Мода и начин на живот

Balmain X Puma, вдъхновена от бокса колекция на Кара Делевин

След представеното тук вчера сътрудничество между Adidas и Prada, настоящата тенденция на партньорство между спортни облекла и луксозни модни марки продължава да е в разгара си, този път с Balmain X Puma. Следователно германският производител на оборудване обедини усилията си с френския лейбъл Balmain, за да проектира спортна колекция от 35 парчета, вдъхновени от света на бокса и чието развитие се осигурява от Кара Делевин, дългогодишна муза на парижкия лейбъл, управляван от Оливие. Рустинг.

Cara Delevingne X Balmain x Puma

Колекцията Balmain X Puma публикува своята видеокампания с Кара Делевин

@ Balmain.com

Представена миналия месец под формата на бележник, тази капсула Balmain X Puma прави по -нататъшна стъпка в своята реализация с излъчването днес на клипа на кампанията, режисиран от Brianna Capozzi, като естетически подчертава духа на борбата и справедливостта. “За какво се бориш” пита Делевин. Проектирана от любителите на бокса Balmain Artistic Director и Cara Delevingne, колекцията черпи вдъхновение от борбата и цирковите образи, чрез графики, украсени с цветна светкавица и блясък. „Аз се занимавам с бокс всяка сутрин, а Кара също обича спорта. За нас това е повече от начин да се потим. Боксът е строго положителен импулс. Това вдъхва увереност да отстояваш себе си и другите, защото понякога нямаш друг избор, освен да се засилиш. »Коментира Оливие Рустинг за сайта Balmain.

Balmain X Puma: колекция, вдъхновена от бокса

Balmain и Puma пускат бокс колекция с ограничено издание с Кара Делевинь

Разделена на две части, колекцията Balmain X Puma ще достави първа капсула с ограничено издание на 21 ноември в мрежите на магазините на двете марки и в селекция от търговци на дребно. В програмата за тази първа есенна капка, артикули от света на пръстена с луксозни и обработени нотки, често бродирани със златни детайли. Откриваме боксерки, сатенени плюшени якета и маркирани на гърба, високи чорапи, кецове, суичъри и други спортни панталони, както и аксесоари като ръкавици или боксова каска..

Кампания на Puma X Balmain, проектирана от двама последователи на ринга, Оливие Рустинг и Кара Делевин

Първата част на Puma X Balmain X Cara Delevingne ще бъде пусната на 21 ноември в магазините Puma и Balmain

@ Balmain.com

Втората капсула от сътрудничеството между приятели Cara Delevingne X Balmain X Puma ще бъде пусната на пазара през пролетта на 2020 г. По -поверителна, тя ще включва само шест нови парчета, разкрити навреме и разпространени само в магазините и сайтовете на Balmain..

„За какво се бориш? “Кара Делевин. Puma X Balmain ще бъде на разположение на 21 ноември

Колекцията Cara Delevingne X Balmain x PUMA се върти около света на бокса

Намерете всички модни новини & Начинът на живот на нашия официален акаунт в Twitter.