Мода и начин на живот

BAPE x XO: Етикетът на Weeknd стартира новата си колаборация

След първото сътрудничество, стартирано през 2018 г., японската марка BAPE и канадската певица The Weeknd повтарят приключението с нова съвместна капсула BAPE x XO, разположена около етикета на последната..

Weeknd дразни новата колекция BAPE x XO

Weeknd представи първите изображения на новата колекция BAPE x XO

Ето защо първите изображения на тази нова колекция BAPE x XO x The Weeknd току -що бяха представени тази седмица в предварителен преглед, в очакване на издание, насрочено за 11 януари. Капсулата, проектирана от художника, роден в Торонто, заедно с Metro Boomin, La Mar Taylor, Derek Wise от 88Glam и етикета на Nigo A Bathing APE, включва няколко артикула като тениски, суичъри, анцузи и якета. Сред последните откриваме модел от университета в черен рипсен, върху който са измазани в оранжево на гърба, емблематичната маймуна на BAPE, придружена от името на марката и етикета XO. Логото на компанията и лозунгът „Докато не предозираме“ също са представени отпред, от двете страни на гърдите. Имената на марките също попадат в бяло на гърба и на ръкавите на дънковото яке.

BAPE x XO x The Weeknd, със слогана „Докато не предозираме“

Weeknd и A Clothing Ape предлагат нова съвместна колекция BAPE x XO

Капсулата BAPE x XO очевидно включва емблематичната качулка Shark, която се превърна в централната част на BAPE. Предлага се в оранжев камуфлаж, той получава логото XO на гърба, в допълнение към обичайната BAPE отпред. Това е придружено за случая от подходящи панталони, украсени с челюстната кост на акула и напомняне за двете къщи.

Капсулата включва суичър BAPE с акула и подходящи панталони в оранжев камуфлаж

Новата капсула BAPE x The Weeknd включва анцуг A Clothing Ape shark в оранжев камуфлаж

Сред много тениски отбелязваме отпечатаната поредица от героя на The Weeknd, заобиколена от малката маймунка Бебе Мило, гримирана като куче за случая. Двуцветна черна и оранжева ветровка и подходящи панталони допълват колекцията, както и качулка с качулка в същия нюанс. Това второ сътрудничество BAPE x XO ще бъде достъпно на 11 януари на уебсайта на BAPE и в неговите точки на продажба, както и на официалния сайт на The Weeknd.

Тениските Weeknd във тази втора капсула BAPE x XO

Етикетът Weeknd XO и BAPE си сътрудничат за втори път за A Clothing Ape x Xo капсула