Interiør

Interiørdesign av en liten studioleilighet

I dag er det ikke så lett å finne passende overnatting for deg selv. Romslige fleromsleiligheter er ufattelig dyre. Selvfølgelig, hvis inntekten din tillater deg å kjøpe en leilighet eller et hus med et område som passer deg, er du veldig heldig. Men ofte blir vi tvunget til å klemme i små ett-roms leiligheter. Det er her studioleiligheten kommer til unnsetning..

La oss først finne ut hva en studioleilighet er. Dette er selvfølgelig en bestemt type rom, som hovedsakelig er preget av fravær av hovedvegger eller skillevegger mellom kjøkkenet og resten av rommet. Det vil si at foran deg er et stort rom, uten avdelinger etter vegger..

Interiør i en studioleilighet Ettromsleilighet på bildet

Du kan allerede bygge de nødvendige skilleveggene alene, gjerde av for eksempel en seng.

Skillevegg for en seng i en studioleilighet Inngjerdet seng i en studioleilighet Seng bak en skillevegg

Oftest er dette boligalternativet valgt på grunn av rimelig pris. Eller du er en kreativ og ekstravagant person, og du liker akkurat denne typen boliger. Tross alt er det studioleiligheter som er veldig store i areal. Selve navnet snakker om en kreativ tilnærming til utformingen av hjemmet ditt. Det er mange mennesker som ønsker å jobbe hjemmefra og koble bostedet med arbeidsstedet. For dem er dette alternativet rett og slett feilfritt..

Interiør og design av en studioleilighet Koselig interiør i en studioleilighet Komfortabel studioleilighet Interessant design av en studioleilighet Lokalitet i det indre av en studioleilighet Praktisk og komfortabel i en studioleilighet

Likevel, på begynnelsen av 90 -tallet, dukket denne retningen opp i Russland og inntok en sterk posisjon. I prinsippet er det veldig praktisk, veldig vakkert og uvanlig..

Fin og koselig studioleilighet

Som du vet, kom denne typen arkitektonisk og planleggingsløsning til oss fra USA, på 1920 -tallet skapte Ludwig Mies van der Rohe den, og denne ble godt likt av den unge generasjonen kreative mennesker..

Studioalternativet har også en funksjonell side for folk som bor i en by, men må besøke en annen for arbeid. For ikke å bruke enorme penger på hoteller og vertshus, kan du kjøpe slike relativt rimelige leiligheter, dette vil forenkle livet ditt i stor grad. Vakker design og komfortabelt interiør vil utjevne alle ulempene med en studioleilighet og gjøre dem til fordeler.

Funksjonaliteten til en studioleilighet Komfortabelt interiør i en studioleilighet Ettromsleiligheten er praktisk og komfortabel Klassisk studioleilighet

Små studioleiligheter

Når det gjelder små studioleiligheter, er dette selvfølgelig et lite rom. Denne mangelen på kvadrat kan også løses, de fleste møblene kan skjules ved å skyve paneler, eller for eksempel lage en garderobe innebygd i veggen..

Mulighet for innebygd garderobe i studioleilighet

Svært ofte har et så lite boligalternativ et minimalistisk konsept. Ordne bare de nødvendige møblene og et minimum av innredning, dette sparer litt plass, men utsikten vil forbli hyggelig samtidig..

Minimumsmøbler i en studioleilighet Minimalisme i en studioleilighet

Opprettelse av en studioleilighet

Det er veldig interessant at i vest blir slike studioleiligheter bygget, mens de i vårt land blir ombygd og gjenoppbygd. Hvis du har et ønske om å bo i en slik leilighet, er det du trenger å vite først. Hvis leiligheten din ligger i en gammel bygning, kan du stå overfor mange tekniske og juridiske problemer. Gamle leilighetsoppsett har bærende vegger eller lange korridorer som ikke kan kastes. Det er strengt forbudt å rive bærende vegger. Dette kan føre til strukturell svikt, og til og med til ødeleggelse av hele bygningen. Derfor velges moderne nye bygninger for studioleiligheter, der muligheten til å planlegge etter eget skjønn så å si i utgangspunktet er gitt. Det vil si at du skaffer deg fire vegger, og du kan gjøre hva du vil der, realisere alle dine drømmer og fantasier og skape et interiør som ingen andre har.

For eksempel kan en peis være en flott aksent i studioleiligheten din..

Peis i en studioleilighet Unikt og elegant interiør i en studioleilighet

Studio leilighet sonering

For å løse problemet med sonering av plassen din på riktig måte, start i rekkefølge. Det første du må planlegge er plasseringen av toalettet og badet, for dem i alle leilighetene under byggingen er det stigerør, der badene er installert. Du kan gjerde av dette rommet med ytterligere vegger eller skillevegger. Basert på dette skaper vi resten av interiøret. Tidligere «naboer» toalettet og badet var entreen og kjøkkenet. Nå kan du ordne alt etter eget skjønn, da det vil være praktisk for deg. Men det vil absolutt være upassende å plassere et soveområde ved siden av det. Selv som hvem som helst. Siden spørsmålet om sovesonen allerede er reist, plasseres sengen vanligvis vekk fra inngangsdøren og inngjerdet med skillevegger, garderober og så videre, og skaper så å si et eget rom.

Inngjerdet seng på bildet Seng skilt med en skillevegg Regulering i en studioleilighet

Resten av plassen vil bli okkupert av kjøkken-stuen, her bygger du alt for din bekvemmelighet, etter din smak og karakter.

Kjøkken-stue i studioleilighet

Studioalternativet er flott for folk som tjener beskjeden inntekt. For de som bor i en by, men ofte kommer til en annen for å jobbe. For kreative og ekstraordinære mennesker. For de som ennå ikke har hatt tid til å stifte familie eller barn. Og også for de som liker å uttrykke seg på de mest utenkelige måter..

Ekstraordinær studioleilighet Fint og hyggelig interiør i en studioleilighet Familieinteriør i en studioleilighet Pent interiør og design av en studioleilighet Skjønnhet og originalitet i design av studioleiligheter