Interiør

Hvite dører i interiøret – er det moderne?

Hvor lenge har du pusset opp leiligheten din? Etter det faktum at du er interessert i tittelen på denne artikkelen, er renoveringen i leiligheten din i full gang. Som en person som er vant til å gjøre alt først etter å ha gjennomgått alle vanskelighetene i saken, må du møte mange spørsmål. En viss og betydelig andel av disse spørsmålene gjelder dørene til leiligheten din. Ja Ja. Ikke lurer på. En så liten del av interiøret vil kreve å løse et betydelig antall vanskelige problemer ved renovering av en leilighet. En av dem er hvilken farge døren vil være på soverommet, i stua … Hvilken farge å foretrekke når du bestemmer deg «dør» spørsmål? Selvfølgelig til hvitt.

Hvorfor hvit?

Før du leser svaret på dette spørsmålet, fortell meg hvilke dører, hvilken farge som dukker opp fra dypet i minnet om din barndom, ungdom? Ingen tvil om at dørene er hvite.

På et underbevisst nivå har du utviklet en bestemt stereotype av dører – alltid hvit. Det var rett og slett ikke noe annet bilde i hodet mitt. Dette forklarer interessen for hvite dører. Med ett endringsforslag. Til moderne dører. Dørene til barndommen din er ikke lenger av interesse for deg, antar jeg. Selv om et populært ordtak sier: «Det nye er det godt glemte gamle». Og moderniteten bekrefter denne populære visdommen. Hvite dører, som lå i utkanten av designverdenen, kommer igjen til syne.

Hvite dører på soverommet

Og årsaken til at de hvite dørene stadig vender tilbake, kan ikke tilskrives det mangfoldige sortimentet av dører eller mangelen på nye ideer i moderne design. Begge er tilstede i tilstrekkelige mengder.

Det som gjør at du igjen vender deg til den hvite fargen på dørene?

Hovedårsaken til den økende populariteten til hvite dører, sier eksperter, er allsidigheten til selve fargen. Dører med andre farger er vanskelige ved å velge riktig kombinasjon med fargen på møbler, vegger, gulv. Derfor har det dekorative utseendet på dører nå begynt å spille en viktig rolle i interiøret. De som vil bry seg med riktig valg av dør til gulv eller gulv til dør blir stadig mindre. Hvitt er i perfekt harmoni med mange farger, om ikke alle. Derfor forsvinner spørsmålet om å skape harmoni av farger i interiøret i leiligheten. Med appell til spesialister, betaling for prosjektene deres – også. Og dette, ser du, er viktig.

Universell hvit farge Universell hvit farge

Hvite dører, som ingen andre, skaper en ekstraordinær inspirerende letthet i rommet. Kombinert med hvite vegger, møbler, utvider de visuelt rommet i rommet..

Hvite dører Hvite dører i hvitt mellomrom

Egenskapen til hvite dører for å visuelt øke volumet i rommet vil være nyttig i små rom. Enhver annen mørk farge ville ikke tillate dette å bli oppnådd.

ForrigeNeste123

Kombinasjonen av hvite dører med hvite vinduer regnes som en klassiker. Det kommer også fra fortiden, fra barndommen, da både dører og vinduer nødvendigvis var hvite..

Hvite dører, hvite vinduer - en flott kombinasjon Hvite dører, hvite vinduer - en flott kombinasjon

Hvite dører har en annen fantastisk eiendom, veldig elsket av ikke veldig rene husmødre. Denne eiendommen skal skjule støv på dørene. Det hjelper også på hvite møbler. Men her er det umulig å ikke si om de skitne hvite dørene. Derfor krever de hyppigere oppmerksomhet for seg selv..

Hvite dører - perfekt renslighet

For det meste har hvite dører ikke komplekse former og dekorasjoner, med unntak av håndtak. Dette, ifølge noen designere, tiltrekker ofte ikke gjestenes oppmerksomhet til dem. Men i en bestemt situasjon vil dette være akkurat det du trenger. Tenk deg en utskåret, intrikat designet hvit dør med fingeravtrykkene til dine små og gjester som beundrer døren. Ganske krydret situasjon, ikke sant? Så enkelheten til de hvite dørene er også deres pluss, og tvinger oss til å gå tilbake til dem..

Enkelt og rent

Hvite dører ser flotte ut i kombinasjon med platebånd og lister. På samme tid ser det ut til at mørke platebånd fremhever, understreker den hvite fargen på dørene mot veggenes bakgrunn. Kontrasten i dette tilfellet gjør denne typen dører ganske dristige. Men designere innrømmer dette alternativet. Spesielt hvis vinduene i dette rommet er innredet på samme måte. Hvite platebånd forstørrer igjen døråpningen, som utfyller den velkjente hvite effekten i små rom..

Hvite dører, platebånd og gulvlister Hvite dører, platebånd og gulvlister

Hvite dører og interiørstiler

Hvitt har alltid vært fargen på ømhet og renhet. På grunn av disse egenskapene er den tilstede i nesten alle interiørstiler. Mer mindre. Det avhenger allerede av selve stilen..

Hvite dører er mye brukt i minimalistisk interiør. Utfyll perfekt den asketiske naturen til denne stilen.

Hvite dører i stil med minimalisme Hvite dører i stil med minimalisme

Den skandinaviske stilen, som i sin natur tiltrekker seg lyse farger i interiøret, er rett og slett dømt til hvite dører. Ingenting som hvite dører fremhever den hvite stillheten i nord.

Hvite dører i skandinavisk stil Hvite dører i skandinavisk stil

For å lysne opp enkelheten til de hvite dørene litt, kan du vise fantasi. De originale beslagene vil hjelpe deg med dette. Vinduer kan være et utmerket alternativ for å bekjempe enkelheten til hvite dører. Dette vil bare tilføre dem enda mer letthet..

Hvite dører er ikke så enkle Hvite dører er ikke så enkle

Endelig

Hvite dører er en slags kobling mellom fortid og nåtid. Hvem vet, kanskje din nostalgi for en svunnen ungdom og moderne teknologi vil kunne overvinne noen tvil om riktig valg av hvite dører. Denne artikkelen vil også hjelpe deg med dette. Selv om du har lest til disse linjene, betyr det at vi kan anta at hvite dører vil være i rommene dine. Eller de er allerede. Og du, etter å ha lest denne artikkelen, bekreftet ganske enkelt det riktige valget av klassiske hvite dører.