» hans.

Soverom interiør

Siden grønt har mange nyanser, er det viktig å ta hensyn til belysningen av rommet. Hvis soverommet er godt opplyst, er det bedre å velge en mørkere nyanse som vil se elegant ut i sollys, mens en blek farge, under de samme forholdene, kanskje ikke er merkbar i det hele tatt. Denne fargen anbefales også for personer som lider av søvnløshet, men bare de lyse nyanser som beroliger.

Soverom. Kombinasjonen av grønt og rødt Soverom grønt

Hvilke nyanser av grønt er kombinert med.

Det er veldig viktig å ikke bli forvirret i valg av fargekombinasjoner. Det er mange alternativer for hvordan du kan skape et attraktivt rom ved estetisk å kombinere interiørelementer..

Salatvegg Kombinasjon av grønt og rødt Overgang til andre etasje i grønt Nisje grønn

Vi kan si at grønt er en universell farge, ettersom det har mange nyanser som du enkelt kan velge din egen stil med. På grunn av sin allsidighet vil denne fargen passe inn i ethvert interiør. I tillegg smelter disse nyansene perfekt med alle farger, slik at du kan drømme deg opp.