Мода и начин на живот

Барби представя Adwoa Aboah като последен “Шеро” за 60 -ия рожден ден на куклата

Не всеки ден вашият вдъхновяващ модел се празнува, като стане Барби, но за модела Adwoa Aboah мечтата вече е реалност. На 60 -ия рожден ден на куклата на Международния ден на жената (8 март), Aboah беше представена като кукла “шеро”. Думата шеро означава жена, считана за героиня, смес от двете английски думи – тя (тя) и герой (герой). Всичко това, заедно с 20 други невероятни жени – от журналисти до шампиони по колоездене, които активно вдъхновяват следващото поколение. В опит да запълни „The Dream Gap“ (празнината, когато момичетата започват да се ограничават от петгодишна възраст поради пола си), сега марката се фокусира върху разнообразието и „приобщаването“. „Искам да помогна за запълването на The Dream Gap, така че момичетата да не се чудят дали са умни или смели и обществото не ограничава техните възможности“, каза Абоа..

Активист, модел, редактор и основател на Gurls Talk – Adwoa Aboah

Известен модел, снимка Adwoa Aboah, красива жена, модел за малки момичета

Aboah, допринасящ редактор във Vogue, беше почетен отчасти чрез Gurls Talk, онлайн общност, създадена през 2015 г. за жени, за да обсъждат въпроси като психичното здраве, образованието и взаимоотношенията. „Аз съм страстен да насърчавам момичетата да бъдат такива, каквито искат да бъдат, и за мен е чест да бъда Барби Шеро“, каза Абоа. „Вярвам, че като работим заедно, можем да насърчим момичетата да намерят свой собствен път и да окажат влияние върху света и следващото поколение. Чрез работата ми с Gurls Talk и партньорството ми с Барби се надявам да можем да вдъхновим момичетата да се опитат да променят света около тях чрез дела, големи и малки. “.

Променете съществуващия модел, за да помогнете на малките да намерят свой собствен път

Бежов пуловер, усмихната жена под слънцето, снимка Adwoa Aboah красива усмивка

Тоалетът на Adwoa Aboah да спечели своя модел на годината на модните награди

Adwoa Aboah на червения килим, почетен модел на годината

Абоа избра сантиментален тоалет за куклата си – рокля, създадена от дизайнера, който наистина знае как да използва пайети – Майкъл Халпърн, тюрбан на Стивън Джоунс и сандали на платформата Christian Louboutin – копие на ансамбъла, който носеше, за да спечели своя модел на годината на Fashion Awards 2017. „Обичам това, което Барби може да предложи в момента, страхотния избор, разнообразието. Виждането на собствена кукла с моята луничка кожа, цвят на кожата, обръсната глава и татуировки е толкова смислено за мен “, каза Абоа..

Репликата на тоалета, който носеше – куклата, вдъхновена от красивата Абоа

Кукла Барби Adwoa Aboah Как е направена, готина вдъхновяваща идея за Барби

Празнувайте 60 -ия рожден ден на Барби с вдъхновяващи женски кукли

Разнообразието на света, прославено от марката Barbie, вдъхновяващи кукли

Някои от жените, вдъхновили света и създателите на куклата Барби

Тазгодишните кукли, известни жени, модели за малки момичета

Празнуване на разнообразието и възможностите, които децата имат независимо от пола си

Момичета, които могат да завършат всичко, момичета с различни цветове на косата и кожата