Interiør

Luksuriøs villa i tropisk stil

Vi gjør deg oppmerksom på en interessant omvisning i en luksusvilla som ligger i Miami. Interiøret i boligeierskap er like unikt, attraktivt og interessant som boligens omfang og omfang. Luksusen som ligger foran oss kan bedømmes allerede ved inngangen til villaen. En monumental bygning i imponerende størrelse laget av glass og betong fanger øyeblikkelig alle øyne. Det faktum at alt interiøret bokstavelig talt vil bli oversvømmet med sollys, kan bedømmes ut fra størrelsen på de enorme panoramavinduene.

Villa i Miami

Garasjen i to etasjer ved siden av hovedbygningen, designet for minst tre biler, forteller oss at formuen til eierne av en slik bolig bør være klart over gjennomsnittet. Et velstelt husområde med mange grønne planter av tropisk opprinnelse forteller oss det samme. Men la oss heller ta en titt inne i denne imponerende bygningen og stupe inn i det luksuriøse interiøret i et elegant herskapshus.

hovedinngang

Romslige lokaler i første etasje

Hall

Vel fremme i bygningen befinner vi oss umiddelbart i en romslig hall med en takhøyde på to etasjer. Den snøhvite finishen og panoramavinduene i to nivåer utvider visuelt rommet, som allerede er ubeskjedent i størrelse. Interiøret i denne hallen, som fungerer som en stue, mangler også en unse beskjedenhet. Og dette bekreftes av luksuriøse møbler, utsøkte overflater, gjennomtenkt innredning, og selv om dette ikke er nok – et snøhvit flygel med blanke overflater..

Romslig hall

En stor sofa med en halvcirkelformet form har blitt ikke bare det sentrale møbelet i stua, men også skissert en slags sirkel der det er et mykt sittegruppe. Graciøse lenestoler og en liten sofa foretok en kampanje mot den snøhvite sofaen, og dannet en veldig grasiøs allianse, og runde stativbord fullførte bildet vellykket.

Panoramavinduer

Å skape en koselig atmosfære i et så monumentalt rom er ikke lett. Mange blir bokstavelig talt frastøtt av romslige rom med stor takhøyde og store vinduer. For å tilføre varmen til atmosfæren i et stort rom, kan du bruke de enkleste og testede metodene – mykt teppe med en lang haug, komfortable sofaputer, et lite teppe, hyggelig innredning og myk diffus belysning som vil skape den rette atmosfæren i mørket..

Elegante møbler

Stuer

Boligeierområdet i Miami er veldig stort, og det er flere stuer, salonger, møterom, spisestuer og utilitaristiske rom i første etasje. La oss vurdere dem mer detaljert. Den første stuen er et romslig rom med tre vegger utelukkende av panoramavinduer. Når det er et sånt opptøy av farger utenfor vinduet – greener av alle mulige nyanser, solens stråler, himmelens blåhet, så vil du ikke at interiøret i rommet skal distrahere fra naturens fargerikhet. Derfor vil en nøytral palett i brune og beige nyanser ofte bli funnet som de viktigste fargevalgene for mange rom i en luksusvilla..

Stue med glassvegger

En stor hjørnesofa med lyst trekk og et par velour lenestoler ligger overfor TV -sonen med en improvisert peis. Disse sovende ildstedene pleier å bli brukt til dekorasjon, plassering av mange lys og skape en mer romantisk, intim atmosfære..

Hjørnesofa

Fokuspunktet i stua er et romslig mykt bordstativ med en justerbar hard seksjon. Slike møbler blir lett øyer i et rom der mange mennesker har samlet seg, for eksempel under en mottakelse eller en fest..

Overfor TV -en

I det ene hjørnet av glassområdet er det et lyst område for forhandlinger eller flere private samtaler. Komfortable, ergonomisk formede myke lenestoler er plassert rundt et snøhvit puffestativ. Reguleringen av lokalene i dette tilfellet er veldig betinget og utføres bare ved hjelp av tepper..

Lys sone

Kjøkken og spisestue

Et annet romslig rom med glassvegger er kjøkkenrommet kombinert med spisestuen. Et stort kjøkken med snøhvite overflater og møbler og trenger ikke andre farger – det er nok av dem bak de store vinduene. Forresten, drømmen til de fleste kvinner rundt om i verden er en kjøkkenvask som ligger ved vinduet med en så fantastisk utsikt. Det ser ut til at selv rutinemessige kjøkkenprosesser foregår på en mer positiv måte når det er sånn skjønnhet rundt. De sprø hvite overflatene på kjøkkenenhetene og øyene er ispedd glans på benkeplater og glans av rustfritt stål, noe som skaper et virkelig luksuriøst utseende for kjøkkenrommet. Det luksuriøse bildet av kjøkkenet kompletteres med en sammensetning av hengende ganske lave hengende lamper med gjennomsiktige nyanser..

Kjøkken

Det er et lite spisesegment bokstavelig talt et steinkast fra kjøkkenområdet. Spisegruppen med plass til seks var sammensatt av et rundt bord med glassplate og komfortable lenestoler i lys beige. Men fargen, fargen og lysstyrken til mini-spisestuen ble gitt av to store malerier, der hele essensen av den tropiske innredningsstilen ble uttrykt ved hjelp av en kombinasjon av farger..

Mini spisestue

Du kunne se den store spisesalen når du så på den romslige gangen. Den viktigste spisestuen er lett tilgjengelig fra kjøkkenet og den sentrale stuen. Og igjen ser vi lysdekorasjonen i rommet, som ser ut til å fungere som en bakgrunn for lysstyrken og fargen på naturlig utsikt utenfor vinduene, de ser ut til å fungere som veggdekor, ville levende malerier.

Hovedspisestue

For spisegruppen i hovedspisesalen ble det også valgt et bord med glassplate, men av rektangulær form og mer imponerende dimensjoner. Komfortable ministoler med kontrastfarger, myke seter og rygg har laget en kampanje for spisebordet. Det respektable bildet av spisesegmentet ble fullført av et system med lysarmaturer, som er laget i form av en sammensetning av lamper plassert på en opphengsstang.

Lunsjgruppe

Luksusen i lokalene i andre etasje

For å se de private rommene, hvor det er flere flotte soverom, må du gå opp til andre etasje. Alt i en luksusvilla skal være luksuriøst – selv mellomrommet mellom etasjene og designet. En stor lysekrone med mange elementer som henger nesten i første etasje ser mer ut som en designerinstallasjon, og i tillegg til hovedformålet med belysning av rommet, fungerer den også som et dekorativt element.

Luksus lysekrone

Soverom og vaskerom

Det første soverommet du er blitt oppmerksom på, ligner design i lokalene i første etasje. De samme naturlige nyanser av møbler og dekor mot bakgrunnen av lysdekorasjonen i rommet, hyggelige tekstiler, mykt teppe, lyse gjennomsiktige gardiner. Og alt dette i et romslig, lyst rom fylt med en følelse av letthet, frihet og renhet..

Romslig soverom

Det andre soverommet ser lysere ut takket være de fargerike tekstilene og ekstra møbeltrekk. I hvilket som helst soverom blir sengen det sentrale og brennpunktet i rommet, og hvis dette møbelet er dekorert med en speilstruktur for å støtte kalesjen, blir det gitt oppmerksomhet. For å støtte denne spesielliteten er nattbordene og det lille stativet laget av et lignende materiale. For å dempe noe av kulden som speil uunngåelig bringer til rommet, ble gule nyanser brukt i tekstiler og et mykt teppe med en veldig lang haug..

Lys design

Et særpreget trekk ved dette soverommet, som er laget med nøytrale farger på overflater og møbler, er et omfattende mykt område nær panoramavinduet. De polstrede setene gir et komfortabelt og utrolig praktisk sted å lese eller snakke, belysningen er flott og utsikten enda bedre. Sjokolade-beige nyanser som ble brukt i utformingen av soverommet, behagelige utad og berøring tekstiler, komfortable, ergonomiske møbler, skapte en veldig hyggelig atmosfære for å sove og slappe av.

Soverom i pastellfarger

Mykt område ved vinduet

Et annet soverom er påfallende forskjellig fra sitt «funksjonelle søstre» takket være en utsøkt fargepalett. Snøhvite møbler ser flotte ut på bakgrunn av en lys asurblå aksentvegg. Kanskje dette er skyggen som havet har på en klar, solrik dag. Gjentagelsen av denne tonen i sengetekstiler tillot å skape et enda mer harmonisk og balansert bilde av et lys og «kul» soverom.

I asurblått hvitt

La oss gå videre til utilitaristiske rom og vurdere interiøret i et romslig bad med et fantastisk interiør. Ikke bare stort, men stort (etter standardene på badene til våre landsmenn) har baderommet råd til å plassere hoveddelen av VVS i sentrum. Men selv med dette arrangementet er det nok ledig plass i rommet, til tross for parallelle systemer med vasker med speil og lagringssystemer.

Baderom

Det er ikke overraskende at i en så romslig husholdning var det et beskjedent rom som var utstyrt med et stort omkledningsrom. De lukkede dørene til de romslige garderobene i en edel nyanse skjuler omfattende lagringssystemer for alle mulige ting i eiernes garderobe. En garderobe øy med benkeplate i samme dype nyanse skjuler mange små klesplagg, tilbehør og smykker i skuffene. Fullfører bildet av et utilitaristisk, men likevel luksuriøst rom, to originale lysekroner.

Garderobe

Kontorer og møterom

I tillegg til soverommene og tilstøtende bad, har andre etasje en salong med et arbeidssegment og et møterom eller arbeidsrom. La oss se nærmere på miljøet på et lyst toalett. En nøytral fargepalett med utførelser, lyse møbler, designermøbler og dekor, koselige og myke tepper og komfortable puffer – vekten i denne salongen skaper en virkelig hyggelig og avslappende atmosfære..

Lyst landskap utenfor vinduet

Vel, hvis noen vil gjøre litt arbeid, har de et snøhvit skrivebord til disposisjon i en mer synlig smal konsoll på speilbein og en komfortabel svingstol i samme farge.

Arbeidsplass

Et annet rom i andre etasje kan tjene både som et kontor og som et rom for forhandlinger i en smal sirkel. Igjen, bruk av naturlige nyanser for å skape en hyggelig atmosfære som bidrar til behagelig samtale eller arbeid.

Kabinett

Skrivebordet med den originale glassrammen har blitt ikke bare fokuspunktet, men også fokuspunktet på kontoret. Komfortable lenestoler med pastellpolstring gjorde sin kampanje.

Respektabelt bord

Et annet rom med et komfortabelt sittegruppe er laget i myke pastellfarger, som ikke bare er tilstede i dekorasjonen og innredningen av rommet, men også i tekstiler, dekor og tepper. En komfortabel snøhvit sofa og et par lenestoler med velourpolstring i nøytrale farger skapte et mykt område for avslapning og samtale.

Hvilesone