Meubilair

Verfraai uw interieur met een aanpasbaar en modulair meubelstuk

Om een ​​moderne ruimte te creëren, volstaat het vaak om de nieuwste interieurtrends te verkennen of de hulp in te roepen van een professionele binnenhuisarchitect. Maar als u zich echt op uw gemak wilt voelen in uw huis, is de beste aanpak waarschijnlijk om uw persoonlijke touch te geven …

Enthousiast over het idee om klanten meer vrijheid te bieden door hun creativiteit te laten spreken, gaan ontwerpers van eigentijdse meubelen een nieuw avontuur aan: de aanpasbare en modulaire meubels. Voorbij zijn de lange uren doorgebracht voor de ramen of op het web op zoek naar de zeldzame parel. Tafel, stoel, bank of fauteuil, plank of kast… Eindelijk heb je de mogelijkheid om zelf het perfecte meubel te ontwerpen volgens jouw eisen en wensen. Ben je benieuwd hoe? In de volgende regels geven we u alle benodigde informatie. Om het idee beter te illustreren, ligt bovendien de nadruk op een van de meest gewilde productcategorieën, met name die van opbergmeubels die esthetiek en functionaliteit combineren..

Voeg een persoonlijk tintje toe aan het decor door te kiezen voor een aanpasbaar meubelstuk

modulair en aanpasbaar meubelidee online, configureer een opslagruimte met deuren en planken naar keuze

Ontwerp je droommeubel online

Als je ooit een meubel hebt gekozen voor je interieur, weet je hoe moeilijk het soms is om een ​​product te vinden dat perfect beantwoordt aan je behoeften (afmetingen aangepast aan de configuratie van de ruimte) en je smaak (kleuren, materialen). , afwerkingen ). Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om in een paar minuten zelf het meubel van je dromen te ontwerpen.

Dankzij een innovatieve service aangeboden door MYCS, een bedrijf gespecialiseerd in de groothandel van meubels, kunt u de afmetingen, kleuren en materialen en de uitrusting van uw meubels configureren via een configurator in lijn. De service is ontworpen met als doel klanten carte blanche te geven, zodat iedereen zijn individuele geest kan uiten door middel van gepersonaliseerde meubels. Voor de beste resultaten heeft de tool een 3D-visualisatie, waardoor we direct het resultaat van onze wijzigingen kunnen zien. De producten van het merk worden geproduceerd in de Europese Unie en onderscheiden zich door een redelijke prijs en goede kwaliteit. Bovendien profiteren gebruikers van gratis levering voor elk gepersonaliseerd meubel.

Configureer de afmetingen en het ontwerp van het meubilair volgens de bijzonderheden van de ruimte

hoe een slaapkamer voor volwassenen te decoreren, aanpasbaar ladekastmodel in antracietgrijs met houten en witte deuren

Creëer het perfecte meubelstuk dat functionaliteit en creativiteit combineert

Over het algemeen is het mogelijk om meubels van verschillende categorieën te ontwerpen: zit- of opbergmeubels, tafels en decoratieve accessoires. Hier zullen we ons in het bijzonder concentreren op opbergmeubels, omdat ze opvallen door een groter aantal details die kunnen worden gewijzigd. Onder de producten in deze categorie zien we: trap of houten planken, dressoirs, kasten en ladekasten. Laten we nu eens kijken wat de belangrijkste punten en kenmerken zijn die tijdens het configuratieproces moeten worden gewijzigd..

1 / Pas het aanpasbare meubel aan aan de specifieke kenmerken van de locatie.

Een van de eerste dingen om te overwegen bij het kiezen van een meubel is het type en de configuratie van de ruimte. Hiervoor kunnen we met de configuratietool de volgende afmetingen aanpassen: de hoogte, lengte of diepte van elke module. Dus als u bijvoorbeeld een boekenkast in een hoek onder een helling of een trap wilt installeren, kunt u de hoogte van bepaalde panelen eenvoudig wijzigen om deze perfect aan te passen aan de bijzonderheden van de locatie..

Een ontwerp dat zowel esthetisch als functioneel is

hoe de ruimte op een zolderkamer te optimaliseren, keuze uit modulaire meubels met open en gesloten opbergers, aanpasbare meubels

2 / Speel met de opslagruimte

Het perfecte meubelstuk is er een met verschillende soorten opbergruimte. Met de online configurator maakt u een gepersonaliseerd ontwerp met:

  • open vakken (om foto’s, souvenirs of inspirerende voorwerpen in op te bergen)
  • gesloten compartimenten (om kleine gadgets of persoonlijke bezittingen te verbergen)

U kunt ook toevoegen:

  • planken en panelen
  • fronten – lades, lage deuren of hoge deuren (en kies ook het type handgreep: zichtbaar of push to open)
  • achterpanelen (op de totale oppervlakte of op een gerichte plaatsing)

Creëer een uniek meubel met verschillende soorten open of gesloten opbergers

gepersonaliseerd plankmodel met panelen op verschillende hoogtes, modulair meubelidee met deuren en open opslag

3 / Wijzig de kleuren en materialen van elke module

Om uw personaliseerbare meubelen nog unieker te maken, bieden we ook een verscheidenheid aan keuzes op het gebied van kleuren en gebruikte materialen. Dus als uw ruimte eentonig is of karakter mist, kunt u een vleugje originaliteit toevoegen met een gepersonaliseerd meubel met een uniek ontwerp (tweekleurig of meerkleurig). De variaties zijn eindeloos. Afhankelijk van de stijl van het reeds bestaande decor kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • een model in wit, zwart en rood om een ​​meubel te creëren met een modern en eigentijds design
  • een model in wit en hout, grijs en licht hout voor een minimalistisch en Scandinavisch stijlaccent
  • een model in poederroze, lichtgrijs en wit voor een zachtere en gezelligere look, enz..

Uiteindelijk is een van de grootste troeven van aanpasbare opslagsystemen (afgezien van hun unieke functionaliteit en ontwerp) het feit dat u op elk moment nieuwe elementen kunt toevoegen om ze aan uw huidige behoeften aan te passen … Nu ligt de bal in uw rechtbank !

Garandeer een bevredigend resultaat tegen een goede prijs en op tijd

aanpasbaar opbergmodel voor woonkamer, opbergmeubel met planken en zelfsluitende deuren