Interiør

Romantisk nautisk stil – ett hus på landet

Den nautiske stilen i interiørdesign er preget av friskhet, letthet og romantikk. Bruk av en lys, kontrastfargepalett skaper en kul følelse midt på en varm dag. For romantikere som nyter en kystferie, kan denne stilen være en favoritt måte å dekorere ditt eget hjem på. Ofte brukes den nautiske stilen til utformingen av et av rommene – et soverom, stue eller barnehage. I denne publikasjonen vil vi presentere prosjektet til et landsted for deg, hvor alle premissene opprettholdes innenfor rammen av marin stil. De lyse og romslige rommene på et herregård, fylt med friskhet og nåde, er utrolig koselige, men samtidig fri for alle unødvendige ting. Designprosjektet til denne husholdningen fungerer som et tydelig eksempel på at det ikke er nødvendig å henge ankre, tau og ratt på veggene, kjøpe tekstiler med hvite og blå striper for å gi rommet et nautisk tema.

Stue

La oss starte turen med et besøk i stuen i første etasje. Kombinasjonen av hvitt og blått er hovedkonseptet for den marine fargepaletten. Som regel er vegg- og takflater ferdig i hvite farger. Dette tillater ikke bare å visuelt utvide plassen, men også å gi rommet en følelse av renslighet og kjølighet. Et hvelvet tak med bjelker og trefiner, store splittede vinduer og tregulv indikerer en elegant, rustikk livsstil..

Peis

Tilstedeværelsen av en peis i stuen er ikke umiddelbart tydelig, takket være den hvitkalkede steinkanten. Polstrede lenestoler med en utskåret trebase nær peisene skaper et koselig sittegruppe nær en levende ild.

Tekstil

De lyse møblene er i fargekontrast med de hvite og blå fargene på tekstilene og teppene. Bordlamper er også designet i et lignende utvalg..

Inngang til spisestuen

Lyspaletten i rommet er fortynnet med utskårne taklamper og dekorative elementer av mørke nyanser. Fra stuen kommer du lett inn i spisestuen som er koblet til kjøkkenet. Fraværet av dører mellom rommene skaper effekten av en jevn flyt når du beveger deg rundt i huset.

Middagsone

Dekorasjonen av spisestuen er designet i de samme lyse fargene som dominerer hele lokalene til forstadsboligeierskapet. Et rundt spisebord av mørkt tre har blitt fokuspunktet på spisestuen. Nyanser av hengende og vegglamper, samt en liten kommode ble valgt i samsvar med det sentrale elementet i rommet.

Kantine

Alle dekorative elementer og tekstiler i stuen og spisestuen er perfekt kombinert med hverandre, noe som skaper effekten av ett harmonisk rom. Fra spisestuen kan du komme inn på det samme lyse og ryddige kjøkkenet.

Kjøkken

Det snøhvite rommet på et ganske romslig kjøkken gjorde det mulig å plassere alle nødvendige arbeidsflater og til og med organisere et frokosthjørne i form av en liten bardisk. Lette innebygde garderober med vindusåpninger på øverste etasje fungerer som et utmerket lagringssystem for alle nødvendige kjøkkenutstyr. Og moderne husholdningsapparater passer organisk inn i den generelle lyse atmosfæren i et landsted.

Kjøkkenforkle

Den originale utformingen av kjøkkenets backsplash over arbeidsområdet gir rommet individualitet. Et utrolig gjennomtenkt, ergonomisk rom gjør at selv de mest rutinemessige kjøkkenoppgavene kan utføres i et positivt humør og med glede. En god løsning var å montere en kran over komfyren. Denne plasseringen av tilgang til vann lar deg ekskludere bevegelse av eiere med tunge gryter fra vasken til komfyren..

Hovedsoverom

Deretter befinner vi oss i stua, blant annet hovedsoverommet. Et lyst, romslig rom, dekorert med utrolig letthet og nåde, skaper en stemning av behagelig ro. Store vinduer og glassdører fra gulv til tak tillater naturlig lys å fylle rommet. Det er en hengende lysekrone og bordlamper for natten..

Soverom tekstiler

Møbelpolstring, sovetekstiler og dekorative elementer – alt er gjennomtenkt til minste detalj. Det er ingenting overflødig, men atmosfæren på soverommet er koselig og avslappende..

Hvilehjørne

Et lite preg for å utfylle den nautiske innredningen er en blå gulvvase med hvit dekor.

Baderom

I tilknytning til soverommet er et bad i varmere farger. De utskårne trekabinettene er i harmoni med marmorplaten i en varm, lys beige tone. Tilstedeværelsen av innendørs planter gjør det nytteverdige rommet mer behagelig og hjemmekoselig..

Andre soverom

Det andre soverommet er ferdig i lyse gule toner, som fungerer som et perfekt bakteppe for mørk sjokolademøbler og innredning.

Uvanlig lampe

Et varmt og lyst rom er fullt av interessante, men lite påtrengende tekstilfarger. Uvanlige bordlamper med unik design gir et element av variasjon og overraskelse til rommet.

Hvitt bad

Det andre soverommet har også eget bad. Det romslige, snøhvite rommet er bokstavelig talt oversvømmet av sollys, takket være takets ekstraordinære ekstra plassering. Det store rommet inneholder ikke bare et bad og en vask, men også en dusjkabinett bak glassdører. Tradisjonell baderomsdesign skaper en behagelig atmosfære av avslapning og rekreasjon.