Kapsels

De beste kapsels om te adopteren voor 2021! Een ontcijfering van toptrends

Aan het begin van elk jaar gaan we traditiegetrouw op zoek naar de belangrijkste mode- en lifestyletrends die de komende twaalf maanden zullen markeren. Achter deze nieuwsgierigheid, een verlangen om dichter bij het leven van een zo begeerde ster te komen die ons fascineert vanaf de pagina’s van tijdschriften en schermen. Het aannemen van een trendy kapsel is misschien wel de gemakkelijkste en goedkoopste manier om een ​​trendy look te krijgen. Om je een handje te helpen bij je onderzoek, nemen we vandaag de lijst met 7 trends door kapsels om te adopteren voor 2021.

Nat-look verguld haar

De aanwezigheid van de beroemde wetlook op catwalks en rode lopers wordt al enkele jaren opgemerkt. Haar alsof je net uit de douche of de zee bent gestapt … Naar achteren of opzij geplooid, dit type kapsel flatteert alle haarlengtes en texturen. Een look die ongetwijfeld perfect is voor een gala-avond, maar iets minder geschikt is voor het dagelijks leven. Anders is het betreffende effect super eenvoudig te bereiken. De basistechniek is om de manen nat te maken, achterover te kammen en vervolgens gel aan te brengen, die goed verdeeld moet zijn over het hele haar (van de wortels tot de lengtes) om het vette haareffect te voorkomen. Dit jaar is de trend echter meer voor nat haar in de wortels, die evolueren naar prachtige wilde krullen als je naar de lengtes gaat..

De beste kapsels voor 2021. De natte rughaartrend in al zijn glorie

welk kapsel vrouw 2019 te kiezen, natte look nat haar glad naar achteren, vrouwenkleermaker en rode lippenstift

Ultra glad haar

Nog een trend die je dit jaar niet mag missen – ultrasteil haar waar we ook voor vallen. En toch blijkt het hebben van die stijve, zijdeachtige, glanzende manen, Ariana Grande-stijl, vaak een onmogelijke missie. Rebel-krullen moeilijk te temmen, kroezen, blikvangers en dan leidt het stijlen vaak tot schade aan ons haar. Het is daarom essentieel om alle technieken te kennen hoe haar haar recht te trekken? want er zijn er genoeg en ze reiken veel verder dan eenvoudig rechttrekken met een stijltang. Braziliaans, Japans ontkrullen, ontkrullen of drogen aan de koude lucht. De keuze van een techniek zal grotendeels afhangen van de aard van je haar. Houd er echter rekening mee dat als u kiest voor een meer aanstootgevende methode, u noodzakelijkerwijs moet nadenken over manieren om uw haar te beschermen. Het gebruik van een voedende shampoo en conditioner is zeer noodzakelijk, net als het aanbrengen van een thermische haarbeschermer voor het gladmaken.

Selena Gomez weet ultraglad haar te sublimeren

ultra steil haar vrouw, selena gomez met steil donkerbruin haar en een scheiding in het midden

Het volume van de jaren 60

Mode- en kapseltrends halen hun inspiratie regelmatig uit het verleden en ook dit jaar is daarop geen uitzondering. In 2021 gaan we terug naar de jaren 60 om een ​​van de grote trends van die tijd opnieuw te introduceren: poetsen. Ja, ultravolumineus haar maakt een comeback in de kapselscene en het zal een opmerkelijke comeback zijn. Meestal toegepast op schouderlang of lang haar, is deze techniek gebaseerd op het touperen van het haar, dat zo een ultravolumineus, rond uiterlijk krijgt, zoals de grote Hollywood-sterren van de jaren 60. Een kapsel dat ook zeer geschikt is voor dun haar met nogal bescheiden volumes.

Lana Del Rey – ambassadeur van het retro kapsel van de jaren 60

lana del rey met kapsel uit de jaren 60 met volume bovenop, rechte rode haarkleur

Het vierkant in stompe of warrige uitvoering

Het plein is een echte klassieker geworden die zijn plaats als leider niet wil opgeven. Ja, ook dit jaar zullen we de bob in al zijn mooie variaties blijven zien. De stompe versie wordt echter verondersteld in 2021 in de schijnwerpers te staan. Dit type bob is zeer schoon en gestructureerd en is vrij kort en reikt tot net onder de oren. We geven de voorkeur aan glad, maar we zullen niet aarzelen om de strikte stijl te verlaten ten gunste van een paar krullen in strandgolfstijl. Een mooie aanvulling op de bekende bohemian chic look waar iedereen gek op is en die ook deze zomer weer helemaal terug zal zijn..

Het plein van Dua Lipa dat een trend heeft getekend voor 2021

Strikte en rechte korte bob op donkerbruin haar, glamourmake-up, gouden jurk, trendy 2019 vrouwenkapselidee

Rommelig knotje en hoge paardenstaart

Het knotje zal ook opnieuw worden bekeken, maar in tegenstelling tot de bob, zal het direct het pad van de warrige volgen. Vergeet de te strikte traditionele versies ervan ten gunste van een casual chique knot, bedrieglijk verwaarloosd en meestal bovenop het hoofd gedragen. Wat de paardenstaart betreft, zou je verwachten dat deze gelijkmatig vrij hoog wordt gedragen – een perfecte oplossing voor drukke dagen en geschikt voor alle haartexturen, terwijl de gelaatstrekken worden geaccentueerd..

De volumineuze hoge paardenstaart – een look die opvalt

ariana grande met een hoge paardenstaart en teruggetrokken haar idee van lichtbruine highlights op donkerbruin haar

Haar met accessoires

Dit jaar vallen we voor de chique en schokkende accessoires, XXL-versie die geen zeer verfijnd kapsel vereisen om opgemerkt te worden. Van verse bloemen tot retro haarspeldjes, bling bling haarspeldjes, fluwelen linten en allerlei accessoires die een eenvoudig kapsel opfleuren. Dus, naast hun praktische rol, is er dit puur decoratieve aspect dat een grote vlucht neemt.

Het haaraccessoire om de interesse in je steil haar te herstellen

de beste kapsels voor 2019, idee welk haaraccessoire je moet kiezen, een eenvoudige haarspeld op steil haar