Materialer

Original imitasjon eller imitasjon i tapetdesign

Du vil neppe overraske noen med klassisk tapet med et geometrisk eller blomstermønster. For eksempel er bare murvegger originale, stilige og relevante. Dette gjelder også vegger som er trimmet med tre, gips og til og med gammelt avisutklipp. Imidlertid kan ikke alle gjøre drømmen om tre- eller murvegger til virkelighet. I dette tilfellet anbefaler fagfolk å bruke etterligninger.

Denne trenden har blitt utbredt innen tapetdesign. Det lar deg ikke bare gi rommet et uvanlig, attraktivt utseende, men også ganske gunstig fra et økonomisk synspunkt. Det er mye enklere og billigere å lime over veggene med imitert tapet enn å gjøre reparasjoner av naturlige materialer. Det er flere typer etterligninger i tapetdesign..

«Murverk»

Det har med rette en ledende posisjon blant etterligning av bakgrunnsbilder. Etter å ha dukket opp for flere tiår siden, tapet «under en murstein» er fortsatt veldig populære blant forbrukerne på grunn av mangfoldet av former og farger.

naturligheten i interiøret med tapet

«Gips»

Det ser ut til at materialet som for det meste brukes til å dekorere det ytre bildet av lokalene, ikke vil se inn. Imidlertid viser praksis at gips tapet ser ganske attraktivt ut, og lykkes med å maskere overdreven kulde i kildematerialet..

tapet

etterligning tapet

Under treet

Den siste bommen i bruken av naturlige materialer i interiørdekorasjon er et tveegget sverd. Og treet er intet unntak. På den ene siden er tregulv fasjonable og stilige, men på den andre siden er det en betydelig investering av tid og, viktigst, økonomi. I denne situasjonen kan valget av tapet som imiterer tregulv betraktes som et ideelt alternativ. Basert på personlig ønske, kan du velge hvilken som helst type tapet du liker, enten det er en imitasjon av et råbrett, en klassiker «fôr» eller eksotiske treslag.

tapet

Bakgrunn under et tre

Stoff- og skinnlook

Moderne teknologier som brukes ved fremstilling av tekstil tapeter gjør det mulig å kjenne stoffets naturlighet med nær kontakt. Det er på grunn av sin realisme at denne typen tapeter nyter velfortjent oppmerksomhet fra kjøpere, selv til tross for ganske stor sannsynlighet for forurensning..

unik eleganse på badet

Når det gjelder det skinnlignende tapetet, forårsaker denne typen imitasjon uunngåelig beundring. Tenk deg vegger dekket i huden til en krokodille, pyton eller et annet eksotisk dyr. Blikket stopper ufrivillig ved hvert utstående element, selve hånden strekker seg ut for å kjenne det unike og originaliteten til dette belegget. Denne typen tapeter vil gi rommet ikke bare raffinement og sjarm, men også bringe raffinert farge og fyrverkeri av uvanlige opplevelser inn i hverdagen. I forbindelse med møbler som er riktig designet for denne typen tapeter, stil «under huden» vil være spesielt populær i det mannlige interiøret og vekke de opprinnelige instinkter.

tapet

 «Håndlaget»

Imitasjon av håndlaget tapet ser veldig merkelig ut. Bokark limt på veggene, kunstskisser, tegninger, mønstre vil bringe et spesielt preg av kreativ originalitet til interiøret.

intelligens og kreativitet i interiøret

Noen produsenter tilbyr etterligning av et bokbibliotek. Ved å plassere den riktig kan du lage et ganske realistisk bilde på veggen. Det fine med denne ideen er at det er usannsynlig at det vil ordne seg med å klistre ekte papirrester. Man trenger bare å forestille seg hvor mye krefter det tar og bruke verdifulle materialer! Og håndlaget tapet er bare noen få ruller, et minimum av arbeidskraft, og etter et par dager kan du nyte den utsøkte transformasjonen av rommet.

etterligning av et bokbibliotek på tapet

det kreative mysteriet i interiøret

  Imitasjon av en betongvegg

Ved første øyekast kan det virke som etterligning av en betongvegg er en for radikal løsning. Men man må bare se hvordan originale og stilige moderne møbler og materialer som plast, metall, glass eller skinn ser ut mot bakgrunnen av grov, brutal tapet som etterligner betong. Deres positive egenskaper er enda mer merkbar, fordi en slik tilknytning skaper en upåklagelig kontrast. Men husk at betongsimuleringer oftest innebærer bruk av ganske mørke nyanser, så de bør brukes i veldig lyse eller godt opplyste rom..

original løsning for vegger

original begrensning av interiøret sammen med tapet

«Dyr» skrive ut på tapet

Designere kaller også slike bakgrunnsbilder «vill». Faktisk er tapet fra dyr en annen trend som fortsetter den naturlige tematrenden. I dag er det mest relevante tapeter med etterligning av skinnene til en tiger, leopard, sjiraff, sebra, fuglefjær. I tillegg kombinerer noen samlinger dyredesign med striper eller blomster samtidig..

glamorøst interiør med dyreprint