Interiør

Original innredning i interiøret i en leilighet i London

Vi gjør deg oppmerksom på et fotobesøk til en leilighet i London, i det indre som komfort er harmonisk kombinert med praktisk og hjemmekoselig med funksjonaliteten til lokalene. Små London -leiligheter er dekorert med en forkjærlighet for antikke dekorasjoner som med hell kan integreres i en moderne interiørstil.

Den mest romslige, sentrale fra alle synspunkter på rommet i leiligheten – stue Dekorasjonen av rommet er dominert av motiver i loftstil, med sitt begjær etter murverk av vegger, åpne kommunikasjoner, som om de er spesielt eksponert, takbjelker og tak, som er innredningen i taket og hele rommet. Et romslig rom med store vinduer ble bokstavelig talt laget for denne finishen med et snev av brutalitet. Men en liten del av industrialismen ble myknet av myke møbler, som med sitt fargerike møbeltrekk ga rommet hjemmet til komfort og varme. Levende planter gjør også en utmerket jobb med å nøytralisere unødvendige industrielle temaer i et boareal..

Stue

Som du vet, består store ting av små ting. Mange tilsynelatende umerkelige detaljer og streker skaper et generelt bilde av det ytre bildet av rommet. Utsøkt design av bordlamper i klassisk stil, skjenker designet analogt med kofferter, et elegant to -lags salongbord med glassplate – alle dekorartikler har en funksjonell bakgrunn, men dekorerer samtidig rommet, skaper en spesiell atmosfære av stua.

Bordlampe Stripet trekk

Her, i stua, er det et studieområde. En av murveggene i arbeidssegmentet har blitt fremhevet ved å ha blitt malt hvit. Resultatet er et flott bakteppe for en samling fotografier, innpakket i svart -hvite rammer for å skape en kontrasterende komposisjon..

Kabinett

På glassplaten på skrivebordet er det ikke bare en dataskjerm og utsøkte kontorrekvisita, men også en levende plante i en gryte, stilisert som en gammel amfora, som godt kan spille rollen som en kopp for en vinner.

Original innredning På bakgrunn av bildesamlingen

Når vi er omgitt av ting som er våre hjerter, interiørartikler eller dekor som har sin egen historie, deres egen mening bare kjent for oss, er det i et slikt miljø morsommere å jobbe og den kreative prosessen er mer aktiv.

På en glassplate

I denne leiligheten blir det lagt stor vekt på antikviteter, servise og tilbehør. Den vellykkede integreringen av ting som allerede er mange år gamle i et moderne miljø er ikke så lett som det kan virke ved første øyekast. Ikke alle antikke lysestaker vil for eksempel se harmoniske ut på et bord eller stativ av gjennomsiktig plast.

Antikk innredning

Det er ikke lenger et spor av loftsstilen i dekorasjonen av soverommet, men de antikke møblene og innredningen har blitt godt forankret i atmosfæren i det private rommet. Sengen, laget i en moderne stil, ser veldig harmonisk ut i nabolaget med en gammel garderobe-garderobe med fargerike farger.

Soverom

Elegante nattbord har blitt brukt som et alternativ til tunge sidebord for å organisere stativer for bordlamper og alle slags ting vi vanligvis beholder. «for hånden» nær sengen.

Mykt hodegjerde

Den originale utformingen av bordlamper med gjennomsiktige plastlampeskjermer skaper effekten av løseligheten av objektet for belysning i rommet. Bordlamper er praktisk talt usynlige i en lignende design.

Gjennomsiktig lampe

Et lett preg av Provence eller shabby chic -stiler er tilstede i utformingen av soverommet. Saken når designermøbler og innredning er perfekt kombinert med elementer fra landlig liv eller retrostil.

Original komposisjon

For å skape en virkelig koselig atmosfære i et rom, må mange nyanser tas i betraktning, og valg av tekstiler er ikke minst av dem. Spesielt valg av tekstildesign er viktig for soverommet, og vi snakker ikke bare om sengetøy, et vakkert sengeteppe eller lyse trekk til dekorative puter, men også om utformingen av vindusåpninger og tilstedeværelsen av tepper eller stoffgulv.

Vekt på tekstiler

Badet er heller ikke spart på antikkens innflytelse på interiøret. Firkantede keramiske fliser i retrostil ga et flott bakteppe for det mørke kontrastmønsteret og den sorte bunnen av midtpunktet. Levende planter var ikke uten i det utilitaristiske rommet – et snev av naturlig grønt ser ut som et høydepunkt i interiøret mot bakgrunnen av svart og hvit design.

Baderom

Bad kontraster