Møbler

Henger i gangen: varianter og funksjoner av valg

Inngangspartiet anses med rette som et viktig rom, siden det er fra det at bekjentskapet med hjemmet ditt begynner. Det er ingen spesielle krav til designet, men ifølge designerne skal det være så behagelig som mulig for alle familiemedlemmer. Avhengig av størrelsen, bør det være et sted å sette seg ned, samt et lite rom for forskjellige småting i form av nøkler, håndvesker og andre ting. Ikke glem hengeren, fordi den utfører ikke bare en praktisk, men også en dekorativ rolle. Derfor må valget hennes nærmer seg litt mer ansvarlig..

Vegghengere i gangen

Den mest populære stueløsningen er vegghengere. De er individuelle kroker som kan plasseres i hvilken som helst rekkefølge. De ser også ofte ut som paneler med kroker som må festes til veggen. Det antas at det andre alternativet er mer praktisk, siden det beskytter veggen mot all slags skitt og blir våt av våte klær..

Generelt er slike alternativer ganske kompakte og gir deg samtidig plass til en stor mengde yttertøy. I tillegg er vegghengere ofte rimelige, noe som er en betydelig fordel for mange familier. Ifølge designerne er dette alternativet best egnet for en liten stue. Noen modeller kan imidlertid i tillegg inneholde detaljer som:

  • skoskap;
  • speil;
  • bankett;
  • hyller for paraplyer;
  • hengerstenger.

Slike strukturer ser attraktive ut, men samtidig er de mer generelle. Det vil si at de er utelukkende egnet for romslige rom..

Lakoniske gulvoppheng i gangen

Denne typen er et stativ med kroker som er plassert i forskjellige høyder. Men dette er langt fra det eneste alternativet, siden produsenter alltid tilbyr interessante moderne løsninger. Uansett krever de ikke installasjon og er mobile. Det vil si at når du beveger deg, kan du alltid sette den sammen og installere den på nytt. I tillegg lar gulvopphenget beholde det attraktive utseendet til lange yttertøy. Dette er en betydelig fordel, som ikke er karakteristisk for alle design..

Utvilsomt har også gulvhengere sine ulemper. Siden ting må ordnes i en sirkel, ser strukturen ofte unødvendig tungvint ut. Av samme grunn kan tilgang til ting bli vanskelig. Derfor, i tilfelle det ofte er gjester i huset ditt, er det bedre å kjøpe et annet alternativ. I tillegg, hvis ting er ujevnt fordelt, kan det velte. Mange glemmer denne nyansen, men samtidig gjør den den upraktisk i hverdagen..

Forresten, noen gulvhengere har ekstra deler i form av en hylle for poser, kurver for paraplyer og til og med skap for en liten mengde sko. Slike alternativer anses som mer funksjonelle, men å flytte dem fra sted til sted vil allerede være mer problematisk..

Originale takhenger

Det er ganske sjelden å se en takhenger i gangen. For det meste er det ikke valgt på grunn av vanskeligheter med installasjon, så vel som i nærvær av nedhengte eller strekkbare tak. Men selv med dette i tankene ser et slikt design stilig, friskt ut og er en slags dekorasjon av rommet..

En takhenger er en eller flere planker som er festet til taket så sikkert som mulig. Takket være dette tar det praktisk talt ikke plass og er en ideell løsning for en liten gang. Kleshengere brukes til å plassere ting. På grunn av dette beholder klærne alltid et attraktivt utseende og roter ikke i rommet. Men før du velger et slikt alternativ for deg selv, vær oppmerksom på manglene. Takhengeren inneholder en liten mengde gjenstander og er utelukkende beregnet på yttertøy. Det vil si at for å lagre sko, vesker, paraplyer og andre småting må du utstyre et eget sted.

Mobile kleshengere i gangen

På små mellomrom brukes mobile kleshengere i økende grad. Saken er at dette er en enkel design som raskt kan monteres og demonteres. Det vil si at den brukes til å ta imot gjester hvis det ikke er for mye plass i skapet. I noen tilfeller er dette alternativet også installert under dårlig vær. Enig, du bør ikke plassere vått yttertøy i skapet. Derfor er den mobile hengeren ideell for tørking. En slik design har en lav pris, og kjøpet er alltid berettiget..

Henger i gangen: grunnleggende valgregler

Før du søker etter den perfekte hengeren, anbefaler vi at du studerer de grunnleggende reglene for valg. Vær først og fremst oppmerksom på designparametrene. Generelt antas det at høyden skal tilsvare høyden på familiemedlemmene. I dette tilfellet kan alle bruke det. Når det gjelder resten av parameterne, bør de være passende for størrelsen på gangen. Vær også oppmerksom på antall kroker. I henhold til reglene må det være minst tre stykker per familiemedlem. Dette er det mest optimale beløpet for hverdagen..

Hver for seg er det verdt å merke seg materialet for fremstilling av denne strukturen. Det mest holdbare, selvfølgelig, er metall. Det kan se helt annerledes ut, slik at du enkelt kan velge riktig alternativ for hvert interiør. Men husk at slike kleshengere alltid har en imponerende vekt. Treprodukter er ikke mindre relevante. De er holdbare, holdbare og trygge for alle familiemedlemmer. Plasthengere har mange variasjoner i farge og form. Imidlertid har populariteten minket i det siste ettersom familier i økende grad velger bærekraftige materialer..

Fargeskjemaet til hengeren kan være hvilken som helst. Det er ingen spesielle begrensninger, men objekter med en nøytral nyanse ser best ut i interiøret..

Stueinnredning blir ofte oversett. Men interiørdesignere blir stadig mer minnet om viktigheten av funksjonelle møbler. Faktisk, i et lite rom, bør alt gjøres så komfortabelt som mulig..