Мода и начин на живот

Air Jordan 4 WNTR: кецовете се обличат за зимата

Тъй като марката отбелязва своята 30 -годишнина тази година, Йорданският модел IV се облича за зимата, за да се справи с всякакви условия. Обявен миналия септември, Air Jordan 4 Winterized официално ще пристигне на 21 декември на цена от 200 евро, “дъжд или блясък или сняг”.

Air Jordan 4 Winterized, наличен на 21 декември

след като беше обявено, Air Jordan 4 Winterized формализира пристигането си на 21 декември

С горна синя кожа в горната част, заместваща външните панели, традиционно изработени от велурен материал, този Air Jordan 4 Winterized или WNTR напомня за модела „Encore“, пуснат през 2017 г. в партньорство с Eminem. Проектиран да издържа на лошо време, сняг, лед, сол и студ, маратонката има перфорирани синтетични подложки отстрани, както и водоустойчив гумен език. Също така за подобряване на комфорта и поддържане на краката топли, интериорът е облицован с черно и червено руно Habanero Red. От външната страна маратонката е повдигната с черна междинна подметка и бяло и сиво външно междинно ходило..

Air Jordan 4 Winterized / WNTR: „останете сухи в най -голям комфорт!“ »Nike

Nike формализира пристигането на Air Jordan 4 Winterized на 200 евро за този 21 декември

Със своята тъмносиня рокля, украсена с черни и червени елементи, Air Jordan 4 Winterized и зимното си облекло напуска подовете за заснежени тротоари, достатъчно, за да придружи последователите на силуета, които „вече няма да се колебаят да излязат напълно през зимата“ . Продан за 200 долара, Jordan IV WNTR вече е въоръжен, за да се изправи срещу конкуренцията на ботушите Timberland или други Air Max Mid Winter, звезди на сезона.

Кожена и гумена рокля тази зимна версия на Air Jordan IV

Зимната версия на Air Jordan 4 WNTR е облечена във водоустойчива кожа за излизането си на 21 декември

През тази годишнина Air Jordan не спестява нови продукти, за да присъства на всички фронтове. След сътрудничество с PSG, партньорство на Air Jordan V с Off-White или дългоочакваната луксозна версия с Air Jordan 1 x Dior, родената през 1989 г. марка работи усилено, за да запази мястото си на емблематичен актьор от маратонките сцена.

Air Jordan: 1989 – 2019

Air Jordan IV Winter: кожа и каучук, за да останат сухи през цялата зима на цена от 200 евро