Interiør

Lyse aksenter i det indre av en leilighet i Nederland

Vi gjør deg oppmerksom på en kort omvisning i interiøret i nederlandske leiligheter, innredet i europeisk stil med original, fargerik innredning. I ånden til skandinaviske tradisjoner er nesten alle rommene i boligen innredet i lyse farger, en nøytral palett brukes i møblene, men dekorative elementer, tekstiler, tepper og interiørtilbehør gir lysstyrke og individualitet til atmosfæren. La oss se nærmere på innredningen til en nederlandsk leilighet.

Vi vil begynne turen med tradisjon fra hoved- og sentralrommet i leiligheten – stuen. Dette romslige rommet med stor takhøyde har blitt et fristed ikke bare for gjesten, men også for spisestuen. La oss først vurdere segmentet av avslapning – en komfortabel sofa med praktisk mørkegrått trekk har blitt midten av den myke sonen, og sitter på et varmt teppe med en lang haug. I moderne interiør kan du stadig oftere finne en konstruktiv etterligning av en peis. Et slikt interiørelement utfører ikke funksjonen til å varme opp rommet, men dekorerer det selvfølgelig, øker statusen og attraktivitetsnivået. I nisjen til en improvisert peis lages vanligvis sammensetninger av lys (noen ganger i lysestaker med forskjellige modifikasjoner). Mantelen fungerer som et stativ for dekor og forskjellige søte dimser. Over peisen er et vakkert innrammet speil eller et originalt maleri. Vegglamper eller sconces er plassert på hver side av peisen eller over peishyllen. Som et resultat blir til og med en inaktiv peis fokus for oppmerksomhet..

Stue

Jeg vil være spesielt oppmerksom på salongbordet i det originale designet. Dette møbelet ser mer ut som en pall laget av forskjellige treverk, malt i lyse farger. Det lave bordet oppfyller ikke bare stativets funksjon perfekt, men diversifiserer også fargepaletten i stua, gir et element av unikhet, fordi et slikt møbel kan lages med egne hender, og tilpasse rommet.

Salongbord

Overfor sofaen, i mellomrommet mellom vinduene, ble det plassert en TV -sone, omgitt av omfattende innredning. Her er et foto i mørke rammer, og en stor levende plante i et kar laget i form av en kurvkurv, og en bukett i en vase på et lavt stativ.

TV -område

Ofte tar moderne interiør på harmonisk vis antikke møbler eller antikke dekorelementer. Og i denne stua har den hvite fargen på veggene blitt et utmerket bakteppe for et par antikke reisevesker som kan brukes som lagringssystemer og dekorative elementer for et ganske behersket interiør..

Vintage kofferter

Her, i stua, er det en spisestue med en original spisegruppe. Det romslige trebordet malt i svart har samlet rundt seg de snøhvite stolene til den berømte designeren med snøhvite seter og lyse treben. Men den ubestridte lederen for denne gruppen var en smal sofa med lys smaragdfarge med dekor.

Spiseområde

Rommet er stort nok, så taklysekroner alene er ikke nok til å belyse to soner med forskjellig funksjonalitet. Vegglamper er designet for å gi et tilstrekkelig lysnivå for hele rommet, og lys som er plassert i forskjellige deler av rommet, kan brukes til å skape en mer intim, romantisk atmosfære..

Svart spisebord

Perfekt matchet fargevalg for sofa- og teppepynt ble et designerfunn. Lyse, men samtidig gledelige for øyet, fargen på rik malakitt har blitt en aksent for spisestuen..

Lys malakitt

Lunsjgruppe

Langs den snøhvite trappen, forbi en dekorativ komposisjon som består av små innrammede bilder, speil og klokker, går vi opp til andre etasje, hvor vi vil se våre private rom og utilitaristiske lokaler.

Trapper opp

I det første soverommet med en snøhvit finish vekker ikke engang det sentrale møbelet oppmerksomhet – en stor seng med et mykt hodegjerde, men en sammensetning bestående av antikke nattbord, bordlamper med original dekor og speil av uvanlig form.

Soverom

Et annet soverom ligger i et rom med skråtak og en kompleks geometri i rommet. Hvit finish i dette tilfellet er det perfekte alternativet for å dekorere alle overflater og en utmerket bakgrunn for en svart smijernsseng. Det var mulig å fortynne den snøhvite idyllen på loftet ved hjelp av et lyst bilde og fargede sengetekstiler.

Smijernsseng

Soverom innredning

Loftsrommet er ikke rikt på plass for å få plass til fullverdige lagringssystemer, så det er nødvendig å finne ut alle muligheter for å installere innebygde garderober eller kommoder. Et improvisert toalettbord, plassert på et lavt lagringssystem, er godt opplyst takket være at det er under dormer -vinduet.

Sminkebord

Ved siden av soverommet er det et bad flislagt med blanke fliser. «under jorden» lyse blå». Litt varme i den kule dekorasjonen av baderommet ble brakt av dekorasjonen av plassen under badet med trelister..

Baderom

Et lite, men samtidig rom av tilstrekkelig størrelse, inneholdt alle nødvendige rørleggerarbeid og egenskaper til det. På bakgrunn av lyse nyanser av blå keramiske fliser ser det hvite i sanitærutstyret spesielt blendende ut.

Baderomsdekorasjon

Selv i et bruksrom var det et sted for ekstra innredning, for eksempel å installere grønne planter i en vase.

Plante på badet

Synke