Møbler

Gangmøbler: de beste arrangementsideene på bildet

Inngangspartiet ser ut til å være et av de minste, men ikke mindre viktige rommene i hvert hus. Gangen er husets ansikt, den hilser gjestene og skaper det første inntrykket. Det er derfor det er veldig viktig å ta hensyn til arrangementet av dette rommet. Ofte kutter designere plassen i dette rommet til fordel for kjøkkenet eller stuen, noe som er en stor feil, fordi gangen i dette tilfellet forblir smal og liten.

Farge palett

Fargepaletten inntar den viktigste posisjonen innen interiørdesign, setter den generelle stemningen og påvirker oppfatningen av rommet. Hovedbetydningen av farger er oppnådd på gangen på grunn av at dette rommet har et lite område, et spesifikt oppsett og fravær av naturlige lyskilder. Det er viktig å passe på den riktige fargekombinasjonen i interiøret for å fylle den med hyggelige kontraster og kombinasjoner. For å understreke fordelene og skjule rommets feil, anbefaler vi deg å studere spørsmålet om fargeløsninger i interiøret..

Husk størrelsen på gangen! I små rom, unngå mørke farger og horisontale striper, bruk myke og lyse nyanser. Fargepaletten i dette rommet skal harmonisk passe inn i husets generelle stil. Og det er også bedre å forlate de kalde nyanser av hvite, oliven og blå farger, siden flekker og smuss er synlige på slike overflater, og gangen er tross alt utsatt for mekanisk belastning..

Fargen på dører og møbler må matche!

En myk kontrast er tillatt: bruk bleket eik og melkeik eller italiensk valnøtt og valnøtt, det er bare en betingelse – fargene bør ikke variere med mer enn to toner.

Møbler for en smal og liten gang

Det er flere møbler som skal være tilstede i hver gang. Dette er et stort vekstspeil, flere åpne kleshengere, et sted for sko og komfortable, myke sitteplasser. Resten av elementene, for eksempel garderobe, skuffer og hyller, er også like viktige, men om nødvendig kan du klare deg uten dem. Vi anbefaler deg å ikke laste en allerede liten plass med mange møbler..

Installer innebygde garderober med skyvedører, små skostativ og smale speil. For å visuelt utvide plassen, bruk lyse farger i møbler og veggbekledning, og gjør også alt for å sikre at rommet er så opplyst som mulig (i tillegg til hovedlyskilden kan du også bruke mindre: sconces og spotlights, og skaper en rekke scenarier belysning).

Åpne skostativ

Skostativet fungerer som en vanlig tørketrommel med åpne perforerte eller gitterhyller på et stativ som har plass til flere rader. I Russland kalles slike stativer galoscher. Fordelene er lave kostnader (på grunn av enkel design og billige materialer), holdbarhet, kompakthet (skostativets kompakte størrelse gjør det enkelt å plassere det under en kleshenger eller andre steder) og brukervennlighet (på grunn av fravær av dører og muligheten for å plassere sko av hvilken som helst høyde på de øvre hyllene.). Imidlertid er det også ulemper med dette designet: skoene på dem blir raskt støvete og det er ikke alltid nok plass til et stort antall par sko. Åpne skostativ kan være laget av tre, plast eller smidd for å passe sømløst inn i enhver innredning.

Skostativ-slank

Slike skostativ kjennetegnes ved sin kompakthet og «harmoni». På grunn av størrelsen passer den komfortabelt i gangen av alle størrelser og har plass til et tilstrekkelig antall sko. Skoene i dem er plassert vertikalt, i spesielle lommer på innsiden av dørene, og når de åpnes, overføres de til en skråstilling. Høye sko eller støvler vil imidlertid ikke passe inn i slanke skostativ, som er den største ulempen..

Garderobe i gangen

En glidende garderobe er en av de vanligste og stiligste løsningene for oppbevaring av yttertøy i gangen. En skyvedører med speildører lar deg raskt vurdere utseendet ditt før du forlater huset, og praktiske skyvedører gir deg rask tilgang til klær og sko. Den vil passe godt inn i hvilken som helst, selv den minste gangen, hvis du bygger den inn i en nisje i veggen. Skyvedører er laget på bestilling, og derfor bør du på forhånd bestemme antall hyller og esker for oppbevaring av ting. Til tross for den ganske store kostnaden, ser denne designen attraktiv ut og er pålitelig og attraktiv..

Kleshenger

Kleshengere kan enten stå alene eller festes til veggen. Begge er ganske kompakte, men vegghengeren tar mindre plass og lar deg plassere en skostativ eller sittegruppe under. Imidlertid har individuelle kleshengere sine ulemper: de kan ikke være et permanent sted for oppbevaring av yttertøy, og noen klesplagg kan ikke henges på dem, for eksempel pelsfrakker eller strøk laget av krøllet stoff, og stående kleshengere er ganske ustabile..

Gangmøbler i moderne stil

For en gang i en moderne stil vil installasjonen av skapmøbler være en utmerket løsning. Installer skyvedører med speildører og belysning, og du kan også gjøre den kantet. Når det gjelder fargepalett, ser nøytrale nyanser bra ut i moderne tid. Bruk hvit, svart, beige, melkeaktig og elfenben som hovedfarger.

Og for å gi belysningen et mer interessant utseende, gjør du lyse aksenter på individuelle detaljer, for eksempel greener, blues, lilla og mange andre lyse farger. Kast rotete rom til fordel for et stilig og minimalistisk interiør. Ikke glem innredningen. Det er vanligvis ikke mye av det på gangen, men du kan dekorere veggene med malerier, originale klokker og lamper, samt sette vakre figurer.

Riktig valg og kompetent plassering av møbelsett vil bidra til å gjøre gangen koselig, vakker og funksjonell, og vil også skape et godt førsteinntrykk, samt riktig stemning umiddelbart når du kommer inn i huset..