levensstijl

Detox thee om de “WOW” versie van jezelf te worden!

Dag 1: Ik heb er genoeg van, morgen ga ik sporten en diëten! Dag 2:… Oh, luiheid! De gedachte alleen al om mijn bed te verlaten, vermoeit me! Dag 3: Wat als ik, net als Asterix, wat toverdrank zou kunnen drinken. En ik wil niet eens begiftigd worden met bovenmenselijke krachten, nee!… Ik wil alleen maar een paar kilo afvallen! Ben je hiermee bekend? De vicieuze cirkel van gebrek aan motivatie wordt vooral verbreed aan het begin van fysieke transformatie. En toch, ja, er is inderdaad een drankje met behoorlijk wonderbaarlijke voordelen om je lichaam te helpen opnieuw op te starten in volledige gezondheid, welzijn en motivatie. Focus op de meerdere deugden van detox thee – je eerste bondgenoot met een droomfiguur!

Thee – van traditie tot detox 

drink thee detox infusie thee waardoor je afvalt welke je moet kiezen

Wat is detox-thee en hoe werkt het? ?

Maar denk niet dat niemand je begrijpt! Het veranderen van gewoonten en mores is een onderneming waarvan de moeilijkheid niet mag worden onderschat! Als het echter gaat om het creëren van een nieuwe eet-en-beweegroutine, is er nog een andere belangrijke factor die meespeelt, waaronder hoe goed je lichaam in eerste instantie is. Alcohol, tabak, verzadigde vetten, kleurstoffen, conserveermiddelen, pesticiden, zware metalen, het zijn slechts enkele van de externe agressies waarmee ons lichaam dagelijks wordt geconfronteerd. En als je op je lichaam vertrouwt om ze weg te spoelen, denk dan nog eens goed na! Degene die het afval verzamelt, is ook degene die het afval buiten moet zetten. De zojuist genoemde schadelijke stoffen veranderen in gifstoffen die in het lichaam worden opgeslagen. Na verloop van tijd zou hun overmaat slechte gevolgen hebben voor onze gezondheid en algemeen welzijn. Vandaar het belang van de detoxkuur – een natuurlijke manier om gifstoffen te verwijderen.

Detoxkuur – vul antioxidanten aan !

detox met fruit- en plantaardig voedsel dat rijk is aan antioxidanten, zuiveringsmethode voor het organisme

Wat zijn de tekenen dat je lichaam sterft aan een detoxkuur? ?

De behoefte aan een detox wordt meer gevoeld tijdens de na-vakantie, dus aan het einde van een periode waarin je iets te veel hebt gegeten en wat minder hebt bewogen. Het kan echter ook in andere gevallen en omstandigheden voorkomen. Het wordt dus essentieel om de veelbetekenende tekens te herkennen. Heeft u bijvoorbeeld wel eens last van…

 • Doffe, vochtarme en doffe huid
 • Gebrek aan energie, algemene vermoeidheid
 • Concentratieproblemen, hoofdpijn
 • Opgeblazen maag en waterretentie
 • Spijsverteringsproblemen (obstipatie)
 • Moeite met inslapen en andere slaapstoornissen
 • Onverwachte gewichtstoename
 • Slecht humeur of zelfs depressie

Alle bovengenoemde aandoeningen zijn een goede indicatie dat uw lichaam mogelijk een tekort aan anti-oxidanten heeft. Aarzel dus niet om je lichaam te “reinigen”, zelfs niet een paar keer per jaar. Sterker nog, als je de detox combineert met een dieet en sportactiviteiten, zou het resultaat alleen maar gemaximaliseerd zijn..

Een drainerende thee die meerdere voordelen heeft

detox infusie detox thee om af te vallen wat zijn de voordelen voor het organisme?

Waarom kiezen voor WOW-thee en wat zijn de voordelen voor het lichaam ?

Een van de beste manieren om je lichaam op natuurlijke wijze te ontgiften, zijn kruidenthee. En aangezien het best moeilijk kan zijn om jezelf te herkennen in een bloeiende detox-markt, presenteren we je een van onze favoriete merken – detox thee WAUW. De keuze van de redacteur vanwege hun superieure kwaliteit, zijn de producten van het merk afkomstig uit de natuur, vegetarisch, vrij van kleurstoffen en synthetische geurstoffen. En wat nog meer? Laten we hun “WOW”-eigenschappen eens bekijken.

 • Eliminatie van gifstoffen die verantwoordelijk zijn voor een gezwollen buik en waterretentie
 • Verjonging van de huid die haar natuurlijke uitstraling en glans terugkrijgt
 • Versnelling van de stofwisseling en gegarandeerd vetverbrandend effect
 • Gemak om het proces van afvallen te starten en de eetlust te verminderen
 • Verhoogd energieniveau en welzijn – herstelde vitaliteit
 • Verfijning van het silhouet en een even goed getekende glimlach op je gezicht

Zonder twijfel: “Een glimlach is de mooiste make-up die een vrouw kan dragen” (Marilyn Monroe). Maar het is nog steeds het voorrecht van vrouwen die zich goed voelen over zichzelf. Ontgift jezelf om in de “WOW”-modus te gaan.

Detox-thee om een ​​”WOW”-meisje te worden

gewichtsverlies thee-idee detox wow-thee en de voordelen ervan aftappende thee versnelde stofwisseling