Interiør

Lakonisk interiør i en leilighet med loft

Den moderne stilen i interiøret i boliglokaler er i økende grad en harmonisk blanding mellom det praktiske ved minimalisme, den teknologiske effektiviteten til den høyteknologiske stilen og originaliteten til avantgarden. Vanligvis er dekorasjonen av personlige og utilitaristiske rom et nøytralt fargevalg i kombinasjon med praktiske måter å dekorere overflater på. Enkel, men veldig enkel å betjene og rengjøre møbler som harmonisk kombineres med husholdningsapparater og digitale apparater, og danner et attraktivt utseende og en utrolig funksjonell allianse. Hvis du bruker alt dette, dekorartikler, så er de nødvendigvis originale, noe som gir unikhet til interiøret, som ellers ikke kan kalles kunstgjenstander. Det er med et slikt interiør i en leilighet vi ønsker å introdusere deg i denne publikasjonen..

Lakonisk interiør

La oss starte minituren med et lakonisk, praktisk og komfortabelt stueinteriør. Dette lyse og luftige rommet, hvis overflater og møbler er dekorert i en nøytral fargepalett, setter bokstavelig talt alle som kommer inn for avslapning, ro og avslapning. Det er ingen hemmelighet at snøhvite vegger kan roe mange følelser, og etter en hard dag på jobben trenger mange av oss det. En fungerende peis kan også hjelpe i ro og hvile – ved å se på det dansende ildglimtet slapper vi ufrivillig av, stopper den hektiske tanken, følelsene og vårt eget liv. En behagelig myk sofa, som er en hjørnekombinasjon av individuelle moduler som kan plasseres som du vil, har blitt sentrum av den myke sittegruppen i stuen. Han ble ledsaget av en komfortabel lenestol med høy rygg og et lett rundt salongbord. Bare sennepsgule sofaputer fortynner den snøhvite-grå ​​paletten i rommet..

Stue mykt område

Lagringssystemene i stua er like enkle og konsise som selve designet. Den snøhvite utformingen av åpne hyller og glatte fasader på små skap i den nedre delen av lagringssystemer, belaster ikke bare møblene i stuen, men virker nesten usynlig, lett. Ingenting i dette rommet irriterer øyet, kommer ikke til syne i den generelle oppfatningen av rommet, og skaper ikke bare et harmonisk bilde av stuen, men en virkelig avslappende atmosfære for familieferier eller sammenkomster med venner.

Peis

Det innebygde lyssystemet langs takets omkrets, i den nedre delen av de åpne hyllene og store romdører, gir et tilstrekkelig lysnivå der det snøhvite rommet ikke virker for kaldt, men lar eierne leiligheten i den for å lese eller være kreativ.

Skyvedører

Når vi skyver til side de opprinnelig utførte dørene, befinner vi oss på kjøkkenet, som ligger beleilig til ved siden av stuen, men samtidig atskilt fra fellesrommet, som for mange huseiere er en forutsetning for et komfortabelt opphold i begge rom ..

Inngang til kjøkkenet Interiør i en moderne leilighet med loft

Moderne kjøkken er mer og mer som sceneriet for fremtidens filmer, som for ikke så lenge siden trollbundet oss, og nå har blitt en realitet. Utrolig høyteknologiske husholdningsapparater, harmonisk integrert i de glatte fasadene til lagringssystemer, skjult belysning, flernivåoppstilling av tak- og veggpaneler, glidemekanismer som skjuler flere mellomrom-alt i det indre av kjøkkenet fungerer for å skape det mest komfortable atmosfære, forenkle alle arbeidsprosesser og redusere tidskostnader på rengjøringsprosessen etter tilberedning.

Kjøkken med øy

Hvis tidligere kjøkkenøya var det som kalles hyggelig «bonus» til kjøkkenet, i dag er det kjøkkenets virkelige fokuspunkt. Og dette skjer ikke bare fordi en vask eller koketopp ofte er integrert i arbeidsflatene, og den nedre delen er fylt med lagringssystemer med forskjellige modifikasjoner. Men også fordi kjøkkenøya blir et samlingssted for familien under frokosten om morgenen, før alle familiemedlemmer går i gang eller forbereder middag på kvelden, når alle etter å ha kommet hjem kan dele sine inntrykk av dagen de har brukt. hendelser som har skjedd..

Snøhvite overflater

Det kontrasterende interiøret på kjøkkenet bringer en viss dynamikk til alle arbeidsprosesser som foregår i rommet, for ikke å snakke om den utprøvde kombinasjonen av svart og hvitt i bruksrommet. Minikontorområdet gjemt bak skyvedørene har blitt et ekte høydepunkt i denne kjøkkenrommet. En original, men samtidig praktisk designløsning har lagt karakter til kjøkkeninnredningen.

Kontrastinteriør

Alle ytterligere utilitaristiske rom i leiligheten er laget i en lignende snøhvit versjon av veggene og bruk av lyse treslag for gulv. Vi går opp trappene til loftsrommene, hvor soverommene og badene ligger..

Loftstrapp

Det første soverommet kan trygt kalles snøhvit. For asymmetriske loftsrom med kompleks arkitektur, mange avsatser og skråtak, er hvit finish det mest akseptable alternativet for å dekorere tak og vegger. Soverommet er innredet i minimalistisk ånd, iboende i nesten alle områder av disse leilighetene. En stor seng og et innebygd lagringssystem med speildører utgjør kanskje hele innredningen av rommet for å sove og slappe av..

Hvitt soverom

Badet ved siden av soverommet har et like minimalistisk interiør. Den samme snøhvite finishen, bare fortynnet med lyse tregulv og mosaikkfliser på dusjkabinettets overflater, skinnende hvite rørleggerarbeider og beskjedne møbler i et ganske romslig (for et bad) rom.

Bad på loftet Dusjkabinett

Et annet soverom er laget i et mer kontrasterende designalternativ. Vendt mot aksentveggen i sengens hode ved hjelp av mørkfargede veggpaneler i kombinasjon med speilvendte overflater skapte en harmonisk allianse som ikke bare diversifiserte fargevalget på soverommet, men også fremhevet det sentrale møbelet og fokuspunktet til rom – sengen..

Soverom med mørkt hodegjerde

I tilknytning til dette soverommet er et stort og funksjonelt bad, laget i mørke beige toner. Fuktresistent dekorativt gips har blitt et harmonisk bakteppe for snøhvit VVS, takket være bruk av speil- og glassoverflater ble rommet ikke bare visuelt utvidet, men ble også mer «lett» når det gjelder visuell oppfatning.

Beige bad

Det innebygde belysningssystemet gir ikke bare det nødvendige belysningsnivået i rommet for vannprosedyrer, men sletter også linjene mellom strukturelle elementer og rominnredning.

Speilskap

Baderomsbelysning