Мода и начин на живот

Adidas и Missoni се обединяват за колекция от ограничено издание

Италианската модна марка Missoni и производителят на оборудване Adidas се обединиха за колекция с пролетни акценти, достъпна този 24 април в ограничено издание. Ориентираната към бягане капсула се състои от спортни облекла за мъже и жени с калейдоскопска графика, скъпи за трансалпийската къща, както и преосмисляне на маратонките с три ленти на марката, Adidas Ultra Boost Clima.

Adidas X Missoni, сътрудничество под знака на спорта

Adidas и Missoni се обединяват за лимитирана колекция за бягане, включваща обувки Ultra Boost

Интересът на Мисони към спортния свят не датира от днес, неговият основател Отавио Мисони, който сам участва в Олимпийските игри в Лондон през 1948 г. в категория на 400 м с препятствия, за които също създава екипировката. Официален представител на италианския национален отбор, преди да създаде едноименната му компания през 1953 г..

Отавио Мисони, създател на марката, сам участва в Олимпийските игри през 1948 г.

Колекцията Adidas X Missoni се състои от спортни дрехи и обувки Ultraboost Clima

Анджела Мисони, дъщеря на основателя и креативен директор в марката, оправдава простотата и комфорта на своите продукти с чертата на характера на баща си, която тя описва като „много мързелива“. Начин за обяснение също така, че въпреки успеха на италианския лейбъл и важното му място в света на модата, компанията все още се счита за занаятчия, в сравнение с други големи имена в конфекцията в света. Силно индустриализирана операция.

Adidas Ultra Boost, преразгледан от италианската къща

Missoni отново посещава обувките Adidas Ultra Boost Clima за лимитирана колекция от капсули

Това сътрудничество с втората по големина марка спортни облекла в света обаче остава много вярно на стила на къщата на Varese, с дизайна на калейдоскопа, добре познат на феновете на италианската компания, предлаган тук в черно и бяло или в цветна версия. В допълнение към спортните обувки Ultra Boost, подписани от Adidas, гамата се състои от фланелки, суичъри, якета с цип и къси панталони за мъже и жени, всички проектирани с помощта на технологията Primeknit на OEM..

Колекцията ще бъде достъпна за продажба на 24 април на missoni.com и 25 април на adidas.com, както и в определени физически магазини..

Визуализация на колекцията Adidas X Missoni, достъпна на 24 април в ограничено издание

Adidas X Missoni с поредица от тениски, шорти и обувки, предназначени за бягане