Interiør

Kjøkkendesign i Khrusjtsjov

Boligleiligheter-Khrusjtsjovs i fem-etasjers bygninger, som ble bygget tallrike i forrige århundre, tilbake i tiden med Khrusjtsjov, og derfor er de ikke forskjellige i bekvemmelighet og et stort område. Kjøkken er også veldig små i størrelse, og absolutt ikke som de store som er bygget i moderne boligkvarter, de har bare nok plass til å lage mat. Vår oppgave er å gjøre dette kjøkkenet stilig, godt reflekterende eierenes smak og egnet for utformingen av resten av rommene..

Hver eier av en så liten leilighet vet hvor vanskelig det er å spare plass i Khrusjtsjov, profesjonelle designere har til og med kommet med et begrep som optimalisering, som brukes i utformingen av små kjøkken og er en ekte kunst. Etter å ha blitt kjent med måtene for riktig design av kjøkkenet i Khrusjtsjov, kan du komfortabelt og enkelt utstyre det: ved hjelp av et spesielt arrangement av møbler, lys og andre viktige faktorer.

Design ideer Bilde av kjøkkenet i Khrusjtsjov Kjøkkendesign i Khrusjtsjov Kjøkken for Khrusjtsjov Kjøkken i Khrusjtsjov fotodesign Renovering av kjøkken i Khrusjtsjov Små kjøkken i Khrusjtsjov Små kjøkken på Khrusjtsjov -bildet Lite kjøkken i Khrusjtsjov foto Kjøkkenrenovering i Khrusjtsjov -bildet Kjøkkeninteriør i Khrusjtsjov Hjørnekjøkken Design av hjørnekjøkken Hjørne kjøkkeninnredning Hjørnekjøkken i Khrusjtsjov Hjørne kjøkken design ideer Lett hjørnekjøkken Vakkert hjørnekjøkken Lite hjørne kjøkken Hvordan ordne et hjørnekjøkken Designalternativer for kjøkkenkrok Kombinasjon Kombinere kjøkken Kombinere kjøkken i Khrusjtsjov Stue kjøkken Kjøkken stue i Khrusjtsjov Kjøkken stue i Khrusjtsjov interiør Hvordan øke arealet på kjøkkenet Hvordan kombinere kjøkkenet Hvordan kombinere et kjøkken i Khrusjtsjov Hvordan kombinere et kjøkken i et Khrusjtsjov -bilde Kjøkken på rommet Belysning Belysning på kjøkkenet foto Takbelysning på kjøkkenet Alternativer for kjøkkenbelysning Kjøkkenbelysning i Khrusjtsjov Kjøkkenbelysning design Kjøkkenbelysning Hva slags belysning å lage på kjøkkenet Spisestue kjøkken belysning Tenner et lite kjøkken Blandere Kjøkkenkran Kjøkkenkran Kjøkkenkran Kjøkkenkran Kjøkkenkran Kjøkkenkran Kjøkkenkran Kjøkkenkran Kjøkkenkran

Ombygging

Etter å ha mottatt tillatelse fra husadministrasjonen i de juridiske myndighetene, er det mulig å designe et kjøkken kombinert med en stue – som et resultat får du et stort rom, delt inn i to funksjonelle soner.

Men du kan lage et lite ideelt kjøkken uten ombygging: med innebygde hvitevarer og et godt stilistisk valgt møbelsett.

Tidligere føltes mangelen på ledig plass ikke så mye som det er nå, under de mange tekniske oppfinnelsene som gjør det lettere for oss å lage mat, og faktisk livet generelt. Slik rikdom er veldig vanskelig å passe inn i små Khrusjtsjov -kjøkken som er arvet av besteforeldre. Du kan fortsatt finne en vei ut, men du må nærme deg løsningen på et slikt problem med all alvor, uten å gå glipp av selv de mest tilsynelatende ubetydelige detaljene..

Interiørdesign på kjøkkenet i Khrusjtsjov

Kjøkkendesigneren i Khrusjtsjov er forpliktet til å distribuere møbler, materialer, lys og andre komponenter på kjøkkenet for å gjøre det så praktisk og komfortabelt som mulig. Vanligvis er designet drevet av ønsket om å spare så mye plass som mulig og visuelt øke arealet på kjøkkenet..

Profesjonelle designtips:

 • Vi øker arealet?

  Svært ofte gjenspeiles kombinasjonen av tilkoblingen av lokaler, stue og kjøkken, for eksempel, som vil bli en helhet ved hjelp av kompetent generell dekorasjon og design, perfekt reflektert i en vakker design.

  Kjøkken-stue

 • Liten innredning

  Asymmetrisk plassert, fengende lite tilbehør distraherer perfekt oppmerksomheten fra størrelsen på rommet. Stor innredning, store ubehagelige vaser eller buketter ødelegger inntrykket.

  Liten dekor til kjøkkenet

 • Tekstiler og trykk

  Tekstiler og trykk som brukes til kjøkkendesign i Khrusjtsjov, spesielt i pastellfarger, skaper myke og behagelige konturer for øynene, glatthet.

  Liten innredning på kjøkkenet

 • Fargekombinasjoner av vegger og møbler

  Lyse møbler skal ha samme farge som veggene. Det er greit hvis det blander seg med finishen, det er også et flott designtriks. Det letteste og visuelt tar minst plass er transparente møbler. Når du velger, er størrelsen også viktig. Tross alt ser flere store gjenstander mer kompakte ut og, viktigst av alt, mer pent enn mange små som skaper kaos..

  Lette vegger på kjøkkenet

 • Det beste lyset er dagslys

  Et lite rom trenger tilstrekkelig mengde dagslys, noe som vil bidra til å oppnå lysgardiner, spre det litt og gjøre designet mer uttrykksfullt, for eksempel persienner eller romerske nyanser. En vakker blank refleksjon på overflaten av fasadene vil også spille en viktig positiv rolle..

  Dagslys på kjøkkenet

 • Høy gesims

  Gardinstangen, som ligger så høyt som mulig, vil også bidra til å visuelt gjøre rommet høyere..

  Gardiner på kjøkkenet

 • Vi sparer plass

  Store, men nødvendige husholdningsartikler, det er bedre å gjemme seg bak møbler eller i et pantry.

  Stor skjenk på kjøkkenet

 • Ingen grove overganger!

  I det indre av et lite kjøkken er det uønsket å bruke lyse farger og grove overganger – dette kan visuelt begrense området. Visuell enkelhet, derimot, vil bidra til å utvide plassen..

  Grov overgang på kjøkkenet

 • Rundt bord er bedre

  Det er bedre å velge et ovalt eller rundt sammenleggbart bord..

  Kjøkkenbord

 • Riktig belysning

  En lysekrone og blending lysekrone fungerer også godt for oppgaven..

  Belysning på kjøkkenet

 • Dør?

  Med en god hette må dørene byttes ut med skyvedører, glassdører eller fjernes helt.

  Døren til kjøkkenet

 • Hvitt er alltid bedre

  Fargen på gulvet, for å matche strømmen og veggene, er også bedre å velge lys.

  Lyst kjøkken

 • Fargeregler

  Nøytrale farger utvider visuelt grensene og lurer øynene litt. Og for å lage interessante aksenter – bruk lyse og mørke toner..

  Nøytrale farger i det indre av kjøkkenet

 • Rasjonalitet i området

  Hyller eller blyant i taket, trekker rommet visuelt opp.

  Hyller i taket på kjøkkenet

 • Klassikere av sjangeren

  Taket bør holdes i en klassisk hvit farge, uavhengig av opprettingsmetoden: tapet, himlinger eller himlinger, maling. For vegger er lyse farger med eller uten et lite mønster egnet..

  Hvitt tak på kjøkkenet

 • Vi pynter riktig

  Polstringen til en sofa, lenestol, stoler, skal aldri inneholde mørke farger, store tegninger eller skarpe mønstre: ikke glem at alt skal holdes i minimalistisk stil.

  Decoupage på kjøkkenet

ForrigeNeste12345678910111213141516

Møbler

For å velge møbler i en leilighet i Khrusjtsjov, må du lage en romplan, som vil inneholde alt som er planlagt for kjøp og installasjon på kjøkkenet, for eksempel en vask, en oppvaskmaskin, et spisebord og andre lignende ting som opptar tilstrekkelig område. Et slikt sett kan også bestilles på verkstedet, individuelt, etter din smak. Utformingen av kjøkkenet i en Khrusjtsjov med gassvannvarmer har sine egne vanskeligheter: det bør være et sted for ventilasjon rundt denne kolonnen, i ingen tilfelle skal det maskeres, men utformes slik at det passer inn i det generelle interiøret.

Innebygde apparater er ideelle

Khrusjtsjov kjøkkenbord Lite bord til kjøkkenet Funksjonelle kjøkkenmøbler Funksjonelle møbler for kjøkkenet i Khrusjtsjov Funksjonelt kjøkkenbord Funksjonelt kjøkkenskap Funksjonelt kjøkkenbord Søppelbøtte til kjøkken Søppelbøtte til kjøkkenet til Khrusjtsjov Funksjonell kjøkkenvask

Når de arrangerer et lite kjøkken i Khrusjtsjov, bruker de ofte bruk av innebygde hvitevarer. Slike enheter er veldig kompakte, de ser ikke prangende ut (vanligvis er innebygde apparater som er nødvendige i hverdagen gjemt bak fasaden til et headset på kjøkkenet), de er mye mindre, det vil si at de ikke vil skille seg ut mot det generelle bakgrunn, og dette vil forenkle oppgaven med å skape et vakkert og harmonisk interiørmiljø. For eksempel vil plassering av oppvaskmaskin eller vaskemaskin, samt et lite kjøleskap under benkeplaten øke arbeidsplassen din. Du kan også gjemme en mikrobølgeovn i skapet, uansett om det er veggmontert eller gulvstående..

Hvordan kan du bytte ut skap og hyller?

Hengende konstruksjoner designet for å lagre et stort utvalg av kjøkkenutstyr ser veldig ofte klumpete ut fra siden, «veie ned» og visuelt redusere arealet på kjøkkenet. Derfor er det nødvendig å tenke på arrangementet av kjøkkenutstyr slik at arbeidsområdet frigjøres fra behovet for å bruke disse skapene. I stedet for dem kan du installere de såkalte skap-blyanthusene, som hjelper deg med å løse problemet med å ordne et kjøkken i en Khrusjtsjov med en gassvannvarmer. I dette tilfellet er gassvannvarmeren vanligvis installert i midten av arbeidsområdet på kjøkkenområdet og dekorert med åpne hyller. Som et resultat vil gjestenes oppmerksomhet alltid bli naglet nøyaktig i denne delen av rommet, hvor det vil være mulig å ordne alle de grunnleggende kjøkkenutstyrene..

For øyeblikket selger nesten hvilken som helst møbelbutikk flyttbare hyller som er installert inne i skapet og deler den totale plassen i to soner. Som et resultat vil dette bidra til å doble det brukte lagringsområdet til kjøkkenutstyr eller mat..

Bytt ut hyllene med metallstenger

Hvis utleier ikke er fornøyd med de åpne hyllene, kan du erstatte dem med metallstenger beregnet på veiing av forskjellige kjøkkenutstyr: for eksempel panner eller slever. Møbler som lar deg bruke hver tomme ledig plass med omhu.

Funksjonelle møbler for et lite kjøkken Funksjonelle møbler for et lite kjøkken Funksjonelle møbler for et lite kjøkken Funksjonelle møbler for et lite kjøkken Funksjonelle møbler for et lite kjøkken Funksjonelle møbler for et lite kjøkken

Når du velger et hengeskap, må du tenke på om disse strukturene kan forlenges til taket. Tross alt, på denne måten kan du skjule ikke veldig fine ventilasjonsrør for øynene til gjestene og samtidig få et par centimeter som du kan bruke til å lagre kjøkkenutstyr.

Lyse møbler øker visuelt området i rommet. Det er alltid bedre å utstyre et lite rom eller kjøkken med slike møbler som ikke reduserer plassen: for eksempel vil et sett med fargede fasader ideelt sett leke med interiøret, gjøre kjøkkenet lysere og som et resultat mer romslig.

Hvis du tenker på brukervennlighet, er veggskap med dører som åpnes vidåpne vesentlig dårligere enn kolleger med dører som automatisk stiger opp ved hjelp av beslag som er spesielt designet for dette. Dessuten stjeler de ikke området så mye, og igjen ser de mer kompakte ut..

I frie hjørner er det mulig å installere en koketopp eller en vask, noe som frigjør plass til et arbeidsområde langs en av veggene på kjøkkenet.

Trenger jeg en dør på kjøkkenet?

Døren som åpner seg inn i rommet tar en stor andel av det brukbare området. Men hvis du tenker deg om, er det i det hele tatt nødvendig i leiligheten? Kanskje er det ikke nødvendig å installere det i det hele tatt? Hvis du ofte spiser i din egen leilighet, kan du selvfølgelig ikke klare deg uten dør, men i dette tilfellet kan du installere en skyvedør, hvis bruk ikke på noen måte vil påvirke kjøkkenets størrelse.

Skyvedør til kjøkkenet Skyvedør til kjøkkenet Skyvedør til kjøkkenet Skyvedør til kjøkkenet Skyvedør til kjøkkenet

Tidlig planlegging er nøkkelen til et positivt resultat. Det beste arbeidet er arbeidet som utføres i henhold til en plan definert på forhånd av deg eller en spesialist. Bare i dette tilfellet kan du være sikker på et godt arbeidsresultat. Og oppleggene som er utarbeidet av en profesjonell designer, blir hovedretningslinjen for deg, som lar deg enkelt velge møblene som passer for kjøkkenet ditt. Husk denne viktige regelen og lær den å gjøre ditt lille kjøkken i Khrusjtsjov til et ekte paradis.