Interiør

Veggdekor – 100 originale ideer

Enhver dekorasjon er den siste og hyggeligste fasen av enhver renovering. Hvis vi snakker om innredningen av veggene i rommene i boligen, påvirker denne prosessen ikke bare bildet av interiøret, men også eiernes kreative evner. Den enkleste måten å gjøre dine designdrømmer til virkelighet er ved hjelp av dekorative elementer. Selv en liten endring i dekorasjonen av veggene i rommet fører til en kolossal endring i interiørbildet. Men dette krever ofte veldig lite. Hvis du har noen håndlagde ferdigheter, fritid og et stort ønske om å transformere designet til et bestemt rom i leiligheten din, så er dette utvalget av originale, praktiske, kreative og enkle å implementere ideer for deg.

Kreativ veggdekor

Veggdekor

Uvanlig hylle med celler

Hvis målet ditt er unik design

Siden antikken har folk pyntet veggene i hjemmene sine. Hvis du kan kalle veggene i hulen, der de første steinmaleriene ble funnet. I dag er det ikke nødvendig å ha høye kunstneriske kvaliteter, håndverkskunnskaper for å dekorere hjemmet ditt på en original, stilig og estetisk måte. Vi tilbyr ikke bare forskjellige materialer og enheter som forenkler produksjonen av dekorative elementer, men også generasjonenes erfaring som har samlet seg over mange år av selve konseptet med å dekorere hjemmet ditt..

Veggdekor over peisen

Dekor på svart bakgrunn

Kontrasterende kombinasjoner

Selvfølgelig øker enhver hjemmelaget interiørets unikhet. Dette er den enkleste måten å lage et ganske kreativt, men unikt design på dette eller det rommet. Men veggdekor kan utføre mer enn bare interiørdekorasjonsfunksjoner. Ved å bruke forskjellige farge- og teksturløsninger for å dekorere vegger, kan du skjule eventuelle mangler i finishen og til og med designfunksjoner, du kan avlede oppmerksomheten fra den mislykkede utformingen av det funksjonelle området og markere hovedsegmentet i rommet.

Innrammede hyller

I nautisk stil

Veggdekor

Vegginnredning gjør det enkelt å utsette renoveringer, enten kosmetiske eller globale. For ikke å snakke om det faktum at forfriskende interiøret i rommet, gir det nye notater av karakter, skaper en farge eller teksturert aksent – alt dette er enkelt å gjøre ved hjelp av en veggdekor som ikke krever store utgifter fra deg. Og hvis du utfører et dekorativt arbeid sammen med husstandens medlemmer, kan du i tillegg til det vakre interiøret få en utmerket mulighet for tilnærming, tilbringe tid sammen mellom foreldre og barn..

Innredning av snøhvite vegger

Veggdekor nær trappene

Original veggdekor

Malerier, plakater og mer

En av de eldste og samtidig effektive måtene å dekorere vegger på er bruk av malerier, forskjellige paneler, innrammede plakater og mer. Moderne designere tilbyr å prøve seg på å dekorere sitt eget hjem, selv de som er langt fra fine eller dekorative kunst. Bruk ferdige rammer for bilder eller bilder som selges i butikken (eller lag din egen versjon hvis du har snekringskunnskaper) i kombinasjon med improviserte midler – kvister, kvister, emner av papir eller materiale. Den enkleste måten å gi sammensetningen ønsket fargeskjema er ved hjelp av akrylmaling..

Original komposisjon

På en engangsbakgrunn

Innrammet innredning

Bestikk og diverse kjøkkenutstyr som ikke lenger brukes i arbeidsflyter, kan brukes til å lage originale komposisjoner. Du kan dekorere kjøkkenet, spisestuen, verandaen til et landsted og til og med en stue dekorert i landlig stil eller shabby chic med transformerte husholdningsartikler..

Brett som veggdekor

Tallerkener for veggdekor

Flettet middagstallerkener

Innredning i landlig stil

En favoritt aforisme, familiens slagord eller bare et vakkert ordtak som hjelper til med å motivere, stille inn handlinger og prestasjoner, eller omvendt – avslappende og beroligende kan bli en interiørdekorasjon. For å gjøre dette er det nok å plassere det trykte slagordet i en vakker eller original ramme som harmonisk passer inn i interiøret..

Innrammet plakat

På en mørk bakgrunn

Ukomplisert utførelse

Plakat som dekor

Sammensetninger, veggpaneler som består av dekorative elementer med samme form og som har en utførelsesstil, som varierer i farge eller tilstedeværelse (fravær) av et trykk, ser veldig imponerende ut. Slike paneler kan være laget av forskjellige materialer – fra vanlig papir til fløyelstyper..

Originalt panel

Präget stoff for paneler

Stoffpanel

Skinnende elementer

Originale kombinasjoner

I gråblå toner

Svart og hvit versjon

Hva med ferdige dekorative gipselementer som etterligner stukklist som du ikke bruker i taket etter hensikten, men på veggene? Å fargelegge flere elementer i forskjellige nyanser av samme farge vil skape en harmonisk, men samtidig original komposisjon. En annen måte å bruke improviserte midler på er å komponere komposisjoner fra det som bokstavelig talt ligger under føttene dine – kvister, snags, kutt av stubber i den opprinnelige formen, kongler og andre naturgaver.

Marint tema

Vi bruker midlene for hånden

Bakgrunnsbelyst gren

Herbarium i en ramme

Herbarium på treplanker

Selv de enkleste kransene laget av papir, stoff eller andre skrapmaterialer kan bli en original interiørdekorasjon. På soverommet er veggen bak sengens hode oftest dekorert, og i stuen – over sofaen eller et par lenestoler, skaper det et mykt sittegruppe.

Veggdekorasjon i stuen

Sammensetning for stuen

Hvis du har kunstnerisk talent, ville det være en forbrytelse å ikke dra nytte av denne fantastiske gaven. Du får en unik design som ikke krever store økonomiske investeringer (men som selvfølgelig krever mye tid). Selv tegninger laget med sjablonger kan bli et høydepunkt i interiøret, slik at det skiller seg ut blant mange lignende designprosjekter..

Uvanlig design

Kunstmaleri

Maleri under gzhel

Barneromsinnredning

Stencil tegning

Veggdekor kan være utrolig praktisk. For eksempel kan en vanlig ramme med et maske strukket over den være et utmerket lagringssystem for smykker. Det er veldig praktisk å plassere øredobber og brosjer på en slik veggoppbevaring. For perler, halskjeder, kjeder og armbånd kan du bruke stropper med kroker festet til dem.

Praktisk innredning

Lagring av tilbehør

Til jenterommet

Oppbevaring av smykker

Oppbevaring av briller

Uvanlig lagring

En lignende idé kan brukes til å lage en husholderske. Alle nøklene dine vil alltid være på plass, takket være en så enkel enhet.

Uvanlig husholderske

Rammer kan brukes til å dekorere brytere, tellere, temperaturkontrollenheter eller hjemmealarmer..

Innrammet termostat

Designalternativer for familiefotosamling

En like populær og gammel måte å bevare historien på, i hvert fall historien til ett hus, er bruk av familieportretter. Hvis våre forfedre trengte å henvende seg til fagfolk for å få hjelp, bruke tjenestene til portrettmalere, så trenger vi bare å skrive ut vellykkede bilder og sette dem inn i en ramme. Men selv i det vanlige arrangementet av ferdige bilder innenfor rammen, kan du vise kreativitet ved å bruke ikke bare en rekke former og størrelser på veggdekor, men også flere elementer.

Bilde for dekor

Sammensetning fra bilder

Lyse rammer

Foto i hvite rammer

Bilder ser originale ut i rammer, festene som ikke er skjult bak selve produktene, men bevisst er utstilt. Det kan være en enkel hyssing eller vakre tynne kjeder – vekten avhenger av designkonseptet for hele interiøret.

Soverom veggdekor

Rammer på kjeder

Uvanlig tilnærming til veggdekor

Nylig har forskjellige veggdekorative elementer skåret av tre blitt populære. Det kan være en hel inskripsjon (for eksempel familienavn) eller bare en bokstav. Men laget i en enkelt fargepalett med fotorammer, blir slike dekorative elementer en utmerket dekorasjon for både en veggkomposisjon og et rom..

Bilder og mer

Original komposisjon med foto

Bilder og bokstaver laget av tre

Innrammede bilder kan se ikke mindre imponerende ut i komposisjonen hvis du plasserer dem på spesielle bårer som ikke er synlige for øyet..

Kreativ løsning

Svarte og hvite bilder

Krans av bilder

Og hvis du legger til en krans med pærer eller båndbelysning til bildet, kan du i tillegg til utmerket veggdekor og bevare hyggelige øyeblikk i minnet også få en festlig stemning.

Foto og belysning

Men lysende kranser kan også fungere som en uavhengig egenskap av veggdekor. Det er ikke vanskelig å fikse ledningen med pærer i en viss form, og resultatet når det gjelder effekten som skapes kan overgå alle forventninger.

Kransetre

Glødende sky

Speil i et moderne interiør

I seg selv er et stort speil i en vakker eller kreativ ramme i stand til ikke bare å oppfylle hovedfunksjonene, men også dekorere interiøret i rommet. Hvis du bruker flere små speil av samme form, men i forskjellige rammer (oftest laget i en enkelt stilistisk løsning), kan du få en hel dekorativ komposisjon.

Veggdekor speil

DIY speilramme

Sammensetning av speil

Uvanlig speil

Speil til barnehagen

Speil - praktisk innredning

Speilelementer kan brukes uten rammer for å komponere en original komposisjon. Det vil kreve mye mer tid og krefter for å komponere slike paneler, men resultatet kompenserer for alle kostnadene – veggdekorasjonen er original, stilig og moderne.

Honeycomb Mirrors

Panel med speilelementer

Speilensemble for stuen

Speilpanel

Blomster og innendørs planter som interiør

Innendørs planter hjelper oss ikke bare med å dekorere interiøret med frodig grønt og vakker blomstring, men også med å skape en spesiell, koselig atmosfære, rense luften i hjemmene våre og bringe varmen i hjemmet. De enkleste blomsterpottene «vil spille» nye malinger, hvis de er plassert i pene celler eller spesielle holdere på veggen. Det er ikke alltid mulig å plassere det i vinduskarmen, og ikke alle planter trenger så mye lys..

Hyller for blomster

Fancy blomsterpotter

Innendørs planter som dekor

Rack for blomster og mer

Innendørs planter på veggen

Speil og blomster

For blomster kan du bruke den originale måten å plassere vasen på. Det er nok å feste en vakker krukke (flaske, kolbe eller annen original eller bare minnekar) til trebunnen ved hjelp av holderen. Slik innredning vil bidra til å bringe notater om en rolig og så koselig landsby (i tilfelle en bybolig – forstads) liv til interiøret..

Blomster i veggvaser

Blomstervase på veggen

Blomster og lyspærer

Originale trehyller i landlig stil vil hjelpe deg med å plassere ikke bare innendørs planter, men også små fotorammer, figurer, samleobjekter – kort sagt alle slags små ting så nært hjertet ditt.

Hyller i svart

Baderomshyller

Innrammede fotohyller

Fordelen med slike lagringssystemer er at de organisk passer inn i det indre av lokalene til enhver funksjonell belastning. Åpne hyller ser passende ut i stuen og soverommet, barnerommet og spisestuen, på kjøkkenområdet og til og med på badet.

DIY åpne hyller

Uvanlig hylle

DIY hylle

Lyshylle

Men hvis du ikke bruker enkle rektangulære hyller som lagringssystemer, men konstruksjoner i en original form, øker du graden av unikhet betydelig. Trekantet og trapesformet, i form av en sekskant eller rombe, i form av en bikake – celler med hyller kan dekorere interiøret i et rom til ethvert formål.

Hyller-skyer for barnehagen

Uvanlige former

Originale hyller

Hjørnehyller

Sammensetning av hyller

Med egne hender fra improviserte midler

Selv en gammel gitar kan få et nytt liv ved å bygge en original hylle ut av den for å få plass til små innendørs planter. Ved å markere komposisjonen med en krans, kan du få en vanskelig veggdekor, men også skape en spesiell, festlig atmosfære.

Hyller inne i en gammel gitar