Мода и начин на живот

Арсенал и Adidas отдават почит на китайската Нова година

След като обяви специален комплект за Манчестър Юнайтед за китайската Нова година, Adidas повтори сделката с друго голямо име в английската футболна лига, Арсенал.

Adidas представя специална колекция на Arsenal, посветена на китайската Нова година

След Манчестър Юнайтед, Adidas представя мини колекция, посветена на китайската Нова година с клуба Арсенал

Производителят на оборудване наскоро представи колекцията от ретро фланелки и текстил „Bruised Banana“, вдъхновена от лондонския клуб, включително реплика на официалната жълта фланелка, носена от артилеристите през сезоните от 1991 до 1993 г. Продължавайки съвместната си инерция, този път Adidas представя нова капсула, проектирана в знак на почит към китайската Нова година, чиито празници ще се проведат от 25 януари. Подчертан от звездните играчи на клуба, Месут Йозил, Матео Гуендузи, Дейвид Луис и Джо Уилок, колаборацията „Арсенал x Китайска Нова година“ се състои само от четири части. По -трезвен от този, разработен с Манчестър Юнайтед, играещ огромен и много кичозен дракон, версията, посветена на английския столичен отбор, все още включваща образа на влечугото, в по -дискретна версия.

Арсенал наследява по -занижена капсула от съперника си Манчестър Юнайтед

Арсенал отдава почит на новите китайци със специална колекция, проектирана от Adidas

Все още откриваме дракона в злато на гърдите на тениската и суичъра, и двата налични в червено. Централният елемент на тази колекция, посветена на много фенове на китайския Арсенал, сакото, което идва с подходящи панталони. Облечен в черно, горната част намира златния дракон, прикрепен този път на всеки ръкав. Гребенът на клуба и логото на марката с три ивици са поставени на гърдите, също бродирани със златни нишки. Имайте предвид, че тази официална колекция на Arsenal играе играта за спестяване на енергия и материали, като е направена от рециклиран полиестер.

Кампания, посветена на многото китайски фенове на артилеристите

Стрелците също отдават почит на китайската Нова година с капсула Adidas

След Манчестър Юнайтед и сега Арсенал, Adidas трябва да предложи инициативата си на други известни клубове, също спонсорирани от марката. По този начин водещи отбори като Байерн Мюнхен, Ювентус и Реал Мадрид също биха могли да бъдат част от тази очарователна кампания, посветена на обществеността в бившето Средно кралство, като получат своята специална капсула за Нова година.. Предлага се на уебсайта на Adidas и магазин Арсенал.

Арсенал x Китайска Нова година, наличен в Adidas

Манчестър Юнайтед и Арсенал се обръщат към китайските фенове със специална новогодишна колекция на Adidas