levensstijl

Top 5 magische plekken om toe te voegen aan je bucketlist van reizen naar Canada

We hebben allemaal de afgelopen maanden doorgebracht in de onzekerheid en onmogelijkheid om onze planeet zoals voorheen te ontdekken. Toch lijkt er voor de meesten van ons geen einde te komen aan de reisluiheid. Integendeel, hoe de passie voor avonturen een drijvende kracht in ons leven blijkt te zijn. Een frisse adem van onuitputtelijke inspiratie die ons helpt moeilijke tijden te overwinnen. En dat, in de hoop dat we ooit onze avonturen weer kunnen hervatten…. Het is inderdaad precies op dit punt dat we u vandaag dichterbij willen brengen. In het volgende artikel nodigt onze redactie u daarom uit om de zorgen even te pauzeren en de beste plekken in Canada te bezoeken. Genoeg om een ​​aantal ongelooflijke plaatsen aan je bucketlist voor reizen toe te voegen !

Wat zijn de twee voorwaarden voor een succesvolle reis? ?

Om u voor te bereiden op een onvergetelijk verblijf in het buitenland, zijn er in het algemeen twee essentiële voorwaarden waaraan u moet voldoen. De eerste is om te zorgen voor alle documenten die nodig zijn om uw reis te voltooien. In ons geval betekent dit vooral om te leren over de formaliteiten om naar Canada te gaan. Als je klaar bent, kun je enthousiast beginnen aan een studie van de meest spectaculaire en iconische plekken om absoluut te zien. Daarom delen we onze top 5 van de meest magische plekken in Canada met je. !

Maak je bucket-reislijst zodat je de must-see plekken op de gekozen bestemming niet mist

bucketlist reizen naar canada toeristische bestemmingen bezoek canada formaliteit

# Niagara watervallen

Het is niet verwonderlijk dat de belangrijkste bestemming de Niagara-watervallen zijn. Majestueus en krachtig, de drie watermassa’s in de provincie Ontario bieden adembenemende en adembenemende uitzichten, zowel overdag als ‘s nachts. Ben je een liefhebber van licht? Mis dus niet om te profiteren van een wandeling in Queen Victoria Park om deze magische hoek te bewonderen die tijdens de nachtelijke shows in bijna alle kleuren baadt..

Bewonder overdag of ‘s avonds de pracht van de Niagara-watervallen

bestemming niagara watervallen provincie ontario promenade park

# De CN-toren

Een embleem van de Canadese industrie en de stad Toronto, de National Tower of Canada is nog steeds een populaire toeristische attractie. Oorspronkelijk gebouwd als het hoogste vrijstaande bouwwerk ter wereld, werd het later in hoogte overtroffen door de Burj Khalifa en de Canton Tower. De plek blijft echter steeds meer bezoekers trekken en fascineren. Hier kun je op transparante grond wandelen, uitwaaien op het observatieplatform of zelfs een korte pauze nemen in het restaurant..

Beklim een ​​van de hoogste vrijstaande constructies ter wereld

Canadese industriestad toronto nationale tour door canada

# De Capilano hangbrug

Houd je van avontuur en wandelen in het groen? Dan is de Capilano Suspension Bridge een geweldig idee om de schoonheid van de regio British Columbia te ontdekken. Het is in feite een hangbrug die meer dan 70 meter boven de Capilano-rivier uitsteekt en ongeveer 140 meter lang is. Deze natuurlijke schat doorkruist het hart van een bos en verrukt zijn bezoekers met een adembenemende ervaring.

Maak een wandeling over de Capilano-brug, door het hart van een bos

avonturen groene wandelingen capilano hangbrug brits colombia regio rivier

# Banff Nationaal Park

Nog een ander natuurwonder, verscholen in de Rocky Mountains, dat het oudste park van het land blijkt te zijn. De pracht van de imposante landschappen – meren, kloven, gletsjers en bossen, en de rijkdom aan dieren in het wild brengen ons naar een revitaliserende en onvergetelijke vakantie. Daarnaast biedt het land ook leuke activiteiten zoals sneeuwschoenwandelen of peddelen op het meer..

Verken de majestueuze natuur in Banff National Park

rotsgebergte banff nationaal park landschappen meren bossen wandelen sneeuwschoenwandelen

# De stad Churchill – de ijsbeerhoofdstad van de wereld

Om ons virtuele avontuur te beëindigen, kozen we voor het kleine stadje Churchill. De laatste staat bekend als de favoriete bestemming voor een bevroren safari. De regio, genesteld in de provincie Manitoba, is de thuisbasis van uitzonderlijke diersoorten – beluga-walvissen, ijsberen, poolvossen, kariboes en anderen. In de winter kunt u ook genieten van de prachtige shows van het noorderlicht.

Kies voor een arctische safari en observeer de bijzondere diersoorten

stad Churchill ijs safari provincie Manitoba regio beluga walvissen ijsberen poolvos emmer canada reislijst