Къща

Мебелите от сурово дърво, тенденцията и естественият стил са налице!

The мебели от сурово дърво – всяко парче е уникално и изпълнено с автентичен чар – тези мебели са допълнително надарени с високо качество. The мебели от сурово дърво може да е подходящ за всички стаи на къщата. Можете да намерите мебели от масивен дъб, масивен бор, масивен тик. Сред моделите мебели ще откриете великолепни мебели за хола, трапезарията, кухнята, спалнята, банята, офиса, входа или градината. Добавихме и произведения на дизайнери с истинска художествена стойност.

Мебелите от сурово дърво са практични и естетични – пейка от сурова дървесина

мебели-сурови-дърво-пейка

Мебелите от сурово дърво все още са функционални, например това впечатляващо бюро

сурово дърво-мебели-офис

Изключителна масичка за кафе от дизайнера John Houshmand

масичка за кафе от сурова дървесина от John-Houshmand

Мебелите от сурово дърво вървят много добре в съвременната спалня

сурово дърво-мебели-легло и табла

Изваян стол от художник и дизайнер Александър Нол

мебели от необработена дървесина-стол-от-художник-и-дизайнер-alexandre-noll

Изключителен диван от сурова дървесина

мебел-суров дървен диван

Мечтаният стол на Карл Хансен

стол от сурова дървесина-карл-хансен

Интериорна идея за спалня от сурово дърво

 мебели от сурово дърво-спалня

Рокерът tête-à-tête

мебели-сурово-дърво-тете-ате-рокер

мебели-дърво-суров-сандък мебели-сурови-дърво-desigm-скандинавски мебели-сурова дървена лампа сурова дървесина-мебели-легло-спалня  мейър-кладенци-сурови-дървени мебели мебели от сурово дърво-селски-хол масичка за хранене мебели от сурово дърво Маса за хранене от сурово дърво-мебели-хъдсън мебели-сурови-дървени маси-с клони  мебели-сурово дърво-масичка за кафе от-John-Houshmand-glass мебели-сурова дървесина-масичка за кафе сурово дърво-мебели-масичка за кафе-изгоряло дърво масивна масичка за маси от масивно дърво мебели-сурово дърво-масичка за кафе-кръстосана основа мебели-сурово дърво-масичка за кафе-модерна база мебели-сурово дърво-масичка за кафе-Rotsen мебели-сурови-дърво-масичка за масичка за кафе мебели-сурова дървесина-съвременна маса мебели-сурова дървесина-маса и табуретки маса от сурово дърво-мебели-хъдсън мебели-сурово-дърво-пецо-манканте-маса

Надяваме се нашите предложения да ви харесат мебели от сурово дърво и че сте намерили вдъхновяващи идеи за вашия интериор.