Interiør

Hvordan dekorere hjemmet ditt? 100 fantastiske ideer for morsom kreativitet

Hver husmor som ikke er likegyldig for arrangementet av et hjem, vil alltid ha med seg noe nytt, interessant og uvanlig til sitt hjem. Men i butikker er det ikke alltid mulig å finne noe som er virkelig originalt, virkelig liker det eller som ideelt sett vil passe inn i hjemmet. Kanskje i vårt utvalg av slående eksempler og uvanlige ideer finner du noe eksklusivt, individuelt og behagelig for øyet..

rukodeliya_dlya_doma_054

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_13

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_54

Malte steiner for sukkulenter

rukodeliya_dlya_doma_076-650x799

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_08-650x975 kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_14kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_29-650x975 kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_39 kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_40 kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_62

All slags tilbehør spiller en viktig rolle i interiørdekorasjon: figurer, vaser, pynteputer, lysestaker, malerier og andre interessante detaljer. Slik at de harmonisk passer inn i helhetsbildet av interiøret og ikke blir til “støvsamlere”, Du trenger ikke be en designer om hjelp. Hvis du ønsker det, kan du lage ekte skjønnhet i huset selv. Det viktigste her er å holde alle dekorartiklene i en enkelt stilistisk retning, som vil være i harmoni med det generelle interiøret i rommet og hele huset..

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_36

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_01-650x974 kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_09kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_21

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_12

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_48 kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_63 rukodeliya_dlya_doma_062-650x3345

Dessuten trenger hvert rom en individuell tilnærming. For eksempel i stuen og gangen vil slike dekorasjoner som kurvkurver, frukt og malte fat være irrelevant. Disse tingene er bedre egnet for kjøkkendekorasjon..

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_53 rukodeliya_dlya_doma_080-650x1516

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_02

Dekorative puter til stuen

Den kanskje mest funksjonelle stuedekorasjonen er søte små puter. De kan enten være kontrasterende eller matche grunntonen i interiøret. Dekorative puter er enkle å sy med egne hender. Denne oppgaven er innenfor makten til selv nybegynnere..

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_51 rukodeliya_dlya_doma_059-650x975 rukodeliya_dlya_doma_051-650x975

Slike puter kan lages av nesten alle materialer du liker, men de må oppfylle følgende kriterier:

  • være absolutt allergivennlig;
  • holde formen godt;
  • være motstandsdyktig mot vask.

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_04-650x650

En annen oppgave er å velge riktig materiale for å fylle puten. Det beste alternativet vil være silikon og skumgummi. Også stoffet til putetrekket skal være tett, lett og solid. Det er bedre å foretrekke bomull her. 

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_47

I form kan putene være firkantede, runde, rektangulære. Dette er de vanligste typene. For tema dekorasjon av et rom eller i barnerom, puter i form av en blomst, et hjerte eller et slags dyr ser veldig uvanlig ut.

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_27

Etter å ha bestemt oss for design og form, går vi videre til sying. Den mest vellykkede sømmen for å sy putetrekk og trekk er lin. Vi kombinerer detaljene og syr dem med forsidene. Vi stryker det, og så syr vi det ned. Flassende kanter av materialet havner inne i sømmen.

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_49

Privat husdekorasjon

Et privat hus gir enda flere muligheter for implementering av interessante ideer for innredning. På det store området av den luksuriøse hytta er det faktisk plass til den kreative fantasien. Et ekstra felt for å realisere fantasien – husets ytre: gårdsplass, tak, gjerde, inngangsdør, veranda, etc.. 

dekor_dveri_svoimi_rukami_sovety_i_master_klassy_16 dekor_dveri_svoimi_rukami_sovety_i_master_klassy_26-650x991 dekor_dveri_svoimi_rukami_sovety_i_master_klassy_57-650x963 dekor_dveri_svoimi_rukami_sovety_i_master_klassy_76-650x937 kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_18-650x882

Du kan finne en rekke dekorasjonsalternativer ved å bruke fasade- og fortaufliser. Betongdekorasjoner er også veldig populære. Deres delvise gullfarging brukes ofte av skandinaviske designere..

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_24

Vakker bursdagsinnredning

Bursdag er en flott anledning til å vise fantasien og kreativiteten maksimalt. Under festlig dekorasjon er det ikke nødvendig å følge reglene for overholdelse av interiøret, siden dekorasjonen vanligvis blir fjernet etter hendelsen.. 

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_37

Ballonger er kanskje det mest populære alternativet for bursdagsinnredning. Vanlige baller er ikke lenger fasjonable og irrelevante. Vær original, fyll dem med helium.

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_16

For å gjøre dette trenger du: blomsterskum i form av baller, en stor nål, maling og en svamp for å påføre den. Lengden på nålen må være større enn diameteren på den største skumblomsterkulen.

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_15

dekor_dveri_svoimi_rukami_sovety_i_master_klassy_48 dekor-butylok-svoimi-rukami_35-650x2166 kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_11-650x851

Koselig håndverk til innredning

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_42_1 rukodeliya_dlya_doma_020

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_23

rukodeliya_dlya_doma_060-650x1043

rukodeliya_dlya_doma_073-650x812 rukodeliya_dlya_doma_089-1-650x628 rukodeliya_dlya_doma_108-650x742

rukodeliya_dlya_doma_025

Vi lager et nyttårs eventyr i huset

Alt du trenger for en nyttårsinnredning er et minimum av nyttårsattributter i form av et juletre, furugrener, kongler, kranser, leker med tema og baller. Og selvfølgelig stemning, inspirasjon og litt kreativ originalitet for å skape en unik festlig atmosfære..

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_03 kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_05 kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_43 kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_44

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_41

Papirsmykker

For å lage en fantastisk vintage komposisjon som det følgende bildet, forbereder du følgende:

  • dekorativt papir;
  • blonder;
  • bånd;
  • Bilde;
  • stoff for papirdekor;
  • nødvendige materialer tilgjengelig. 

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_25

Du kan dekorere ethvert element med disse enkle materialene. I vårt tilfelle er dette en gammel koffert. Slik dekorasjon vil bli et høydepunkt i det indre av et soverom, stue eller kjøkken. Dessuten kan en vintage koffert også lagre en rekke varer. Det er nok å lime den forsiktig over med klut og papir. Du kan også lime gamle bilder, og dekorere kantene med blonder, bånd eller flette.. 

Et like interessant alternativ er et panel med ønsker, meldinger og notater. Forbered et fint tykt stoff eller mørkt papir. Fest den til veggen og lim klistremerker i interessante former (for eksempel blomster eller blader). Hver gang du møter gjester, inviter dem til å legge igjen en lapp på klistremerkene i form av ønsker, sitater, mål, etc.. 

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_19-650x749

En annen flott ide for hjemmepynt er et morsomt håndverk i form av papirpom poms. Av materialer trenger du: vevfarget papir, tråder, saks.

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_57

Vi bretter flere ark med trekkspill i flere lag oppå hverandre. Fest midten av arket med en tråd, uten å stramme. La enden av tråden være lang, slik at du enkelt kan henge pom-poms senere. Skjær kantene på trekkspillet i form av en halvsirkel eller trekant. Spred ut alle trekkspillarkene, og strekk og rett deretter hvert lag. Som et resultat bør du ha den samme sjarmerende pomponen som på dette bildet..

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_26-650x650

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_06-650x975 kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_10

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_35-650x983

DIY kreative plafonds

plafony_dlya_liustr_ plafony_dlya_liustr_004-650x1151 plafony_dlya_liustr-650x813

Mer estetikk i barnehagen

Det elegante interiøret i barnehagen er bra. Men hvis det er laget i henhold til de vanlige standardene og mangler individualitet, må noe raskt gjøres. Interessante søte ting på barnets rom skaper ikke bare kos, fyller interiøret med et spesielt humør og varm atmosfære, men utvikler også kreativ fantasi hos den voksende babyen, en følelse av sin egen stil og smak. 

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_52 kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_64 rukodeliya_dlya_doma_071-650x1939 rukodeliya_dlya_doma_097-1-650x833

dekor_dveri_svoimi_rukami_sovety_i_master_klassy_84

Som du kan se, er det et stort antall alternativer for å dekorere interiøret i hjemmet ditt. Velg de du liker fra de som tilbys av oss, og hvis du har dine egne originale ideer, må du dele i kommentarene.

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_20 kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_22 kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_38 kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_45

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_07

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_58

kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_46 kak_ukrasit_dom_svoimi_rukami_50