Interiør

Pistasjestue: ømhet og absolutt harmoni i designet

Stuen er rommet der gjestene blir mottatt. Men likevel, i motsetning til deres direkte formål, foretrekker eierne å slappe av i stua etter en hard dag, se interessante filmer med hele familien. Interiøret i stuen kan dekoreres i forskjellige stiler, men et slikt rom skal være behagelig, ergonomisk, vakkert. Den moderne designen på stua er ofte lys og unik. For enkelhets skyld kombinerer noen mennesker stuen med kjøkken eller balkong, dette gjør at du kan gjøre interiøret mer attraktivt og funksjonelt..

Stue i pistasjfarge

I flere år har pistasjfargen ikke gått av moten. Dens lyse nyanser fanger oss ganske enkelt med sin prakt og adel, noe som skaper en spesiell stemning. Stue i pistasjfarge fyller med energi og godt humør. Pistasjfarge passer godt til kalde og varme nyanser. For å endre hovedfargen på stua til pistasj, er det slett ikke nødvendig å lime tapetet på nytt, det er nok å fylle rommet med flere elementer av denne fargen, puter, et mykt teppe, gardiner og rommet ditt vil umiddelbart bli fylt med sterkt lys og positive følelser.

Stueinteriør i pistasjfarge

Pistasjfarge er vanlig i mange klassiske stiler. Stuedesign i denne fargen fremmer avslapning og til og med stressavlastning. Pistasjskjermen passer godt til hvit, grå, rød, brun, lilla. Når du er lei av den hvite bakgrunnen, kan du trygt bytte den ut med pistasj, ikke bare på veggene, men også i taket.

Sofaen i pistasjfarge vil dekorere stuen. Gardiner ser like bra ut i denne fargen. Men likevel, når du skal dekorere en stue, bør du ikke bare designe i pistasjfarge, stoppe ved visse elementer, for eksempel pistasjvegger og gardiner, og grå møbler, eller omvendt.

Pistasj kjøkken-stue

Kombinert stue med kjøkken, ideelt for moderne leiligheter. Dette er jakten på plass og bekvemmelighet. I tillegg gjør det kombinerte kjøkkenet med stuen det mulig å oppdatere designet og realisere dine ønsker i interiøret. Pistasjfargen er ideell for mørke rom med vinduer som vender mot den skyggefulle siden. På kjøkkenområdet brukes pistasjfarge vanligvis i form av veggfliser, i spisestuen og rekreasjonsområdet limes veggene over eller males i samme farge.

For møbler kan du bruke pistasj delvis, for eksempel vil spisebordet være brunt eller grått, og stolene er pistasj. Det er også nødvendig å dekorere stuen: pistasjputer på sofaen, små dekorative elementer i denne fargen, husplanter vil også se veldig vakre ut i et slikt interiør. Denne løsningen er egnet for klassikere, Provence og til og med moderne stil..

Pistasjgardiner i stua

Uten uvanlige og vakre gardiner vil interiøret i stua aldri være komplett. Atmosfæren av komfort og varme i stua vil bli skapt av pistasjfargede gardiner. For en lys stue kan du arrangere en vindusåpning med tykke pistasjgardiner, men for mørke rom er gardiner laget av naturlig lett materiale som lett kan slippe lys inn i rommet ideelle.

Du kan supplere gardinene med grabs eller lambrequins. Det anbefales å legge delikat hvit tyll til pistasjgardinene i stua. Takket være den harmoniske kombinasjonen får du estetisk glede av den riktige kombinasjonen. Men solo pistasjgardiner ser også perfekte ut..

Pistasj tapet i stuen

Det moderne utvalget av bakgrunnsbilder er veldig stort, og det ser ut til at det ikke blir vanskelig å velge den riktige. Men dette er ikke tilfelle. Når du velger tapet, må du vurdere kvaliteten, typen og selvfølgelig fargen. De fleste designere anbefaler pistasjfarget tapet til stuen. Denne fargen vekker positive følelser hos en person og beroliger. Pistasj -tapet i klassisk stil er passende å kombinere med sølvstriper.

I Provence -stil er pistasjenøtter populær i kombinasjon med et blomstermønster. Disse tapetene passer perfekt inn i enhver stil i stuen din. Bare en vegg i stua kan dekoreres med et lyst belegg, for eksempel i området der sofaen er plassert. Denne nyansen er i perfekt harmoni med tremøbler. I en slik atmosfære er det hyggelig å tilbringe fritiden og møte gjester..

Fortynn pistasj, interiørartikler vil hjelpe. Hvit tyll og brun dekor.

Stue i beige og pistasj

Kombinasjonen av beige med pistasj er bra for små stuer. Dette er friske, delikate farger. Interiøret i kombinasjonen beige og pistasj skal være rolig og diskret, mens det er veldig elegant..

Hvis du ikke vil lime tapetet på nytt, og du vil endre interiøret i stua, plasserer du en pistasjsofa med beige puter i rommet, henger doble beige og pistasjgardiner på vinduene. Et behagelig teppe i beige og pistasjfarge kan plasseres på gulvet. Disse aksentene vil fylle stuen din med lys og friskhet..

Kombinasjonen av pistasj og andre farger for utformingen av stuen

Pistasjfarge er en ganske nøytral nyanse, men den beste kombinasjonen oppnås likevel med følgende farger: hvit, den er i stand til å bringe en rolig, hyggelig atmosfære inn i stuen..

Smart oransje kombinert med pistasj vil skape et varmt og muntert humør.

Kombinasjonen av grått med pistasj vil bringe en spesiell elegant og raffinement til interiøret i stua.

Rød med pistasj vil sjarmere med sin rikdom og dybde.

Det anbefales ikke å kombinere en delikat pistasj med en dyp grønn farge, den lyse fargen vil gå tapt mot bakgrunnen til en dyster myrskygge.

Pistasj er en subtil grønn nyanse som skaper myke kontrasterende kombinasjoner. Kombinasjonen av pistasjfarge i det indre av stuen skaper en hyggelig energi, minner oss om friskheten tidlig på morgenen. Den naturlige skjønnheten i denne fargen tiltrekker designere, og de er inspirert til å legemliggjøre denne fargen i sine kreative prosjekter..