levensstijl

Volkswagen – vooral een teken van kwaliteit!

Tegenwoordig zijn we geïnspireerd door auto’s. En meer bepaald door een echte legende – Volkswagen.

Een beetje geschiedenis.

Het verhaal begint in de herfst van 1933, in een van de kamers van Hotel “Kayzerhof” in Berlijn. De gesprekspartners zijn drie – Adolf Hitler, Jacob Werlin, Ferdinand Porsche. Het onderwerp van de bijeenkomst – een speciale wens van Hitler. Hij eist van zijn mensen de creatie van een sterke, veilige auto die niet meer dan 1.000 Reichsmark zal kosten. Bovendien moet de auto worden geproduceerd in een nieuwe fabriek, die het “nieuwe Duitsland” vertegenwoordigt. Een jaar na de bouw gaat Duitsland ten strijde en Volkswagen gaat voor het leger werken. Het project “volkswagen” is bevroren.

Enige tijd later is geboren Volkswagen Kever – de eerste “volkswagen”, ook bekend als Volkswagen type 1. Hij werd ontworpen door Ferdinand Porsche en werd al snel de bestverkochte auto ter wereld, waarmee hij het wereldrecord van de Ford T overtrof.

Volkswagen Kever type 1:

volkswagen-kever-type-1-geschiedenis-volkswagen

Vandaag :

Zelfs bijna een jaar na het Volkswagen-schandaal in september 2015 blijft het thema populair in alle media. Het kwam als liefde op het eerste gezicht toen de Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) het Duitse consortium ervan beschuldigde dat zijn EA 189-autodieselmotoren niet aan de Amerikaanse normen voldoen. Het bedrijf erkende het probleem officieel en ondernam direct actie. Volkswagen besteedde ruim 6,5 miljard euro om de schade te dekken, waarbij de auto’s teruggeroepen werden om op peil te worden gebracht. Dit schandaal heeft de prijs van VW-voertuigen echt verlaagd. Dus als u een goede investering wilt doen, is dit het moment om uw auto op te zoeken piecesauto24.lu.

De legendarische Golf en zijn uitstekende wegligging:

volkswagen-golf-de-laatste-vw-auto's-gebruikte-vw-aankoop

Over auto’s gesproken, de nieuwe Beetle Cabriolet verdient ongetwijfeld speciale aandacht. Dankzij de ruime vierzits carrosserie biedt hij zowel voor als achter veel hoofdruimte. Dus lange afstanden reizen wordt een heel mogelijke missie met deze schattige “Kever”. Dat was een groot probleem met oudere modellen in het assortiment. Gebouwd op de technische basis van Golf 6, de nieuwe cabriolet van Volkswagen biedt veilig dynamisch gedrag dankzij een responsief en nauwkeurig chassis. Waarschijnlijk de beste keuze op dit moment, als het gaat om een ​​stadsauto.

De nieuwe Beetle Cabriolet ontworpen voor uw comfort:

vw-models-2016-de-nieuwe-kever-van-volkswagen-2016

Lange afstanden reizen wordt een plezier:

vw-models-2016-de-nieuwe-volkswagen-kever-2016-in-zandgeel