levensstijl

Welk kattenras te kiezen – top 5 appartementkatten

Heb je eindelijk besloten om je appartement te delen met een beetje furball? En wist je dat er rassen zijn die zich beter aanpassen aan deze leefomstandigheden dan andere? Om u te helpen bij het kiezen van de perfecte metgezel, vindt u hieronder een antwoord op de vraag welk kattenras u moet kiezen. Ze wordt geleverd met een ultra schattige en nuttige beoordeling, inclusief onze top 10 appartementkatten.

Welk kattenras kiezen? Het belang van zorg

Maar een belangrijk ding is om erop te wijzen voordat we beginnen! Het gaat natuurlijk niet om discriminatie, elk dier heeft zijn eigen karakter. En dan is er ook nog de benadering van de eigenaar die de ontwikkeling van de kat voorop stelt. Verschillende onderzoeken naar het gedrag en de gewoonten van onze kattenvrienden hebben echter aangetoond dat bepaalde rassen niets tegen een zittend leven hebben. Behalve, uw inspanningen moeten worden verdubbeld. Hygiëne, voeding, spelletjes en divers vermaak, een huiskat moet goed verzorgd en gestimuleerd worden. Dus, voordat u het nieuwe lid van uw gezin verwelkomt, overweeg dan om ruimte voor hen te maken en gunstige leefomstandigheden te creëren. Zoek in de Animalis.com speciaalzaak naar: alles over katten en vinden wat nodig is voor hun welzijn. Van voer, tot borstel, tot afwerking met krabpalen en krabpalen.

De beste kat en de verwende kat

keuze van ras van appartement kat dier idee voor kleine ruimtes housing.jfif

Perzisch – de harige luie

Hier is een eerste kattenras met een rustig en zachtaardig karakter. En misschien zelfs een beetje te kalm om de waarheid te vertellen! Zo harig als lui, het is alsof Perzisch is ontworpen om te dutten. Meestal vind je hem daarom liggend op de bank, zijn ogen dicht of dromerige blik. Het is niet de nieuwsgierige kattenspreuk die overal heen springt en klimt. Tegelijkertijd is dit ras erg sociaal en slurpt het gezelschap weg. Zorg ervoor dat je kattenspeeltjes binnen handbereik hebt als je niet thuis bent.

De Perzische – luie furball

hoe u het ras van uw kat kiest voorbeeld van een Perzisch appartement cat.jfif

De Ragdoll – de beste metgezel

Als het jouw idee is om een ​​echte viervoeter te vinden, dan is de Ragdoll jouw favoriete ras. Een dier dat van knuffelen houdt, onderscheidt zich door zijn vriendelijke, rustige en aanhankelijke karakter. Bovendien maken zijn geduld en niet-agressiviteit het bijzonder geschikt voor kinderen. Ook hier is de Ragdoll echter geen fan van eenzaamheid vanwege de diepe band die hij schept met zijn eigenaar. Laat het achter met een paar speeltjes of beter nog, in het gezelschap van een ander dier.

Ragdoll – een mooi, zeer aandoenlijk dier

kies je rasechte kat grijze en witte ragdoll kat idee voorbeeld huisdier

Russian Blue – een discrete vriend

Als je terughoudend bent over de aanhankelijke liefde van Ragdoll, kies dan voor de pure elegantie en koninklijke majesteit van Russian Blue. Deze houdt van rust en in tegenstelling tot de eerste twee rassen, zou hij uw afwezigheid niet aanstootgevend vinden. Zijn koesterende gewoonte en vrij korte vacht maken hem zeer gewaardeerd als huisdier. Helemaal inactief is hij echter niet. Zorg ervoor dat je geniet van de schattigheid van de speelmomenten.

Russische elegantie

Russisch blauw kattenidee om een ​​grijze dierenraskat met groene ogen te kiezen.jfif

De Maine Coon – de vriendelijke reus

Gezien zijn gigantische omvang en engelachtig karakter, is het geen verrassing dat hij een “zachte reus” wordt genoemd. En in tegenstelling tot wat je misschien denkt, nee, deze kat heeft niet al te veel ruimte nodig om zich op zijn gemak te voelen. Redelijk volgzaam zonder lusteloos te zijn voor dat alles, de Maine Coon verdeelt zijn tijd tussen dutjes en spelletjes. Hij zou niet al te veel aandacht nodig hebben, terwijl hij zich onderscheidde door een zeer sociaal en warm karakter..

De Maine Coon – het gigantische pluche

voorbeeld welk kattenras je moet kiezen belangrijkste witte wasbeer huisdier geant.jfif

Het heilige van Birma – volgzaam maar behoorlijk actief

De vriendelijke en vredige natuur is het grootste voordeel. Zonder overdreven aanhankelijk te zijn, is dit ras zowel aanhankelijk als onafhankelijk. Het Heilige van Birma kon echter soms grillig en veeleisend zijn. Hij is nog steeds de grote speler op onze lijst van de beste appartementkatten. Je zult je dus nooit vervelen in zijn gezelschap. Tot slot, geen paniek, hij zou niet veel ruimte nodig hebben om vrij te spelen. Verwacht gewoon dat zijn natuurlijke nieuwsgierigheid hem ertoe brengt om elke hoek van je huis te verkennen..

Het heilige Birma – ultra schattig en erg nieuwsgierig

welk ras van heilige kat uit Birma elegante grijze en witte schattige kitten photo.jfif